שלום חברים

DUKASIT

New member
שלום חברים

קודם כל אני רוצה להגיד שהעוגות שמרים "הרטובה והטובה" של פירגה סוף הדרך. טעים זו מילה קטנה אשר לא מצליחה להגדיר עד כמה זה טעים. מי שלא הכין עד היום חייב את זה לעצמו - מילאתי 4 רולדות בקקאו וסוכר ו4 רולדות בקינמון וחצי סוכר חום וחצי לבן. המרק פירות של פירגה גם טעים - הגשתי בכוסות עם קוביות קרח.
היום בעבודה שוב נהניתי וקודמתי מעט - היום אני הכנתי בעצמי את הבצק
רוצים מתכון ? בבקשה: 8 קילו מרגרינה לבצק פריך 2 קילו סוכר 2 פקקים: תמצית לימון, תמצית רום ותמצית וניל 2 ליטר ביצים 12 קילו קמח השף קונדיטור אמר לי היום שהפתעתי אותו לטובה ואני עובדת יפה - התרגשתי והשתדלתי לעבוד עוד יותר יפה.

DUKASIT

New member
המצלמה שלי דפוקה אז פשוט הדלקתי

מנורת לילה .. סליחה על איכות הצילום.

DUKASIT

New member
ועוד משהו חשוב

אתמול הכנתי ג'חנון ע"פ המתכון של AL55 אני עדיין לא יודעת איך הטעם אבל היה ממש קל להכין מאוד נהניתי. במתכון שלי אני עובדת הרבה יותר קשה. נראה מה המשפחה תגיד - לא קל לשנות הרגלים.

ak5

New member
המתכונים של פירגה ושל AL55 תמיד

מעולים ושווה בעבורם לשנות הרגלים. בהצלחה בעבודה החדשה

al55

New member
דוכסית העוגות שלך משהו

ספרי איך הגחנון יצא אני מסוקרנת שבת שלום.

pirge

New member
דוכסית יקרה, קודם כל תודה על מחמאות

כאלה מרגשות, על "הרטובה והטובה". גם בתמונה ששלחת, רואים כמה שהיא משובחת. את המרק פירות אני מכינה המון בקיץ,מרווה וטעים. והכי הכי התרגשתי ביחד איתך על ההתקדמות וההתלהבות שלך בקונדיטוריה. עוד מעט נהיה קטנים עליך
המשך בהצלחה. ותרשמי לנו טיפים מעניינים.מה שמותר.

DUKASIT

New member
תשובה: 2 פקקים מכל תמצית אבל

הבקבוקים יותר גדולים וכך גם הפקקים. לדעתי פקק אחד שווה 2 פקקים של הבקבוקון הקטן. הבצק הזה טעים וגם מריח נהדר. יש לחורר ליפני האפייה.

דנייאלה

New member
נראה מעולה ובהזדמנות זו דוכסית

מאחלת לך בהצלחה בעבודה החדשה מה שעדיין לא עשיתי.. נשמע ממש מעניין וכייפי (אם כי אכן קשה פיזית) לעבוד בקונדיטוריה!!!

למעלה