שלום חברים

~דויד~

New member
שלום חברים

רק רציתי לומר, שהגעתי למסקנה שפורום זה הוא כמעט קולע בול למטרת העל של כל אדם כאן על הפלנטה. מטרת העל שלנו היא "להרגיש מעולה!" ולא רק "להרגיש טוב!" אתמול הייתי בשיעור במכון ללימוד הקבלה בת"א, ולמדתי מתוך פרשת השבוע דבר חשוב: 1. אנו יוצרים ואחראים בלעדיים על חיינו. 2. אם בכל רגע ורגע נתמקד במטרת העל שלנו, ולא ניתן לדעתנו להיות מוסחת בתגובתיות הרגילה והיומיומית, אז נגיע אליה במוקדם או במאוחר. 3. מוטב להיות בריא מאושר ומרגיש מעולה! מאשר בריא שמח ומרגיש טוב! שלכם, באהבה, דויד.

~דויד~

New member
ודרך אגב

מי שרוצה ללמוד קצת יותר מקרוב על המכון, הוא מוזמן לבוא איתי ביום שני להדלקת נר שני של חנוכה, וללמוד קצת יותר על משמעות החג... ועל המכון ללימוד הקבלה. כמובן שמעבר לזאת, כל מי שירצה לבוא להרצאת מבוא (הניתנת חינם) במכון, אני מוכן לבוא יחד איתו. חברים, הידע וחוכמת הקבלה הם בעלי ערך רב לחיינו היומיומיים!

אורלי_ל

New member
אוף

אני יודעת שאני אחראית על החיים שלי. ואני יודעת איך אני רוצה להיות. אז למה למה למה לעזאזל אני מוצאת את עצמי בכיוון ההפוך?!

rubber duck

New member
בוקר טוב אורלי

מה שלומך ? ולמה העצב על הבוקר ? שרון

אורלי_ל

New member
בוקר טוב שרון ../images/Emo42.gif

זה לא עצב זה קריזה. וזה לא מהבוקר, זה מהערב. וזה מרגיז אותי כי אני לא יודעת מה אני עושה לא בסדר, הרי הכל ברור לי, אני יודעת מאיפה אני באה, מה מעכב אותי ומה אני רוצה לתקן, מה אני צריכה לעשות (לתרגל את המצבים שאני רוצה להגיע אליהם כדי שהם יהפכו להרגל במקום ההרגלים הישנים) אז למה לכל הרוחות...

rubber duck

New member
בדרך הלוחמים בפינה שלי שי קטע שעוסק

בדיוק בזה שכתבה המתבוננת , זה ממש זה זה מזכיר לי קטע מסוים שהיה לי אישית לדעתי זה דווקא סימן טוב
זה סימן שינוי נוסף מתבשל אצלך
אז יאללה בוקר נהדר
שרון

~דויד~

New member
ואולי את דוקא כן בסדר גמור?

עלה בדעתך שאת כן בסדר גמור? הרשי לי להבהיר לך, שאם את פועלת נכון, עדין יכולים לעלות מכשולים, שמטרתם לגרום לך להיות בספק אם את בדרך הנכונה... האגו שלך לא מוכן למות והוא ילחם על חייו, וככל שהאדם יותר אינטליגנטי, כך האגו יותר מתחכם.... אורלי! את בסדר גמור! זיכרי זאת ואל תתני לספק להכנס אל חייך... היי שמחה והספק יעלם
דויד

~דויד~

New member
איך להיות שמחה:

1. לפעול הפוך ממה שבא לך - ככל שהדבר קשה יותר לעשיה, כך תרגישי יותר טוב. 2. או למשל, עשי דבר שלא נראה לך הגיוני, כמו לצאת בקור העז לטיול רגלי לחצי שעה בכיוון כלשהו לא מוגדר, ובדרך לנסות לפתח את הראיה המרחבית ולנסות לשים לב לדברים יפים שבדרך כלל לא רואים. 3. ללכת לישון, או פשוט מה שבא לך... 4. לא לעשות את מה שבדרך כלל את נוהגת לעשות במצב שבו את נמצאת כעת - עשיה שלא עזרה לך בעבר.

~דויד~

New member
ועוד משהו:

דבר שפועל אצלי תמיד כמו קסם: קריאה של רבע שעה לפחות בקול רם מספר הזוהר

rubber duck

New member
גם אני מצטרף ווירטואלית ../images/Emo13.gif

אורלי
תני לעצמך להוצאי רגשות אני ידוע שאת מרגישה כרגע אי שם למטה אבל את טיפוס של למעלה
ואני אוהב אותך - חברה נהדרת
שרון

אורלי_ל

New member
גם אני אוהבת אותך יא טרמפיסט

באמת. אתה חתיכת נשמה.
תודה על הטלפון, עודדת אותי קצת.

rubber duck

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif אוהב אותך

אורלי
תמיד כיף לראות שאת מחייכת
לפחות קצת
ואגב עזרת לי להורדי את הפחד מהסדנא
אני יודע שזה יהיה לי טוב
ומתי שבא לך תרימי טלפון , אני כאן
את חברה נהדרת , ותמיד יהיה לי שמח לדעת שאת במצב רוח טוב
שרוני
ואגב בסוף קבעתי עם יפעת לצהריים קצר

*אביבה*

New member
את יכולה להגדיר מה את רוצה?

מה את הכי רוצה? לכי איתי ...אל תפחדי.... אני תמיד מחבקת ומנשקת..אההההה.....וגם מלטפת........

למעלה