שלום... חדשה בפורום..

שלום... חדשה בפורום..

אז קודם כל נעים מאוד. אני מתכננת טיול למזרח ורציתי להתייעץ. אני פשוט יתחיל לירות את השאלות. נתחיל מזה שאני לא מעוניינת לסוע עם חבר או חברה אלא מתכננת לטוס עם פרטנר אקראי לנחיתה רכה (כנראה בהודו) ומשם לזרום. השאלה היא אם באמת כדאי לסוע לבד ולהסתמך על זה שאני כבר יכיר חברים חדשים? עוד שאלה: מה באמת עושים בהודו כל היום? מסיפורים ששמעתי, בעצם יושבים רוב היום ו"נרגעים". זה באמת ככה? עוד דבר, תגידו לי אם החישובים שלי נכונים: 700 דולר לחודש בתאילנד, 500 דולר לחודש בנפאל, ו400 דולר לחודש בהודו. כמה זמן מומלץ לטייל בלאוס בורמה ווויטנאם? ומה טווח המחירים שם? שאלה אחרונה: באיזה חודש (עונה) כדאי להתחיל את הטיול במזרח (כמו שכב ציינתי ההתחלה בהודו או נפאל) תודה מראש לכל מי שעונה... ובטח יהיו לי עוד שאלות בקרוב

muga

New member
כמה תשובות

החלטה מצוינת לסע למזרח...אני בטוחה שתהני. ולשאלותייך - * אין כדאי או לא כדאי - תסעי איך שאת מרגישה שטוב לך. לבד, עם פרטנר - זה לא משנה. בסופו של דבר תכירי המון אנשים חדשיםף וגם אם תסעי לבד, רוב הזמן לא ממש תהיי לבד (אלא אם תרצי). * מה עושים בהודו - מטיילים, סופגים אווירה, תרבות, נופים. לפעמים גם נחים ונרגעים. בקיצור - עושים כל מה שרוצים. * תקציב - התקציבים שלך נכונים למדי (לרמת תרמילאי ממוצע). * לאוס, ויאטנם, בורמה - כל אחת מהן מינימום שבועיים, אידיאל חודש. תקציב ממוצע - לאוס - 300$, בורמה - 400$, ויאטנם - 400-500$ (הכל לחודש ברמת תרמילאי). * באיזה חודש להתחיל - העונות בנפאל הן אוקטובר-נובמבר ומרץ-אפריל. בהודו אפשר לטייל כל השנה, כל פעם בחלקים שונים. בהצלחה, וטיול נפלא

תשובות נהדרות, תודה רבה

אם למישהו יש מה להוסיף, אני ישמח. בעיקר לגבי הודו, שאני די חוששת לסוע לשם.

תשובה חלקית

במעט הזמן שנותר לי מהמועד שקבעתי לעצמי ללכת לישון (מחר עובדים סוף סוף..) תרשי להרגיע אותך. אין לך כל סיבה לחשוש מהודו, את יכולה להגיע לשם ולהחליט שזה לא בשבילך, שאת לא ממש מצליחה להבין מה כל כך מרתק ומדהים במקום שיש בו כל כך הרבה לכלןך ועוני אבל אם לא תנסי להמשיך הלאה ולתת לעצמך צ'אנס להבין לעולם לא תגלי למה כל כך הרבה אנשים טובים התאהבו במדינה הזאת ואת התשובה על עך את תוכלי לגלות רק עם עצמך כי כמה שאני אכביר במילים, לפעמים פשוט אין מילים כאלה בלקסיקון העברי שאוכל לתאר לך מה אני הרגשתי כשטיילתי שם. הודו היא קסם ואם את יודעת שיש לך ראש פתוח לקבל דברים שונים מכל מה שהכרת, את תעשי עם עצמך רק חסד. אני מקווה שבסוף תעשי את ההחלטה הנכונה ושתהיה לך חוויה מרתקת.

למעלה