שלום, חדשדושה!

RutyTuti

New member
שלום, חדשדושה!../images/Emo6.gif

שלום לכם אני דיי חדשה פה..:) אבל יש לי שאלה.., איך מורחים קונסילר?, כי קניתי קונסליר בצורת שפתון (מוצק) וזה נראה לי שבשביל לשים אותו אני צריכה למרוח ממש חזק ואני מפחדת להזיק לעור.. נ.ב האם פודרה או סומק יכולה לגרום לפצעים (אני בת 17)

RutyTuti

New member
|ליצן../images/Emo18.gif!|לא להראות כך../images/Emo70.gif

שמתי לב שלא שמים לב פה לחדשים..
טוב , רק רציתי לומר שעברתי פה על הפורום , ובאמת יש לכם עצות מעיניינות wizard oz הזה או איך שלא אומרים את זה בהחלט הרשים אותי..נשמע שהוא יודע על מה הוא מדבר.. ועוד בחורה אחת מזריקה מזרחית? הסתכלתי בתמונות שלך , דבר ראשון יש לך בהחלט לוק חמוד , תופסת מבטים :) בשביל לאפר אותך , הייתי שמה לך , מייק אפ נוזלי , כמובן לפדר קצת את הפנים , צלילית ורודה בהירה על כול העפעף וצלילית סגלגלה יותר על העפעף התחתון , ניסית פעם מסקרה סגולה ? לי לפחות עם הצליליות הללו זה באמת יוצר מן אפקט של מתיקות :) , סומק ורדרד כזה נוטה לאפרס , וליפגלוס בשביל המראה ה"נטורלי" . סה"כ , הפורום הזה מאוד מעניין.. משום מה אנשים לא עונים לי..:) חבל:) המ...... ושחתתי לספר על עצמי , קוראים לי רותי אני לא מתאפרת הרבה אבל אני בהחלט אוהבת את הנושא.., אולי אני אתחיל להתאפר בתחילת השנה הבאה אני יודעת.. כאילו רק ביציאות וזה.. ליום יום אני שמה ב"דכ עיפרון שחור ואודם טבעי כזה.. אני בת 17 עולה ליב..וזהו..:)

RutyTuti

New member
למה לא עונים לי!?!?!?

יש לי עוד שאלה! בפודרה יש שמן!? אני מתכוונת לפודרה שקופה שדחוסה , יש בזה שמן!? חשבתי שזה רק אבקה עם צבע.. אין פודרה על בסיס מיים?או משהו כזה

מעינית

New member
אני לא מומחית בזה(חבל)

עם הייתי יודעת הייתי עוזרת בשמחה אבל עכשיו אני רק יכולה להגיד לך שתדפדפי בדפים ותחפשי תשובה כי פעם אחת אירחו בפורום מישהיא מומחית באיפור תחפשי שאלות כאן ותיראי את התשובות שלה,אולי תימצאי את אותו השאלה זה רק מה שאני יכולה לעזור לך(בעעע)

../images/Emo39.gif שלום לך......

גם לי יש קונסילר שפתון, ואפשר או למרוח קצת מהקונסילר על העור בנקודות ולמרוח עם האצבע, או עם ספוגית, כמו בספוגיות של המייק אפ. ועדיף שהספוגית תיהיה לחה.

RutyTuti

New member
אהבתי את הרעיון של הספוגית:)

ומה בקשר לפודרה?.. יש בזה שמן?.. למישהו יש המלצה על מוצרים קוסמטים לפנים (פודרה סומק וכדומה..) רגישות?

../images/Emo39.gif אין בפודרה שמן...

כל הרעיון בפודרה זה שהיא יבשה, ואז היא מקבעת את המייק אפ כשהיא סופגת ממנו שמנוניות/לחות.

למעלה