שלום חדשה בפורום

Yada2

New member
שלום חדשה בפורום

שלום, אני כל כך שמחה שמצאתי את הפורום הזה. אספר על עצמי קצת, בת 32 נשואה כ-3 שנים ומאובחנת כאנדו' דרגה 3 אחרי לפרוסקופיה. אני גרה בארה"ב לכן אין לי גישה לרופאים שאתן ממליצות. אני מנסה להכנס להריון מעל לשנה וחצי ועד לניתוח הייתי מהלא מוסברים (שזה מאוד מתסכל), אחרי הלפרוסקופיה הייתה מין הקלה מסוימת לדעת שיש סיבה - ואולי גם פתרון זמני ( ניקוי מלא). מהרגע שקיבלתי את המחזור הראשון שלי סבלתי מכאבים נוראים אבל תמיד חשבתי שכל הנשים מרגישות ככה ואני לא צריכה להתלונן. רק לפני כשנה שמעתי בפעם הראשונה על אנדו' והייתי בטוחה שאין סיכוי שיש לי את זה, אבל החיים מלאי הפתעות והנה אני מצטרפת לפורום ומנסה לקבל תשובות... האם משהי נכנסה להריון בצורה טבעית אחרי לפרוסקופיה? אני מתחילה IVF החודש ורציתי לשמוע סיפורי הצלחה וטיפים אם יש. מה הגישה לגבי דיקור סיני ואנדו' האם זה מקל על התסמינים? האם זה עוזר להאט את קצב גדילת האנדו'? תודה מראש.

שלום לך וברוכה הבאה

והתשובות יש לא מעט נשים שהרו באופן טבעי. יש לא מעט סיפורי הצלחה ל- IVF.... יש שאומרות שהדיקור אכן מקל על התסמינים.....לא יודעת להגיד לך אם עוזר להאט את קצב גדילת האנדו......אצלי כל הטיפולים האלטרנטיבים למינהם לא עזרו לא בסימפטומים ולא בכלום...אצלי עזר הניתוח ......בלבד. אם תכנסי לטאגליינס תוכלי לקרוא סיפורי הריונות רבים ספונטנים ודרך ה-IVF......ואם תדפדפי קצת ותעייני אחורה בדפי הפורום תראי עוד כמה סיפורי הריונות טריים..... שיהיה בהצלחה אנחנו כאן.....

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הוזמנת כבר לטאגליינס לקרוא על הריונות הפורום, אז בהחלט יש סיפורי הצלחה. אמנם אני עוד לא הצלחתי להרות בטיפולים עד כה, אבל המלצתי לך היא מינוני סטימולציה נמוכים עם מעקב צמוד ואז הרופא (שרצוי שיהיה יצירתי) יתחיל "לשחק" עם המינונים או לחילופין עם התרופות. ואם הדרך תתארך (וכולי תקווה שתספרי לנו על בול פגיעה ב IVF ראשון, כי גם כאלה יש בינינו ) - אני ממליצה על מנוחות בין הטיפולים של כחודש עד חודשיים עם דיכוי כמובן, וכל הזמן להיות עם היד על הדופק לגבי איך הגוף מגיב. בסופו של דבר, כל אחת מחליטה אם לעשות טיפולים ברצף או עם אתנחתות. אני משלבת עם הדיכוי ועם עוד מיני טיפולים תרופתיים גם דיקור וצמחי מרפא. לא יודעת לשים את האצבע על דבר ספציפי שעזר/עוזר לי - לדעתי ואצלי - זה שילוב של הכל. מאז הניתוח קיבלתי חיים חדשים לגמרי ולרוב אני בתקופות באמת טובות. רק הווסת אם היא מגיעה - היא אותו חרא. אם הדיקור עוזר להאט את קצב גדילת האנדו? אין לי שמץ של מושג. הגישה שלי היא שכשלא כואב, אני לא שואלת שאלות. רק נהנית. אז אני עושה כל מה שביכולתי כדי שלא יכאב, וזה מבחינתי לפני הכל. שיהיה בהצלחה רבה רבה בטיפול

Yada2

New member
תודה חמודה

סוף סוף מצאתי מקום שבו יבינו מה אני עוברת, ושהכאבים הנוראים האלו כל חודש הם לא בגלל שאני מפונקת ורוצה להשאר במיטה אלא בגלל המחלה הנוראית הזו... בהצלחה לכולנו.

Yada2

New member
איזה יופי

את מגיעה לעיר לפעמים? אם כן, אשמח להפגש לכוס קפה...

lee E

New member
מדי פעם, בסופי שבוע....

נדבר וניפגש..שלחי לי פון...

lee E

New member
../images/Emo3.gifושם..הרי בטוח לא קוראים

לך יאדה יאדה יאדה..אלא אם כן את שכנה של סיינפלד.

ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

להבא יש לך אפשרות לכתוב מסר (בשורה האפורה למטה) כשאת פותחת את שורת ההודעה.. לא כל כך כדאי לכתוב טלפונים ופרטים אישיים יותר בפורום (הוא פומבי) זה רק לידע אישי.. כבר כתבו לך הכל.. לי נשאר גם לאחל לך הרבה

למעלה