שלום. חדשה כאן. ומבוהלת.

מאי 32

New member
שלום. חדשה כאן. ומבוהלת.

אני קוראת מזה זמן את הודעותיכם. וזה עושה לי שוב עצוב: הנה שוב. שוב אני לא שייכת. לא שייכת לעולם הבריאים, לא שייכת למשפחה שלכם. לא יודעת איך להיות שייכת. מתוך הבועה האוטיסטית שלי, קוראת אליכם, לא יודעת אפילו לשם מה. בולמיה. כל כך הרבה שנים את הולכת איתי, כל כך הרבה צער ויגון הבאת עמך, והנה, משבאה אני לתאר אותך, נעתקות המילים מפי. הריקנות שבבטן אחרי ההקאה, מותירה בי שממון שכזה, שאפילו לזעוק מכאב איני יכולה. אני לבד. לבד עם עצמי. כי אתמול העדפתי לזלול במקום למצוא את דרכי החוצה מדלת ביתי. אני מותשת. מותשת מעצמי. כי שוב נלחמתי כל הלילה, להעיר את עצמי ולקום, לקום וללכת להקיא. אני מגעילה. מגעילה את עצמי. כי 20 שנה אני נלממת בה, ונתתי לה להפוך לחלק בלתי נפרד מעצמי. אני בוכה. אני בוכה לבד, עם עצמי. כי הרחקתי בכוח כל מי שיכול היה לסבול להיות לצידי. אני מפחדת. מפחדת מעצמי. כי דברים פשוט קורים לי. ואין לי יכולת לגרום להם לקרות. אני מתה. מתה מבפנים. וזו אני, אני - שהרגתי את עצמי.

הרקדנית

New member
../images/Emo142.gif ברוכה הבאה..

כאן תמצאי בית חם ומשפחה אוהבת ברגע שכתבת את שייכת אלינו ולחיקנו אין לך מה להבהל, אנחנו פה בשבילך.. את לא לבד ! אנחנו פה בשבילך ברגעים הקשים ובכלל.
אנחנו פה להראות לך שאפשר אחרת ושאפשר לנצח את המחלה במלחמה המתישה.. אני פה לשמוע את זעקתך האילמת

meeee

New member
ואוו..

כל כך בא לי להבין אני לא יותר אם זה חוטר יותר מידי אבל אני כל כך רוצה לבין איזו הרגשה את מרגישה? למה כל הדבר הזה שאני יודעת על עצמי גורם לכל כך עצבות.. אני יודעת ולא יודעת אני מבולבלת גם לגמרי כתבת מדהים.. התבטאת מדהים!

אלולה

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה

אין לך מה להיבהל... באמת שלא... אנחנו רק בני אדם.... כאן את יכולה למצוא בית חם שיקשיב ויבין ויתמוך.... ברגע שהחלטת שאת כותבת ונפתחת את כבר חלק מאיתנו... ברגע שקראת את כבר חלק מהפורום... אולי עכשיו זה נראה שאת מתה מבפנים אבל יש בפנים נקודה קטנה שיכולה לגדול ולגדול ולהחיות אותך מחדש... אולי תספרי לנו עוד קצת על עצמך... לאט לאט תרגישי יותר קל ויותר משוחררת לכתוב....
לולה

למעלה