איפה זה, בת"א?
R rubber duck New member 5/12/01 #17 בוקר נהדר אביבה ../images/Emo13.gif היום אני מתחיל את מהות מצד אחד אני רוצה מצד שני יש לי פחד מסוים נראה לי שאני סתם מפחד מהלא נודע שרוני
בוקר נהדר אביבה ../images/Emo13.gif היום אני מתחיל את מהות מצד אחד אני רוצה מצד שני יש לי פחד מסוים נראה לי שאני סתם מפחד מהלא נודע שרוני
א *אביבה* New member 5/12/01 #19 טוב, שרון, ברגע זה בעצם התחלת את מהות. מהות הפחד........ אתה תזכר בי מיד בהתחלה על דברי אלה שאמרתי לך. שרון, לך על זה. אם אתה מפחד אז תפחד בכל העוצמה והפחד שיש בך. תן לזה לקרות לך ואל תתנגד. תן לדברים להגיע אליך ותראה שינוי עצום קורה. ממש. אוהבת.
טוב, שרון, ברגע זה בעצם התחלת את מהות. מהות הפחד........ אתה תזכר בי מיד בהתחלה על דברי אלה שאמרתי לך. שרון, לך על זה. אם אתה מפחד אז תפחד בכל העוצמה והפחד שיש בך. תן לזה לקרות לך ואל תתנגד. תן לדברים להגיע אליך ותראה שינוי עצום קורה. ממש. אוהבת.
R rubber duck New member 5/12/01 #21 ועוד שאלה קטנה ../images/Emo13.gif איך מסתדר נושא האוכל ??? אני נותן לפחד לעשות את שלו וחוצמזה אני מרגיש שאני הולך להנות מזה בטוח שלא יהיה קל , במיוחד לקפיץ כמוני אבל אני יודע שאני רוצה לתת לעצמי להיפתח אני רוצ הלעזור לעצמי להתקדם , לפתור את הבעיות הפנימיות שיש לי את המעצורים ויש לי כאלו אני יודע שאני ארגיש יותר טוב אחרי זה למעשה עליתי על פחד מסוים שלי פחד מחידושים וזאת למרות שאני טיפוס מאד עתידני שרון המון תודה סאני
ועוד שאלה קטנה ../images/Emo13.gif איך מסתדר נושא האוכל ??? אני נותן לפחד לעשות את שלו וחוצמזה אני מרגיש שאני הולך להנות מזה בטוח שלא יהיה קל , במיוחד לקפיץ כמוני אבל אני יודע שאני רוצה לתת לעצמי להיפתח אני רוצ הלעזור לעצמי להתקדם , לפתור את הבעיות הפנימיות שיש לי את המעצורים ויש לי כאלו אני יודע שאני ארגיש יותר טוב אחרי זה למעשה עליתי על פחד מסוים שלי פחד מחידושים וזאת למרות שאני טיפוס מאד עתידני שרון המון תודה סאני
א *אביבה* New member 5/12/01 #22 לא יודעת מה קורה בת"א היה לנו מזנון למי שרצה. ומי שרצה הביא אוכל מהבית כמונו הפולנים.... תברר אם יש לכם גם מזנון שם, ובכל מקרה תיקח תפוז שעושה לך כל כך טוב.... אוהבת.
לא יודעת מה קורה בת"א היה לנו מזנון למי שרצה. ומי שרצה הביא אוכל מהבית כמונו הפולנים.... תברר אם יש לכם גם מזנון שם, ובכל מקרה תיקח תפוז שעושה לך כל כך טוב.... אוהבת.
R rubber duck New member 5/12/01 #34 אך ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif שבאמת עושה לי טוב אני אתארגן איזו מנה חמה ועוד כמה שטויות רק לא חטיפים מהם אני משתדל להמנע וחוצמזה עכשיו אני מרגיש שהולך להיות לי כיף אביבה ענקי שרון
אך ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif ../images/Emo43.gif שבאמת עושה לי טוב אני אתארגן איזו מנה חמה ועוד כמה שטויות רק לא חטיפים מהם אני משתדל להמנע וחוצמזה עכשיו אני מרגיש שהולך להיות לי כיף אביבה ענקי שרון
א *אביבה* New member 5/12/01 #37 כן שרון זה כיף אדיר. לך זה על עם כל הקופה....... אני אתיך כל הזמן במחשבות. זכור את זה........ ממש בא לי לעשות את זה עוד פעם.......
כן שרון זה כיף אדיר. לך זה על עם כל הקופה....... אני אתיך כל הזמן במחשבות. זכור את זה........ ממש בא לי לעשות את זה עוד פעם.......
א *אביבה* New member 5/12/01 #20 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif