שלום חברים

שלום חברים

היי לכם אני לא חדש, הייתי פה פעם, ואפילו ביליתי אתכם במספר פעמים אבל אני מנצל את ההזדמנות לכתוב בנושא שלדעתי גם לגו"ג הנושא חשוב האלימות, אלימות הרכוש, גניבות פריצות, והביטחון האישי שלנו, גם ככאלה החיים עם ילדים ולבד. היום מי שגונב, אחרי 10 דקות מתפיסתו משוחרר, אי אפשר לחיות כך. אז אנא קיראו את הכתוב בהמשך ואולי נכניס קצת רגיעה לחיינו מי שמסתקרן מי אני יכול לברר אצל אביר33 אני מקווה שעדיין זה שמו ביי ותודה עכשיו הסתיימה תוכנית טלביזיה שעסקה בענישה לעבריינים, במיוחד עברייני רכוש. בגדול האמירה היא: על עבירה ראשונה יקבל הרבה התחשבות ורק אם צריך יקבל עונש 2. על עבירה שניה יקבל 4 חודשי מאסר מנדטורי(שלפי הבנתי יהיו מאסר חובה) 3. על עבירה שלישית יקבל 5 שנות מאסר. למי שנפשו קצה בעברייני רכוש, וחושב שדי, צריך לעשות משהו. אני מזמין אותו לחייג 050-888-80-80 ולהצטרף לעצומה המבקשת מהמחוקקים שלנון לקבל את ההצעה אני מבקש מכל אחד ואחד שחשוב לו לעודד עוד ועוד אנשים לחתום. חשוב חשוב תזכרו שמי שגונב מכם היום ירצח מחר גשו לטלפון וחייגו, עכשיו . זה חשוב והפיצו בין כל חבריכם בפורומים השונים ובאינטרנט, תראו לפוליטיקאים שגם מעבר לבעיות פוליטיות חשוב לנו איפה אנחנו חיים. עשו מעשה.

למעלה