שלום חברים

שאנטי33

New member
שלום חברים

לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול את השאלה שלי. אני גר באזור הצפון וסובל הרבה מתפיסות שריר בגב ובצוואר (מחדר כושר אינטסיבי ומהמזגן). מישהו מכיר מעסה באזור הצפון (נהריה, מעלות, כפר ורדים...) ? אבל משהי שבעיסוי יכולה לשחרר התכוציות שרירים חזקות מאוד (בעיקר בגב). אני מכיר הרבה אבל הם בעיקר "מלטפות" את הגב ולא פותרות בעיות אמיתיות. אני לא מתכונן לרפלסולוגית אלה למעסה, פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול את השאלה ואני יודע שיש אנשים שעובדים שתי התחומים. אשמח לקבל גם מסרים לתא האישי. תודה מראש, שאנטי33.

ההודעה שלך מאוד מוזרה ..

בהתחלה אתה אתה אומר שאתה זקוק ואני מצטט"מישהו מכיר מעסה באזור הצפון " ואחר כך אתה מבקש "אבל משהי שבעיסוי יכולה לשחרר התכוציות שרירים חזקות מאוד (בעיקר בגב). " נשמע לי טיפה מוזר כי לפי איך שזה נשמע אתה מחפש עוד משהו .. לא סתם בחרת פתאום בחורה ולא סתם בחרת לא רפלקסולוגיה לא מוזר לך ?

שאנטי33

New member
אני הבהיר.

1. אני גבר ואני לא הולך לעשות עיסויים אצל גבר, רק אצל אישה. נשמע לך מוזר ? 2. שיש לי כאבי שיניים אני הולך לרופא שיניים. שיש לי כאבי גרון אני הולך לרופא גרון וכשתפוס לי הגב (וזה קורה הרבה אצלי) אני עושה עיסוי לגב. לי זה לא נשמע מוזר. לא מצאתי פורום ממוקד יותר ואם יש אני אשמח אם תפנו אותי אליו. דרך אגב, ניסיתי פעם רפלקסולוגיה (בערך 7 טיפולים) וזה לא השפיע עלי. תודה מראש, שאנטי.

elley

New member
אם נשים לא מספיק "חזקות" לטעמך,

אולי בכל זאת תנסה מעסה גבר? חבל להגביל את עצמך אם וכאשר כואב לך. שלא לדבר על זה שאולי כדאי להרגע קצת עם חדר הכושר אם הוא מתפיס לך את הגוף? ולא, מצטערת, אבל אני לא מכירה מעסים בצפון. בהצלחה ותרגיש טוב

r a f a g a v

New member
בהודעתו השניה דווקא רצה אישה ../images/Emo2.gif

ובכל מקרה - לעיסוי של גבר (בעיקר) צריך כוח... אפילו הרבה כוח כי... רק כשיש כוח ניתן לווסתו למידה הדרושה.. כשאין מספיק כוח אז לוחצים עם כוח הכובד = לחץ כמעט אחיד + יש שרירים הדורשים סחיטה = לחץ מכמה כיוונים. בכל מקרה (וברור שאין זו פרסומת שהרי אנו לא מאותו איזור) ממליץ לך לבחון את שלל ההמלצות לחיים ללא כאבי גב בלינק למט...

vca

New member
הבנת הנקרא

המילה "מעסה" יכולה להיקרא הן בלשון זכר והן בלשון נקבה. האדון חיפש גברת שתעסה לו את הגב ותעשה לו את היום.

r a f a g a v

New member
הבנת הנקרא (ע)

ע"פ הגשש החיוור - "בטח קרא, לגזרים קרע...". הוא הבהיר, מחד, שהוא מעוניין במעסָה (שמת לב לקמץ
) וממול הבהיר, שטיפול טוב לגבר יכול להעשות רק ע"י מעסֵה (צרה, לשם גיוון
)

vca

New member
לא שמתי לב לניקוד. יצאתי אהבל ? ../images/Emo13.gif

vca

New member
בוקר אור

תגיד - למה האינטנסיביות בחדר הכושר ? מה הצורך או הדחף העומד מאחורי אינטנסיביות זו ? יש מעט ניגוד בין הניק לבין תיאור הנמרצות. מועדים לשמחה.

שאנטי33

New member
שלום חברים.

למי שעדיין לא הבין אני מעונין בעיסוי של אישה ולא של גבר. יש לי דיסקלציה קלה ויכול להיות שמשם נבעה הטעות. ברומא תהיה רומאי, ולכן בחרתי את הניק "שאנטי33" בלי קשר לאינטנסיביות שלי בחדר הכושר - פשוט חשבתי שכך אקבל יותר תגובות (ונראה לי שצדקתי). בכל מקרה, תודה על המסרים ששלחתם. מצאתי מישהי מנהריה שקבעו איתה טיפול למחר (120 ש"ח לשעה, נשמע הוגן למדי) ואם היא תצליח לשחרר לי את הגב, אני יהיה קבוע אצלה. שלכם, שאנטי.

vca

New member
תתחדש ותהנה אצל המטפלת.

ובכל זאת מדוע יש אינטנסיביות ללכת לחדר כושר ? מה דוחף אותך לשם ומדוע ?

שאנטי33

New member
תודה רבה.

לגבי האינטנסיביות ללכת לחדר כושר, כנראה שאני מכור. אני הולך כבר 15 שנה בערך ותמיד מרגיש מצויין לאחר אימון (לפעמים ההרגשה נשארת אפילו יום יומיים לאחר האימון), ככה שאני לא מתכוון לוותר עליו בקרוב. דרך אגב, אתמול עברתי בסוף עיסוי, והיה דיי מאכזב. המעסה היתה מאוד נחמדה וטיפלה במיוחד בשילוב של הילינג, וגם הטיפול היה כיף אבל הוא לא הצליח לשחרר לי את הגב. אם מישהו מכיר מטפלת (מעסה) נוספת בסביבת נהריה \ מעלות \ כפר ורדים... שחושב שהיא יודעת לפתור בעיות אמיתיות, אשמח אם הוא יצור איתי קשר דרך המסרים. תודה מראש, שאנטי.

למעלה