שלום חברים!

אשרת

New member
כי ירושלים היא העיר הבירה שלהם

בדיוק כמו של החרדים, וכמו שלא מונעים מהחרדים לעשות את השטויות שלהם בשערי תיכונים חילוניים ומרכזים חילוניים, כך אין לאף אחד זכות למנוע ממישהו לקיים מצעד , או הפגנה בעיר הבירה או כבכל עיר אחרת. למה החרדים עומדים בפתחי התיכונים החילוניים ומנסים להחיזר בתשובה ואף אחד לא דוקר אותם? למה החרדים עומדים במרכזים חילוניים ומנסים להחזיר בתשובה ואף אחד לא דוקר אותם? למה משמרות הצניעות של החרדים תוקפים גם חילוניות ועדין אף אחד לא תוקף אותם? רוצה שנמשיך? לפני שהחרדים מדברים על כיבוד רגשותיהם, שהם יכבדו את הרגשות שלנו.

תמיר1991

New member
../images/Emo4.gif

ושוב, זה שהם עושים משהו נגדנו לא אומר שמיד חייבים לצאת נגדם. אם את עושה להם מה שהם עושים לך, את בדיוק כמוהם. ומזה צריך להימנע, ולכן צריך לצעוד בת"א. תמיר.

אשרת

New member
אז זהו שלא.

כמו שלי די חורה לראות חרדים עומדים בפתחי התיכון ומחלקים חומר תועבה , ואינ לא עושה נגדם שום דבר, כך הם יצטרכו לחיות עם זה. וכנראה שגם אתה.

vinney

Well-known member
תגיד את זה לחיפאים

שמתגרים בנסראללה ובמזל שלהם, והם אלה שאשמים בזה שנהרגו. מה זה הדבר הזה? איך אתה מסוגל להגיד כזה דבר? אתה לא מתבייש?

תמיר1991

New member
החיפאים לא מתגרים *ישירות*

בנסראללה. אדם מתגרה *ישירות* בחרדים. עכשיו אתה מבין את ההבדל? ולא, אני לא מתבייש. מי שצריך להתבייש הוא מי שיצעד בלב עיר מסורתית, דתית וחרדית כשיש לו עיר חילונית, טובה וכיפית בהרבה, לצעוד בה - כמו שתמיד היה! תמיר.

vinney

Well-known member
בטח שכן!

הם גרים בישות הציונית! אם זה לא התגרות, מה כן? זה שאתה לא חושב שזאת התגרות, שווה ערך לזה שאני חושב שמצעד הגאווה בעיר בירה של המדינה זה לא התגרות. עובדה היא שמבחינת החרדים, ומבחינת נסראללה - זה כן. אז אם אתה חושב שהם צודקים, למה נסראללה לא צודק? ולא, ירושלים היא לא עיר מסורתית דתית וחרדית. לא ולא. ירושלים זאת עיר בירה שלי. ואדם, להזכירך גר בה. אז לגור בה מותר, ולהפגין לא? לעבוד בה מותר ולהפגין בה לא? לשלם מסים לממשלה שיושבת שם מותר, ולהפגין לא? לממן את החיים של המסורתיים הדתיים החרדים שגרים שם מותר, ולהפגין לא? למה מה שמותר בתל אביב אסור בירושלים? על פי איזה חוק?

אשרת

New member
נו , באמת , ויני...

לא הבנת כיצד הראש שלו עובד? זה לא שהעבריין אשם, זה הקורבן אשם. איך הקורבן לא חשב שיהיה מופרע אשר יחליט לדקור אותו. לדעת תמיר, כולנו צריכים להשאר בבית- כי לך תדע מה יכול לקרות לנו? אולי מישהו לא יאהב את הלבוש שלי משום שהוא לא צנוע מספיק , ויחליט לדקור אותי? לדעתו, זאת תהיה אשמתי. למה לא חשבתי על זה. אז תמיר, אולי אני אלך כמו הנשים המוסלמיות בארצות ערב? אולי כל הנשים תלכנה כך?

תמיר1991

New member
אז אשרת, אולי תירגעי?

מה שאני אמרתי זה שתסתובבי בערים חילוניות איך שתרצי. ירושלים היא עיר מתחרדת [!] ולא אכפת לי אם המצב הזה יתנה או לא, ובאמת שלא אכפת לי אם זו הבירה שלנו - הליכה בלבוש חושפני בערים מסורתיות וימינה מבחינה דתית, או מצעדי גאווה וכו', זה פשוט פרובוקציה מיותרת. טוב שאת לא הופכת אותי לאבי כל הרע בעולם, כשכל מה שאני רוצה זה להגן על תושבים בערים שרוצות רק שקט. אנחנו נניח להם, הם יניחו לנו! שההומואים יצעדו בת"א. שתלכי מצדי בעירום בת"א. בשביל זה העיר ללא הפסקה נולדה. לא ירושלים, ש- 80% מתושביה מסורתיים, דתיים וחרדים. ותשתדלי בבקשה לא להכניס לי מילים לפה. הכנסתי לך פעם מילים לפה? תמיר.

אשרת

New member
אני לא עושה זאת.

אתה עושה זאת לבד. העיקרון שאתה מדבר עליו, האשמת הקורבן בפשע שנעשה עליו, שווה ערך להאשמת קורבן אנס בלבוש שלה. לגבי סוגית הפרובוקציה כבר נמאס מלדון על זה.

אשרת

New member
אתה בהחלט צריך להתבייש.

אתה מאשים קורבן בפשע שנעשה עליו. במקום להוקיע את הדוקר אתה מאשים את אדם כי הוא עשה את מה שהחוק מאפשר לו לעשות!!! כולי תקווה שליד נאנסת אתה תדע לשמור על הפה שלך טוב יותר. ואגב, הם כן מתגרים בו "ישירות". הם גרים בתחומי המדינה שלנו.

תמיר1991

New member
תפסיקי כבר להשוות בין הומואים

לנאנסות! כל ההשוואה הזו מעוקרת בסיס מן השורש! ההבדל הוא אחד ויחיד. 20% מהירושלמים [החילונים שבה] רוצים לראות את אדם וחבריו צועדים בלב העיר שלהם, ואת אדם מפגין היום מול אמנון יצחק. 99.99999999999999% מהעולם לא רוצה לאנוס נשים, או שייאנסו נשים. אני מניח שאת רואה שמדובר בפי 5 אנשים! אז יופי. החוק מאפשר לאדם להפגין, אמרתי שלא? אבל למה הוא בא *להתגרות* בכוונה? תמיר.

אשרת

New member
שוב.

אין פה שום התגרות. העיר ירושלים היא עירו של אדם, כמו שהיא העיר של החרדים. כמו שלהם מותר לצעוד בשכונות חילוניות מבלי שידקרו אותם (ותאמין לי שלעיתים זה בהחלט פרובוקציה כל ההתנהגות שלכם במרכזים חילונים) , כך גם זכותו! המצעד לא נעשה בשכונות חרדיות, אלא ברחובות הראשיים של העיר.

למעלה