שלום חברם, יש לי שאלה...

simsum

New member
שלום חברם, יש לי שאלה...

אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד אומנות לחימה מסויימת (יש ניסיון בקראטה) אבל אני לא יודע איזה אומנות לבחור. אני רוצה אומנות שיש בה הרבה טכניקות של הגנה מקרוב ומרחוק, והרבה טכניקות התקפה בעיטות גבוהות ונמכות. חבר´ה עזורו לי איזה אומנות כדאי לי ללמוד?

simsum

New member
יש שם את כל מה שרציתי פחות או ...

יותר? תוכל לפרט לי על הלחימה?

magic goldfish

New member
tae-kwon-do

אומנות לחימה קוראנית. מתרכזת בעיקר בעבודת רגליים, אך בפומסה (קטה) ניתן למצוא גם אגרופים ומרפקים. שיטה מומלצת ביותר. בהצלחה life is as heavy as a mountain, but death is as heavy as a feather- gangis khan

simsum

New member
מישהו פה יודע איפה יש מכון לטאי

קוון-דו בת"א?

uori

New member
simsum מצאת מקום בת"א שבו

לומדים טאי-קוואן-דו? מישהו מכיר באמת מכונים בת"א? או מישהו לומד באחד מהם?

amir_aikido

New member
מרכז הספורט של אונ´ ת"א

יש מועדון במרכז הספורט של אונ´ ת"א הוא פתוח גם ללא-מנויים, יש שם שיעורים, לנוער, מתחילים ומתקדמים. ימים ב´, ה´, ו- ו´ אמיר

בודוקאן

New member
מורה לטה קוון דו בת"א

קוראים לה ג´סיקה (דאן 4), נייד: 559878-053 בהצלחה.

uori

New member
טאי-קוון-דו... מי פה לומד טאיקווןדו

בת"א באונברסיטה??????????? אם כן בן כמה הוא? וכמה זמן לומד?

בי"הס המשולב לאומנות הלחימה

הקוריאנית, נפתח ברמת גן. ילמדו בו טאיקוונדו וקוק סול הפקידו. טאיקוונדו בהדרכת איציק זמיר קוק סול הפקידו בהדרכתי בקרוב פרסום בלוח מודעות.

uori

New member
אני חוזר על השאלה שלי ...

מי פה לומד טאי-קוון-דו בת"א באוניברסיטה?

amir_aikido

New member
התאמנתי שם במשך תקופה

התאמנתי שם במשך תקופה של שנתיים-3 והייתי שמח אילו יכולתי להמשיך, אך נראה שהלחץ של העבודה והחיים עם חברה
לא מאפשרים לאדם למצוא זמן לעסוק ברצינות ביותר מאמנות לחימה אחת. ואני לא מצליח להגיע לאימון כבר זמן רב
כך שנראה לי שבקרוב מאוד אאלץ להכיר בכך שלמעשה פרשתי מהאימונים שם. אמיר

simsum

New member
דוגרי גרמת לי כמעט לבכות....

אין אף אחד מתחת לגיל 17 !!!!!!!!!????????????? שלומד שם? יש פה בכלל אנשים מתחת לגיל 17?????

amir_aikido

New member
יש "שם" גם קבוצת ילדים

יש "שם" גם קבוצת ילדים, בגילאי 8 עד 12 (בערך) וקבוצת נוער. אלא שהם לא משתתפים כאן בפורום, בנוסף אלי משתתף מהקבוצה הזו גם avima שהוא אחד מהחגורות השחורות הראשונות שהוסמכו ע"י אורי. אמיר

למעלה