שלום חדשה ושאלה...

מלודי21

New member
שלום חדשה ושאלה...

חבר שלי נכנס אתמול לכלא 4 לתקופה של 14 יום. רציתי לדעת אם מישהי יודעת מה התנאים שמה ואם מותר להתקשר כי אין לי מושג....תודה מראש !

XxMidnightxX

New member
ברטכה הבאה..

קודם כל!!.... חחח... ספרי על עצמך משהו..:) נשמח לדעת.. אני אביטל בת 18 שנה עם החבר...הוא 10 חודשים בצבא.. בקשר לכלא...אין לי מושג...אני בטוחה שמישהי תענה לך...:)

מלודי21

New member
תודה נעים להכיר:)

אני מלודי בת 21 , שנתיים עם החבר, הוא משרת כבר שנה ועושה הרבה בעיות לצערי....

XxMidnightxX

New member
איזה שם יפה..!!

חחח...זה השם שאני וחבר שלי סיכמנו שנקרא לבת שלנו אם תהיה לנו בת... ולמה עושה בעיות?

מלודי21

New member
תודה :)

שאלה טובה, נראה לי שפשוט הוא לא אוהב שאומרים לו מה לעשות כי שפטו אותו על התחצפות ואי ציות לפקודה.....

GrowingMadness

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

זה ממש תלוי באיזה אגף הוא. יש כאלה שמותר כמה דקות בטלפון ויש כאלה שאסור בכלל.

מלודי21

New member
תודה ! ו...

במקרה ויש לך מושג , העבירו אותו לכלא 6 , אין לי מושג למה , והוא גם לא יצר קשר מהיום שהעבירו אותו ואני ממש בלחץ. למה העבירו אותו? ולמה הוא לא מתקשר ? יכול להיות שהאריכו לו את התקופה בכלא?? ( הוא גם לא בקשר עם ההורים והם גם מאוד לחוצים...)

GrowingMadness

New member
אין לי מושג.

אני לא חושבת שהאריכו לו את העונש, כי זה לא משהו שעושים בד"כ. בדרך כלל העונש שנקבע אחרי המשפט זה העונש שמקבלים. התאלי"ם וסאלי"ם לא סתם זורקים עונש באוויר ואז מאריכים אותו. אלא אם כן זה משהו חריג. וגם אין הרבה הבדל בין כלא 6 לכלא 4חוץ מכמה דברים קטנים ולא ממש חשובים.
בכלמקרה, אמרת שהוא יהיה 14 יום בכלא ולדעתי זה אומר שהוא בפלוגה א'. שהיא לכאלה ש"נאסרים" לתקופה שהיא לא מעל 28 יום. מקבלים שם יחס יחסית טוב ומקבלים גם שיחות בטלפון. אני לא יודעת כמה דקות הם מקבלים, אבל הם בטוח מקבלים.

למעלה