שלום חברים!

goanin

New member
שלום חברים!

לא כתבתי כאן כבר חודש, כי המחשב שלי חולה ונמצא מחוץ לתפקוד. אוף... יש המון דברים... אז אני אתחיל: לבי עם הצפון ועם אזרחי ישראל שאורח חייהם נפגע בגלל השונאים שלנו ימח שמם! אני רוצה להביע את תמיכתי המלאה בהמשך הלחימה והחלשת החזבאללה והאיסלאם הקיצוני (בתנאי שזה נעשה עם יד על הדופק והמון חכמה וערמה). אני לא מצליח שלא להיות מושפע לרעה מהמצב הזה בו נהרגים חיילי צה"ל, ואזרחים בצפון ישראל ובלבנון, שלא לדבר על העובדה שחוץ מרשת FOX-NEWS, ישראל לא אהובה באף מקום בעולם, והתקשורת מציגה אותנו רע. באמא שלי - צרפת אנטישמית! ועם כל ההתרחשויות האלה, מנסים להמשיך לחְיות, כדי לא לתת לחַיות האלה להרוס לנו ה-כ-ל. אני גר בירושלים, ואנחנו לא מרגישים את הלחימה, ולפעמים אני מרגיש רע עם העבודה שאני ממשיך לעשות את הדברים שהייתי עושה בדרך כלל, כאילו הצפון לא תחת אש. בנימה מתנצלת זאת אני רוצה להזכיר את שבוע הגאווה שהחל ביום ראשון. הכנסים, הדיונים, הפעילויות והמופעים לכבוד השבוע הזה מתקיימים כמעט במתכונתם המלאה, אולם המצעד לא יצעד (ולא בגלל הטרור החרדי והבין דתי, אלא בגלל סולידריות שלנו עם הצפון). בעוד שמצעד הגאוה לא יתקיים, כן יתקיים מצעד ה"ענווה" (מצעד ההסתה) של אמנון יצחק. לכן אנחנו החלטנו לעשות משמרת מחאה נגד ההומופוביה, השנאה, ההסתה והאלימות. ב10.08 יום חמישי בשעה 17:00 מול גן הפעמון. הסביה שחשוב לי להודיע את זה בפורום שינוי, היא כי חושש שגורמים שמאלניים קיצוניים יתלבשו עלינו ובשיא הציניות יפגינו נגד צה"ל ונגד הקונצנזוס. אני רוצה נציגות של שינוי (אפילו לא רשמית) במשמרת המחאה, בדיוק כמו שהיתה אמורה להיות במצעד. חשוב לי להזכיר לכולנו, שהשנאה שמפגינים הקיצוניים לישראל והשנאה האלימות שמפגינים הקיצוניים לקהילת הלהט"ב באות מאותו מקום, ומכוערות באותה מידה. נכון שיש דברים חשובים יותר, אבל אם החרדים לא מניחים את השנאה בצד, אנחנו לא נניח את האהבה שלנו בצד, גם לא בעת מלחמה.

vinney

Well-known member
יש דברים חשובים יותר?

אני מבטיח לך שיהיו חרדים במצעד השנאה הזה שידאגו להזכיר לכולם שהמלחמה שפרצה זה עונש מאלוהים על הכוונה לערוך מצעד הגאווה. כבר היו כמה פליטות בכיוון בתחילת המלחמה. לא מאמין שהם יתאפקו, אם הם לא יתאפקו והחליטו לעשות את מצעד נצחון הטרור.

sagia1

New member
מה לא הבנת כבר שאין מפלגה כזאת חץ?

זו הייתה מפלגת מדף של פורז שלא הצליח להיכנס ושב לעשות לביתו.

אשרת

New member
אני ציינתי בכוונה את שמות שני

המפלגות הנ"ל, ופותח השרשור גם אמור להבין למה.

asafz8

New member
חחחחחח../images/Emo45.gif

אבל די, אל תעבירו נושא נו זה לא סתם ננעץ. ע"ימנהל אלמוני.

תמיר1991

New member
לדעתי זה טמטום לנעוץ ידיעה על

פעולה שלא קשורה למפלגה, בלי שום קשר לתוכנה. למה שלא תנעץ את שרשור מלחמת לבנון, או את השרשורפלצת שמתחת? מי שיכנס לכאן יחשוב ששינוי היא מארגנת הפעולה ושהיא מפלגה שכל מטרתה פרובוקציות. נראה לך הגיוני? תמיר.

אשרת

New member
שום פרובוקציה ושום בטיח.

לצערך הרב, שינוי עומדת ותומכת בקהילה ההומו-לסבית. עכשיו, אתה מוזמן להמשיך הלאה.

תמיר1991

New member
יש הבדל בין תמיכה לבין תמיכה

פרובוקטיבית. תמיכה היא תמיכה בזכויות נישואין ובמצעד בת"א, כמוני למשל. תמיכה קיצונית ופרובוקטיבית היא התגרות בחרדים וצעידה בלבוש חושפני בירושלים, בלב ליבם של האנשים שהעניינים האלה יקרים כ"כ לליבם והפגיעה בהם קשה. זו לא "תמיכה"! תמיר.

vinney

Well-known member
עוד פעם?

לבוש חושפני? מה זה לבוש חושפני? היית במצעד הקודם בירושלים? מי צעד שם בלבוש חושפני? אלה שניסו לרצוח אותם? די כבר להסתה, לשקרים, לשנאה, לגועל נפש הנוטף מכל מילה שלך. אתה אמור ללמוד היסטוריה, לא? היסטוריה הרי לעולם חוזרת. תקרא קצת על התירוצים של הנאצים למעשים שלהם. גם אצלם הם נורא הצטערו שתושבי ברלין הנאורה צריכים לסבול את היהודים המסריחים והמגעילים רוצחי תינוקות שיונקים את דמם של הנוצרים.

תמיר1991

New member
אם אתה מתחיל בהשוואות הנלעגות

שלך וקורא לי נאצי כי אני לא חושב רק על הקהילה שלך אלא גם על שאר המדינה - ועל שאר תושבי ירושלים שחד וחלק לא מעוניינים כמעט כולם שתצעדו שם - אין לי מה לאמר לך. והאמירות שלך, בנוסף לכך שהן מעליבות [מילא, התרגלתי] מהוות זילות השואה. אם ככה מדבר בן למשפחת ניצולים, מה לנו להלין על אחמדינג'אד? תמיר.

תמיר1991

New member
אם אתה קורא לי נאצי, זכותי להיעלב.

בכל מקרה, אם החברים שלך ואתה תמשיכו להתנהג ככה, גם החילונים שתומכים במצעדים בת"א ובזכויות חברתיות כמו נישואין, למשל, בשבילכם - כמוני [כן ויני, אני לא הומופוב נוטף ארס ושנאה, אני בעדך הרבה יותר מרוב המדינה שלך!], יתחילו לסלוד מכם. זה הבעיה של הקהילה הגאה - כל אחד שלא מיישר איתכם קו, אפילו אם הוא לא מתנגד ואפילו תומך - הוא נאצי, הוא הומופוב, הוא נוטף ארס ושנאה! וזה פשוט נמאס. תמיר.

אשרת

New member
מוזר שאתה מסכים עם מישהו

שקובע שניק וירטואלי הוא יורד. אולי אולי אולי ויני הוא למעשה מישהו אשר נשלח , מטעם העבודה למשל, לחו"ל, לאחד הסניפים? חשבת על זה, או שזאת מצווה להצטרף לערב רב ולשטויות שלו כי יורדים עם מישהו אשר חשף פן מכוער בדעות שלך?

תמיר1991

New member
אני לא "יורד" על ויני, והפן שהוא

"חשף" לא מכוער. אני אומר את האמת - ויני הוא יורד מהארץ. תתווכחי עם העובדות? תמיר.

אשרת

New member
כן.

ואתה יודע למה? כי אני יודעת שויני לא ירד מהארץ
והדגש הוא יודעת. ואם ויני רוצה לספר מאיפה אני יודעת, אז הוא מוזמן
אז אתה וערב רב, תמשיכו להעלות ספיקולציות ולנסות להשחיר את פניו של ויני.

תמיר1991

New member
כשהוא קורא לי "נאצי", זה מותר.

כשאני אומר עובדות [הבנאדם חי בקליפורניה, דמט - ולא אכפת לי למה או איך], זה אסור. זה רק אני או שהכחול שלך לא אמור להוות משטרת דעות אלא תפקיד אדמיניסרטיבי בלבד?
תמיר.

למעלה