שלום חברי`ה, אני חדש!!

שלום חברי`ה, אני חדש!!

מישהו יכול לעזור לי? אני לא מצליח להוריד את הניילונים!! (כיף להיות חדש...) שמי קובי, אני בן 19 ואני חובש בכיר (טוחן השתלמויות...). מד"א ירושלים!!! יש כבוד! אז... אממ.. חבר`ה, אל תיבשו, תגידו שלום, ברוך הבא! יום טוב :)

tani101

New member
ברוך הבא לפורום צוותי חירום!!

אני טני...מערי"ת מתחנת דימונה-נגב כבוד גדול יותר...חחחחח במד"ר כבר שנתיים..

שלום טוני!!!

אמ... שמעתי הרבה על מד"א בדימונה. אח של חברה שלי תמנדב שם והוא אומר שיש לכם איזה 2-3 מקרים במשמרת... לנו יש הרבה יותר (6 זה המינימום של מקרים שהיו לי במשמרת ו12 זה השיא) ירושלים שומרת על הכבוד שלה!!! אני במד"א 4 שנים... מספיק את חושבת??? חחח... המשך יום וסוף שבוע מצוין לכולם.

d d s s

New member
שלום

אני אנה ממדא חדרה. התחלתי שנה שלישית בתחנה ואני מערית. אתה צעיר בשביל להיות חובש בכיר לא?

שלום אנה!!!

יפה לך שנה שלישית... אממ... לא. אני לא צעיר מדי. תודה והמשך יום טוב לך!!!

d d s s

New member
תודה רבה לך!

הלוואי ולנו היו חובשים בכירים צעירים כאלה. למרות שאצלנו כל אחד מהם הןא אחד אחד בתור חובש בכיר ובתור בנאדם כאשר השני בעיני יותר חשוב בקצת לפחות. גם לי נעים להכיר אותך ושיהיה לך סוף שבוע מעולה! אנה

בעייני זה לא עניין של חשיבות...

אלא ידע. עברתי מספר לא קטן של השתלמויות שמיותרות (יחסית) ועוד את הפרחי רפואה בכמעת כל תחום אפשרי. זה עניין של ידע, לא כבוד. אני שמח להיות פה ומקווה באמת להשתמש בקצת ידע(אני עדיין לא פראמדיק...) שיש לי בשביל לעזור לאחרים. יום טוב!

בעייני זה לא עניין של חשיבות...

אלא ידע. עברתי מספר לא קטן של השתלמויות שמיותרות (יחסית) ועוד את הפרחי רפואה בכמעת כל תחום אפשרי. זה עניין של ידע, לא כבוד. אני שמח להיות פה ומקווה באמת להשתמש בקצת ידע(אני עדיין לא פראמדיק...) שיש לי בשביל לעזור לאחרים. יום טוב! [נ.ב, אנה, בת כמה את, מאיפה ומה תפקידך?]

תודה אחי!!

כבאות והצלה... יפה לך... אני גם מתנדב בכבאות בית שמש מדי פעם... סוף שבוע נעים!!

שלום לך קשוח

אז לפני שאנחנו מתחילים לדבר תן חיוך אני ממממפפחחדדדד, דבר שני נתקלת במקרה באדם המקסים אילן קליין במדא ים? אכ" תמסור לו דש חם מהבחור שהוציא אצלו 100 בקורס עם הבלגן על המבחן של מדא שהסתובב שיעור לפני המבחן בייי יוט"

קודם כל, תודה.

דבר שני, תבין, אילן (אחלה מדריך ד"א) הוא אדם עסוק שמדריך עשרות קורסים בשנה, לא זוכר את כל הנבחנים, אבל... אם תיתן לי עוד כמה פרטים, זה יכול לעזור... {אגב, 100 במבחן? נשמע הזוי, אבל כל הכבוד אחי!!}

זה קורס שהסתיים לפני חודש

קורס 88 נפרד לבנים ואיך שהסתיים המבחן יצאנו לנפנף כל הקורס עם המדריך באיזה פרק,אחכ` אילן קרא לי לצד אמר לי מברוק 0 טעויות בעיוני באותו רגע עשה לי את השנה אהה הייתי בקורס האחראי מחסן ציוד תגיד לו ודשדש לו ממני אחלה בנאדם

אפשרי גם ....

שכנראה בזמן הקרוב אני מתחיל להתנדב במדא אלעד יצבור נסיון ואחכ" אני רוצה להמשיך ל י-ם שימליץ

למעלה