שלום חברים...

יוסי360

New member
שלום חברים...

כן ,אני חדש כאן, אולי עדי עוד זוכרת אותי שהתכתבנו באימייל(לפני שהיה למאיר פורום) בכל מקרה לא היה לי מחשב מסיבות כאלה ואחרות אבל אני שמח שיש למאיר סוף סוף פורום(מגיע לו) כל הכבוד לעדי על העבודת קודש הזאת.כל הכבוד גם לכם חברי הפורום על הערצתכם למאיר כי באמת הוא שווה את זה.

TEENAGER1

New member
היי! ../images/Emo140.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

עדי כמובן זוכרת, היא פשוט באילת כרגע. היא גם נכנסה במיוחד כדי להגיב לך אבל נכבה לה המחשב באמצע אז היא בטח תגיב לך כשהיא תחזור. גם אנחנו מאוד שמחים שנכנסת והחלטת לכתוב פה.. אתה מוזמן להישאר, עדי מתכוונת להמשיך עם עבודת הקודש. היא באמת מנהלת דגולה:) אז כיף שבאת, ברוך הבא ומקווה שתשתלב פה מהר
מיכל

ימית 78

New member
ברוך הבא...

יוסי, הגעת למקום הנכון, ואם אתה פה אז סימן שאתה יודע מוזיקה איכותית מהי..! אתה מוזמן לכתוב לשתף אותנו כמה זמן אתה "מכיר" את מאיר איזה דיסקים יש לך שלו? וכמה הופעות היית? אם בכלל... אז שוב ברוך הבא...ותהנה המון...

יוסי!!! שנים חיפשתי אותך ../images/Emo6.gif

ואני לא צוחקת.. ממש התלהבתי כשסיפרו לי שכתבת הודעה בפורום.. יש לנו כאן עוד בחור העונה לשם יוסי ובהתחלה הוא קצת עבר אצלי תחקיר בטחוני כדי שאני אאמין שזה לא אתה..
תהיתי באמת למה הפסקנו לדבר ואני ממש שמחה שמצאת אותנו סופסוף (עוד כמה ימים יש שנה לפורום
) אבל יאמר לזכותך- לדעתי ולמיטב זכרוני אתה מבין הראשונים, או הראשון, שסיפרתי לו על כוונותיי להקים למאיר פורום וכ"כ התלהבת מהרעיון בזמנו שתהיתי איפה אתה..
איזה כיף שמצאת אותנו
(כבר סיפרו לך שנכנסתי במהלך השבוע מאילת אבל לא הטענתי מספיק את המחשב
) בכל אופן, אתה כמובן מוזמן לדפדף אחורה לראות קצת מה עשינו עד היום וכמובן להצטרף אלינו רשמית, אני יותר מאשמח.. אני יודעת שיש לך המון מה להוסיף לנו..
שבוע טוב ושוב סליחה על האיחור בתגובה..

יוסי360

New member
היי עדי....

מה עינינים עדי? שנים....כן אני זוכר לפני שנתיים התכתבנו דרך הפורום באתר"הבמה" אחר כך במייל שלנו,ואני שמח שהצלחת לעלות את האתר הקדוש הזה,כבר שנה לא יצא לי לראות את מאיר בהופעה(חו"ל) ואני עדיין לא בעינינים,אז אני ישמח אם יש משהו מתוכנן באיזור הקריות.כל הכבוד על הדבקות במטרה,וכל הכבוד לחברי הפורום שמשתתפים בפורום. תיגידו....יצא למישהו ממכם לשמוע את מאיר שר בלי רמקול? לי יצא לפני כמה שנים,באיזה פאב בצפון הרמקול לא עבד ואיזה 15 דקות הוא שר בלי רמקול..רבותיי...לא יאמן!!זה משהו על אנושי,איזה קול הוא מוציא,הקול צילצל לי באוזניים כמה ימים.גן עדן של ממש.ערב טוב לכולם,עדי...אני מצדיע לך כל הכבוד. מאיר בנאי....כי אין אלוהים אחרים...

דווקא יצא לי ../images/Emo3.gif

גם אני הייתי בהופעה שהמיקרופון לא תפקד בה לכמה דקות..
ואני היחידה שזוכרת סביר להניח אבל בהופעה שנתנו לו את הפלטינה מהמבוכה שהוא היה בה (אני חושבת)
הוא התחיל לזמזם איזה שיר
אבל לא צריך אנפלאגד בשביל לדעת שיש לו קול אלוהי
המון תודה על המחמאות

יוסי360

New member
מתוכננת הופעה בצפון בקרוב?

אם לא אני ידרים.....כמה אפשר כבר לחכות?

*אדרים ../images/Emo3.gif

ואני אעדכן אותך איך זה עובד כאן.. אני מקבלת אחת לשבועיים בערך מהאמרגן של מאיר את תאריכי כל ההופעות הקרובות שלו ומפרסמת אותם בפורום.. בדר"כ יש בערך אחת לשבוע הופעה.. השבוע כולם צעקו עליו שהוא עייף מדי אז הוא לקח שבוע חופש
והתאריך היחיד שקיבלתי הוא של הבארבי בת"א.. (זה נמצא בשרשור כאן..) מאיר מופיע יחסית הרבה בצפון והוא הופיע כמה וכמה פעמים בפאב אלפנט השנה אבל התדירות שם היא לא כזו גבוהה ושנה בלי מאיר זה באמת לא חוקי אז אני אכן ממליצה בחום להדרים לת"א ולהתייצב בבארבי.. אגב, חברי הפורום יכולים לקבל הנחה להופעות אז מומלץ להרשם בשרשור של ההופעות כשתדע בוודאות שאתה נוסע, אני אטפל בשאר תמורת סיקור ותמונות..

יוסי360

New member
סבבה

כן..שמעתי שהוא הופיע באלפנט לצערי לא ההיתי בארץ,באמת נראה לי שאני ידרים למרכז.תודה עדי

אגב, איפה היית?

(סתם מסקרן אותי כי אני מתכננת נסיעה בסיום התואר.. סביבות אוגוסט-ספטמבר הבאים
) ולגבי הבארבי, אני עדיין לא סגורה על זה במיליון אחוז אבל אולי נפגש..
וגם ימית וזוהר יבואו..
תודיע אם אתה נוסע..

יוסי360

New member
פה בתאילנד ...קרוב..

זה סיפור ארוך אבל בקצרה...גרתי אם חברה בפ"ת 5 שנים לא הלך נפרדנו,נסעתי לתאילנד עם חבר גרנו שם 8 חודשים(אבל אם דיסקים של מאיר ואהוד בתיק ..כן) זהו לא ההיתי כל כך מודע למה שקורה פה,גם רציתי קצת שקט ולהתנקות,זהו חזרנו לפני שבוע ושמחתי לשמוע שהעלית את הפורום הזה,זהו צריכים לחזור לשגרה. מאיר בנאי..כי אין אלוהים אחרים...

הבנתי אותך..

נשמע חלומי לא לדעת מה קורה פה..
כל אחד צריך את זה מדי פעם
(עם מאיר במזוודה כמובן כי יש גבול..
) וסתם לרענן את זכרוני ושכולם ידעו כי זה מידע חיוני כאן..
1. כמה אלבומים של מאיר יש לך ואיזה? 2. בכמה הופעות של מאיר היית עד היום? (אני לא אשאל אם בכלל כי אני זוכרת שהיית בכאלו
)

יוסי360

New member
ההיתי אומר שהגזמת קצת..

כמובן שאת כולם,יש לי גם 2 מופעים שהקלטתי אותו בהופעה חיה,ההיתי לפחות ב30 הופעות בערך עד היום מהצפון ועד הדרום,גם במקומות הנידחים ביותר,כמו ,חאן השירות" (אם אני לא טועה בשם) שם הוא הופיע ב4 בבוקר,לפני שנתיים בערך,אגב אני גם מעריץ של מוש בן ארי,ואהוד בנאי ואני נוהג ל"בקר" גם אותם בהופעות. אבל ....מאיר זה מאיר כן....

הו.. בחור כלבבי ../images/Emo99.gif

קשה לי להאמין שאנחנו משתווים בעניין מספר ההופעות אבל אולי
(30 אצלי זה ב-3 שנים יבשות..
) ושאלונת- זה עדיין מציק לי.. הייתה ב-2004 הופעה בצוותא ששודרה בשידור חי ברשת ג'.. כמובן שאני באותו זמן הייתי בצוותא וסמכתי (בטיפשותי..) שחברה שנשארה בבית תקליט לי את זה.. עכשיו- היא הקליטה, שזה יפה אבל.. שכחה להחליף צד לקלטת
ככה שיש לי בערך רבע מההופעה ההיא
(את ההקדשה לנעם ויצחק איזה 5 שירים ראשונים
) יש לך אותה במקרה?

יוסי360

New member
גם את מחפשת את זה?

גם אני מחפש את ההופעה הזאת,לצערי אין לי את זה,הקלטתי אותו בבאופן עצמאי בקמלוט בהרצליה,ובפסטיבל "שאנטיפי" בגני חוגה לפני שנתיים בערך.דרך אגב...את מדברת עם בחור בן 30 אכשוו תגידי את כמה הופעות שלו ראיתי....

יוסי360

New member
חחחחחחחח

נשמה...אני מעריך 30 הופעות,אני לא יודע אולי יותר,אבל מה זה חשוב העיקר שאנחנו מעריצים שלו,ויש לו פורום כראוי,זה העיקר. אגב... יש עוד זמרים שאת אוהבת והולכת להופעות שלהם?

יש המון אמנים שאני אוהבת..

אני מודה שהיחיד שאני מכינה לו פלטינות, מביכה אותו על בסיס יומי ומפסיקה לנשום לידו וכאלה זה מאיר
ואני מודה שהיחידים שאני מגיעה להופעות שלהם הם מאיר ואביתר (השנה די זנחתי גם את אביתר והייתי רק ב-2 הופעות מהסיבוב הזה שלו, אבל הייתי בערך ב-10 הופעות של מאיר.. שזה גם יחסית מעט כי היו 3 חודשי בחינות מזעזעים שלא יצאתי בהם ואת החודש של בין המצרים שמאיר לא הופיע בו..) בכל אופן, סטיתי מהנושא כהרגלי
אני אוהבת מאוד גם את: אהוד בנאי שלום חנוך אריק איינשטיין מתי כספי מאיר אריאל ז"ל יזהר אשדות דני רובס אחינועם ניני אתי אנקרי יהודית רביץ קורין אלאל נורית גלרון החברים של נטשה החלונות הגבוהים כוורת תיסלם איפה הילד קרול קינג REM אלאניס מוריסט (אהבת ילדות..) פינק פלויד רדיוהד לאונרד כהן ויש עוד הרבה יותר מדי, בעיקר בתחום הלהקות הישראליות של שנות ה-80-90 אבל אני אפסיק כאן, אני מניחה שהבנת את הסגנון
(הייתה לי רשימה די מוכנה כי כתבתי את זה אתמול בפורום אביתר
)

למעלה