שלום חברים

qwerim

New member
שלום חברים

האתר שלי על אמיתות התורה, גירסה משופרת, כולל מאמר חדש (הראשון). מומלץ. להערות הפרכות וכדומה: icq 15319311 חגי (יחיאל). מצורף קישור למטה

preacher

New member
נו, עוד אחד...

אני מפנה אותך לספר מלכים ב´ פרקים כ"ב-כ"ג. בקשר להשתלת התורה והרציפות של ידיעת התורה וסיפור מתן תורה מאז יציאת מצריים. יש לך מה להגיד בעניין?

begone

New member
אנחנו לא חברים שלך

אם התורה היא אמיתית כל כך - מדוע צריך להתאמץ כל כך בשביל להוכיח זאת? דבר אמיתי מעיד על עצמו, הלא כן?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"דבר אמיתי מעיד על עצמו" - ללא ספק דבר שרק ביגון יכול להגיד... סליחה, אני יודעת שאני אמורה שלא להתייחס אליו, אבל לא יכולתי להתאפק ((:)

alond

New member
LOL

כן, זה קשה. אין לך מושג כמה פעמים פתחתי את דף התגובה ואפילו התחלתי לכתוב... ואז הבנתי.

begone

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש חוכמה גדולה ללחוץ על מקש ה´ח´ ולהשאיר אותו לחוץ כמה שניות. פשוט מקסים. אגב - אם אלוהים קיים, מדוע צריך לשווק אותו ולשכנע? הוא לא ילד גדול מספיק בשביל לשווק את עצמו? הרי אם אלוהים קיים, כל בן-אדם צריך לדעת את זה באופן טבעי וישיר דרך הבחור הגדול עצמו. העובדה שצריך לשווק את אלוהים אומרת שהוא לא קיים. בדיוק כפי שכל סוחר אנציקלופדיות יודע שהאנציקלופדיה לא יכולה לשווק את עצמה, מכיוון שהיא כל-כולה יצירה אנושית חסרת-קיום.

למעלה