שלום חברים!!!

שלום חברים!!!

כמו שידוע לכם לפני מספר חודשים העלתי לפה תמונות של אחי הקטן עם נטליה, הוא התיידד איתה בבואנוס איירס, ושומר איתה על קשר טוב הוא עדיין מטייל לו בדרום אמריקה, כרגע הוא בקולומביה , והוא מסוגל עוד להתיידד עם שאקירה אני נורא קינאתי באחי, ועשיתי לי גם טיול לארגנטינה וברזיל (וסיימתי בארה"ב עיר מולדתי) ועל הדרך קפצתי לאולפנים כי אחי סידר אותי שמה, אבל לצערי נטליה לא הייתה באולפנים כי הם צילמו בבוקה עצמה ולא באולפן בכל מקרה בגלל שאחי הקטן קומבינטור לאללה( גם לי לא חסר כי אני יחצנית מאוד מעולה ומקושרת לכמה מפורסמים בעולם כמו מאריה ובארץ אני עושה עבודת קודש) הצלחתי להכנס לאולפנים!! ושם צילמתי את האולפנים במצלמה וזה פשוט נראה ממש מעולה מבפנים, התנחלתי בחדר של נטליה וצילמתי משהו שמאוד תאהבו וזה תלוי לה בחדר בסדרה כמובן ( אלו חיי) זה דיוקן של נטליה אני מאוד מקווה שתאהבו ותעריכו , ואני אעלה עוד תמונות מהאולפנים אוהבת תמיד מחכה לתגובות שלכם ברנדה

נטליה מסרה לאחי

שהיא ממשרוצה לבקר כאן, בפעם הארונה שהיא אמרה לו התכנון היה להגיע במרץ תחילת אפריל, אבל הסדרה רק מחר מגיעה לארץ אז יש מצב שהיא תקפוץ בחודשיים הקרובים אבל חברים לא לתפוס אותי במילה אוהבת תמיד ברנדה

והנה תמונה מהאולפן כמובן

העתק ממש מדוייק של השכונה " בוקה" הם מצלמים גם באולפן וגם בשכונה עצמה, בגלל זה פיספסתי את נטלינ כי באותו יום הם צימו בבוקה ולא באולפן בכל מקרה בוקה זו שכונה ענייה ואתם כבר יודעים מי מסתובבת שם.. ממש מזכיר את השכונה האמיתי העתק מדוייק שלכם תמיד ברנדה יש לי עוד כמה מהאולפן אבל הם לא חשובות מחכה לתגובות ושבוע טוב לכולם יש לי מחר הרבה עבודה

זה נראה כמו מעבדת ניסויים ../images/Emo12.gif ../images/Emo205.gif

או משהו מוזר אחר
לא הייתי גר שם, בקיצור

בוקה זו שכונה

ממש עניה, דלת אמצעים,המקום פשוט זוועה אבל אנחנו התיירים שמטיילים שמה אוהבים לטייל שם כי זה משהו מיוחד שאין כמותו, הכל ציורים וצבעים אבל מאוד מסוכן שם ואל תשכחו שמשם הגיע מארדונה כן הייתי גם בכונה עצמה ולא רק בשכונה שבאולפנים וזה אחד לאחד, מעניין אם אזי אזהה בטלויזיה מתי צילמו בשכונה או מתי צילמו באולפן

אז הנה תמונה ממש מיוחדת

הדיוקן של נטליה שתלוי לה בחדר ועכשיו תראו את זה בגדול ותזכרו שאני המקור! חולה על כולכם מקווה שתהנו ומחכה לתגובות תודה למנהל " אני עזרא" על העזרה!! מוקריה ואוהבת תמיד ברנדה

../images/Emo12.gif וואו זה ממש ממש יפה! ../images/Emo205.gif

הלוואי עליי לצייר ככה
תודה רבה!
יש לך תמונות נוספות
ואין בעד מה

והנה החדר של פקונדו

יותר נכון המיטה הזוגית שלו בחדר פקונדו איפה אתה היינו עושים אהבה יחדיו על המיטה הזו, דרך אגב היא ממש נוחה נראה לי יש לו מזרון של "קינג קוייל KING KOIL" איפה הימים...? ברנדה

זה החדר שלו באתר צילומים... ../images/Emo205.gif

או על הסט של חיים שלי
חחחח היה מצחיק אם באמת היו רואים בתמונה תווית כזאת של King Koil

זו תמונה באולפן כמובן

הם עשו שם אחלה עבודה ממש כמו בית אמיתי, המשרד של פקונדו כאילו אמיתי אבל זה סט צילומים באולפן וזה ממש אותנטי

Rony 05

New member
תודה רבה!!!

על הסיפורים והתמונות.אני זוכרת את התמונה שפרסמת לפני כמה חודשים, תודה שחזרת לספר לנו...!
הלוואי שנטי תבוא... (הלכתי ואני אחזור מחר,אחרי שמתכוווונתתת בהיסטוריייייה תגמר...) *נ.ב-זאת את כתבת בפורום של מירי מסיקה על זה שמחפשים כפילים לא?

רוני 05 כן נשמה כפרה עניים שלי

זאת אני , "אין אני מי לי" תודה על ההתעניינות, כבר השגתי את הכפילים, הם פשוט מדהימים אז אני מבקשת לא להפציץ אותי במסרים אישיים אוהבת ומעריכה ברנדה

חבר'ה אתה לא מגיבים

מה נסגר? נשמות אני טורחת להביא לפה תמונה מדהיצה ומיוחדת, הדיוקן של נטלי וזה אוהבת תמיד ברנדה

דווקא הגיבו כמה חבר'ה ../images/Emo13.gif ../images/Emo205.gif

התמונות מדהימות
היום באמת היה אפשר לראות את זה בטלוויזיה זה היה נראה ממש מוזר לראות משהו מוכר פתאום חחח

חבר'ה אתה לא מגיבים

מה נסגר? נשמות אני טורחת להביא לפה תמונה מדהיצה ומיוחדת, הדיוקן של נטליה וזה מקורי אוהבת תמיד ברנדה

וואי המון תודה על זה שאת....

משתפת אותנו בכל החוויות שלך והתמונות שלך..... אני אישית ממש מקנאה בך על המסע הזה שעשית בטח היה לך ממש כיף!!!! אבל מצד שני אני גם ממש ממש שמחה בשבילך שאת עברת את זה.... מקווה שתמשיכי להנות ככה מהחיים ולשתף אותנו במה שקורה איתך ממני, יעל נ.ב. אני א ראיתי את התמונות של אח שלך עם נטי כי לא הייתי פה לפני כמה חודשים, אני דיי חדשה, יש מצב את מעלה אותם שוב???

למעלה