שלום חברים

שירז**

New member
שלום חברים

ובכן הנה אני כאן לאחר שבוע העדרות , יושבת בשקט עוברת אחרי ההודעות כאן, לאחר מחשבה אני רוצה להגיד לכולכם שהצלחתם לעשות משהו כאן , לבנות תשתית חברים גם ללא אי מאג´ין ז"א יכולת לפתח שיחה עם חברים אחרים וזה ממש אהבתי . כמובן אי מאג´ין לא מעליבה. זוכר?.....מה חשבנו שצריך להיות כאן על מנת לבנות אופי לפורום? אני חושבת שזה מתחיל לקרום עור וגידים , הזמן יעשה את שלו יש לי מה לספר לכם אולי מחר אשב לספר ניראה. לספר לכם על התמכרות מאולצת עקב מצב בריאותי מקווה שהכל בסדר איתכם ....

e-magine

New member
שירז מסכים עם כל מילה

שמחתי שהתפתח שיח בין החברה ולא רק איתי, תמיד רציתי את זה. זה אכן נבע מכך שהיו חברים וחברות שהרגישו שיש להם מה לתת לאחרים, ובאו לפורום לאו דווקא כדי לשאול שאלות או לשתף בחוויות שלהם או בקשיים שלהם, בטח שלא נעלבתי. אגב החלום שלי הוא שהפורום ירוץ לבד, ואני אשב בצד ואחייך
לגבי התמכרות עקב מגבלות רפואיות, אני אישית מכיר, היתה פה מישהיא שכתבה הודעה אחת אבל לצערי לא המשיכה, אני יודע שהיא מכורה מסיבות רפואיות. ממתין להודעה ממך בנושא.

שירז**

New member
e אני בספק אם תשב בצד ../images/Emo8.gif

הצד האנושי שבנו תמיד יצוץ מאין שהוא לענות , ולנסות לעזור , הפורום רץ לבד כבר אם שמת לב , לא כמו שאתה חולם עליו אבל מתחיל לאט לזוז, וזה מה שחשוב. לגבי החומר מאוד תלוי אם אקבל אישור מאסף לספר , מה שכן אכתוב משהו בנושא בהזדמנות , שלא מתקשר לאף אחד קצת משהו מקצועי יותר, אבל אני רוצה הפעם לכתוב לוו מהצד המקצועי אלה מהצד האנושי יותר

e-magine

New member
שירז תסתכלי מסביב ותראי

בכל פורום כמה הודעות בכחול יש וכמה יש אצלנו.

למעלה