שלום... חדשה ומפנטזת...

מפסקת

New member
שלום... חדשה ומפנטזת...

שוקעת בתוך המים החמים. נותנת לכל שריר בגוף שלי להירגע. חדר האמבטיה הסטנדרטי של בית המלון מקבל פתאום צבע אחר, המוח שלי צובע אותו בצבעים אדומים של תשוקה מחרמנת. כשאני בחו"ל, אני לובשת את דמות האישה הרעבתנית שבי, החרמנית, הזנותית. העבודה שלי מחייבת אותי לנסוע לחו"ל לפחות פעמיים בחודש. על זה אני אומרת תודה גדולה. מודה עוד יותר על התחושה האינטואיטיבית שהיתה לי להיענות לבוס שלי כשאמר לי בראיון העבודה, שהוא מצפה ממני למצוץ לו את הזין. בלי לחשוב בכלל ירדתי על הברכיים ופתחתי לו את הרוכסן. בלעתי. מאז יש לי את הג'וב הכי שווה בעולם. ובכל נסיעה לסניפי המשרד שלנו בחו"ל, אני לובשת את דמות הנימפו שאני באמת. בבית אני רעיה פולניה טובה. הבעל שלי איש נחמד ואב נהדר, אבל מאהב מאד בינוני. פעם בשבוע, כמעט תמיד תנוחה מיסיונרית, במקרה הטוב גומרת פעם אחת, גם הוא פעם אחת. מקלחת ולישון. את האקשן הרציני אני מוצאת מחוץ לבית. מגיחה מתוך המים ויוצאת אל החדר. עומדת נוטפת מול הארון חושבת מה ללבוש. בוחרת בשמלת מיני מנומרת, מחשוף מאד עמוק, ברור שאין מקום לחזיה. תזוזה מהירה מדי תחשוף את הפטמה שלי לגמרי (חושבת שהלוואי ומישהו יזמין אותי לרקוד, לא אכפת לי לחשוף פטמה "במקרה"). מחליטה לוותר על תחתונים ולהסתפק בביריות וגרבי רשת. אני מאושרת מאז שהן חזרו לאופנה. כל כך סקסי... עכשיו מה לנעול? מגפיים או נעלי עקב? אני כל כך אוהבת שהגבר שלי מזיין אותי בלי להוריד את הנעליים, מחליטה ללכת על הנעליים, עקב דקיק, גבוה מאד. עושה תחת מאד סקסי. מחייגת לקלוד. הוא מגיע חמוש בפן. פותחת לו את הדלת עירומה "אלוהים את ממש דיווה" קלוד אומר "אם לא הייתי הומו הייתי משגל אותך כאן ועכשיו" "אתה תמיד אומר אותו דבר" צוחקת. "על המיטה, ותפסקי רגליים" קלוד מצווה ומוציא את כלי העבודה שלו. הוא שולף פינצטה ומתחיל בעבודה. חצי שעה ואני חלקה כמו תינוקת..קלוד מורח את כל הגוף שלי בקרם גוף, מתיז עלי בושם. אני מרגישה כמו נסיכה. השלב הבא הוא פן, ואיפור קל. שונאת איפור כבד. מבינים למה אני טורחת לקחת איתי את קלוד לכל נסיעה? ובעלי מבסוט. יודע שקלוד הומו ובטוח שזה מבטיח אותו מפני בגידות.. זהו מוכנה לציד. פוסעת לתוך בר חדש. מעולם לא הייתי פה. אבל נחושה לצאת מפה עם גבר שחור. זו הפנטזיה שאני הולכת להגשים היום. ולטובתו, רצוי שיהיה לו זין גדול. יושבת על הבר. מזמינה לי מרטיני. ואז ראיתי אותו. יאמי. בחור שחור, גבוה מאד, עיניים חודרות, קצת שמן מדי אבל אני סלחנית, אבל מה ששבה אותי היו הידיים שלו. היתה לו כף יד עוצמתית כזו, שמיד הרגשתי שאני רוצה להרגיש אותה על התחת החשוף שלי. חייכתי אליו. בינגו. הוא ניגש. "ערב טוב" אמר "אני מייקל" "יכול להיות יותר טוב מייקל" עניתי "אני דפנה" "אני לא לבד" היתה התשובה שלו המבט שלי חיפש את האישה שלו. לא מצאתי. היו שם כמה גברים שישבו על הבאר, שולחן נוסף לידו ישבה חבורת בחורים, עוד שני שולחנות לידם ישבו זוגות, שולחן אחד עם שלוש בחורות. החזרתי את המבט אליו. הוא חייך "באנו לחגוג מסיבת רווקים לחבר" אמר והצביע על השולחן עם הבחורים. חמישה בחורים כבני 25-30 ישבו שם. "תצטרפי?" "אני לא אפריע לכם באחווה הגברית שלכם? לא הזמנתם חשפנית?" עניתי הוא צחק "לא, לא הזמנו, אבל אם תרצי, נשמח לחשוף את החלקים המכוסים שלך.." הרגשתי איך אני נרטבת רק מהמחשבה של להיות יחד עם החבורה הזו. הצטרפתי אליו וניגשנו אל השולחן של החברים שלו. "הבאתי הפתעה" הוא אמר. היה ברור שזו היתה הפתעה לכולם. הוא צחק ואמר שלא, הוא לא תכנן את זה, רק שאני נראית לו מעניינת ומעוניינת. שתינו קצת, צחקנו הרבה ואז מייקל אמר לי "שבי על השולחן, ותפסקי רגליים" לא היססתי מייקל לקח בקבוק בירה ובלי שום הכנה מוקדמת תחב אותו לתוך הכוס שלי. שתי אצבעות שלו צבטו בחוזקה בדגדגן שלי. נאנקתי.. הוא השכיב אותי על השולחן ואמר לחברים שלו "אין לה תחתונים. מה לדעתכם היא מחפשת כאן?" הם צחקו. כולם הביטו בכוס החשוף שלי ובקבוק הבירה נע בתוכי קצת פנימה והחוצה. "קומי, הולכים" מישהו אמר, ומשך אותי מהשולחן. נכנסנו לתוך מיני ואן ועשר ידיים החלו לשוטט עלי, חשפו את השדיים שלי, הרימו את השמלה עד לגובה המתניים שלי והרגשתי אצבעות חודרות לתוכי. מישהו נישק אותי, התמכרתי לתחושה המופלאה הזו. האוטו נעצר. יצאנו החוצה לקרחת יער. היה שם שולחן פיקניק מעץ. הם עמדו סביבי, פורמים את חגורותיהם ומתפטרים מכל פריט לבוש שעל גופם. הראשון שהתפשט ניגש אלי ואמר "על הברכיים זנזונת (המילה הזו באנגלית Slut, כל כך מרטיטה אותי...)" ומיד כשירדתי על ברכיי, הזין שלו נדחף לתוך פי. אלוהים, הוא היה גדול, נחנקתי. אבל הוא לא יצא, זיין את הגרון שלי חזק, ללא רחמים , אוחז חזק בשיער שלי, מכריח אותי לקלוט אותו ממש בתוך הגרון... הוא זיין לי את הפרצוף ככה עד שגמר "ותבלעי כל טיפה" הוסיף. ברור שבלעתי. חמשת חבריו עשו אותו דבר. מצד אחד הרגשתי כל כך מושפלת אבל הכוס שלי נטף, הייתי מגורה כל כך.. אלוהים.. שישה גברים, שחורים, לארבעה מהם זין מאד מאד מאד מרשים... וואו.. אני כנראה בגן עדן או שמישהו שם למעלה מאד אוהב אותי. אחד מהם אמר עכשיו החתן שלנו יבדוק את שאר החורים שלך" הושכבתי על השולחן, על הבטן, רגליים מפוסקות לצדדים "תראו כמה היא רטובה" מישהו אחר אמר (לא יכולתי לשייך את הקולות לאיש, כי פשוט לא הכרתי אותם) ואז הרגשתי זין קשה בפתח הכוס שלי. "תזיין אותה בנדם, תזיין חזק ובלי רחמים, בשביל לעשות אהבה ממחר יש לך את אשתך" הם צחקו. הזין שלו נתחב לתוכי בחוזקה. הוא זיין וזיין חזק, בכוח. חשבתי אני מעופפת.. מישהו נגע לי בדגדגן והתחלתי לצרוח, האורגזמה היתה מטרפת והרגשתי איך הוא יוצא מתוכי ומשפריץ על הגב שלי. הם התחלפו ועשו את זה כמה פעמים, באיזשהו שלב הפסקתי לספור. גמרתי שוב ושוב ואז מישהו שאל את החתן "זיינת כבר בתחת? אשתך בטח לא תרצה את זה, אז הנה לך הזדמנות. את אוהבת את זה בתחת נכון בייבי?" הנהנתי. "אני אכין לך אותה, כך תלמד" נדנה היה לי שזיהיתי את הקול של מייקל. כמה אצבעות חדרו לכוס הרטוב שלי. האצבעות אספו נוזלים מתוך הכוס שלי והעבירו אותם לחור התחת ההדוק שלי. שוב ושוב הועברו נוזלים, ולאט לאט הוחדרו אצבעות גם לתחת שלי. הרגשתי איך חור התחת שלי מתרחב מעט. עוד נוזלים, עוד מתיחה מישהו בצד הסביר משהו לחתן הנרגש וכמה דקות אחרי כן הרגשתי זין קשה כאילו לא זיין שבוע, מתדפק על חור התחת שלי. הוא החל לחדור לאט ובכוח, כמו שהסבירו לו. מדי פעם דחף עמוק יותר, חזק יותר, עוד ועוד.. עוד יותר , לא מפסיק, לא מרפה עד שכולו היה בתוכי.. ואז התחיל לזיין חזק, חזק.. בכוח. זה כאב. צרחתי והוא התחיל להכות אותי בישבן מה שעוד יותר הטריף אותי.. התחלתי לצרוח אבל מישהו בא מול הפנים שלי ודחף את הזין שלו בפה שלי. אחרי שהוא גמר מישהו אמר "נשאר לנו רק למלא אותה בכל שלושת החורים ביחד" ואני רק הנדתי ראש בהסכמה. אחד מהם שכב על שולחן העץ, התיישבתי מעליו מחדירה את הזין שלו לתוך התחת שלי, החדירה עכשיו היתה קצת יותר קלה, ונשכבתי לאחור. אחד אחר נשכב מעלי וחדר לתוך הכוס שלי ומישהו נוסף חדר לתוך הפה שלי ושוב, כמו בהתחלה זיין לי את הגרון. באמת אין לי מושג כמה פעמים גמרתי, איך הם התחלפו בינהם, כמה פעמים כל אחד זיין אותי, כמה פעמים הם גמרו, או איך נגמר הערב הזה. אני רק יודעת שהתעוררתי ברכב שלהם, כמה שעות מאוחר יותר, מסטולה מרוב זיונים, רק מייקל היה שם, לא דיברנו, רק אמרתי לו את שם המלון שלי. הוא לקח אותי לשם ואמר שהיה לו נפלא. עניתי שאהיה כאן שוב בעוד שבועיים. הוא חייך.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום גם לך, וברוכה הבאה,

ומקווה שלו היה ניקוד הייתי קורא את הכינוי כהטיה מ- "פיסוק," פיסוק רגליים למישגל וזיון, ולא להפסקה, סיום, וכדומה. ובטח שלא להפסקת הכתיבה, מכאן ולהבא. כן? אה? (שלא תהיינה לי בעיות בהבנת הנקרא.)

למעלה