שלום חברים

Fat Danken

New member
שלום חברים

יש לי בעיה, שחשבתי שאולי תוכלו לפתור לי אותה. יש לי בבית מספר גדול של תקליטים, בעיקר רוק קלאסי וג'אז, וברצוני להעביר את המוסיקה הזאת למחשב, או לדיסק. יש איזושהי דרך לעשות זאת? תודה רבה.

1Melancholic

New member
אותי ../images/Emo10.gif

משרד החינוך עושה טעות שהוא תוקע את המבחנים המסכמים האלו כ"כ מאוחר... כבר אין לי כוח ללמוד יותר ואני נזכרת בקושי בכל הנושאים לבגרות הזאת.. בכל מקרה הציון הסופי שלי ממועד א' הוא 82 :\

yidan

New member
יש לך

אופציה להעביר את כל הדיסקים אחד אחד למחשב על ידי תוכנה אני לא זוכר את השם ומשם לאכסן את כולם או לצרוב את כולם כMP3

trasher

New member
ילד יפה שלי :)

תקליט != דיסק הוא מדבר על העיגולים הגדולים מהויניל.

trasher

New member
פתרון

יש היום מה שנקרא פטיפונים דיגיטליים (לא יודע איך רושמים פטיפון). יש בערך בכל אולפן הקלטות, אז תיכול לבקש מהם לכמה זמן להעביר הכל למחשב ולצרוב. או לקנות לעצמך אחד כזה, זה לא כזה יקר לפי דעתי. מה שטוב בזה שזה לא הורס תתקליטים, אין מחט.

פנטילון

New member
ממש ריאלי יחמוד

קודם כל, גיורא, יש לך פטיפון עובד בבית? ניסית לחבר אותו לכניסה בכרטיס קול ולהקליט?

Fat Danken

New member
אז זהו, זה מה שחשבתי לעשות.

יש לי פטיפון עובד בבית, אבל אין לי את הכבל המתאים עם חיבור של aux ושל line in. לכן, רציתי לשמוע את כל הדרכים האפשריות לעשות זאת, ואז להחליט. הרעיון של פטיפון דיגיטלי מגניב ביותר, אבל לא נראה לי ששווה להוציא עכשיו הרבה כסף על מכשיר שכזה. נראה לי שיותר הגיוני להעביר את המוסיקה באמצעות הכרטיס קול במחשב. אז סיכמנו שאלו 2 הדרכים היחידות? ובקשר לכרטיס קול; המוסיקה שאני מעביר דרך הכבל הזה תישמע באיכות טובה במחשב, לפחות סבירה? תודה.

פנטילון

New member
תלוי בכרטיס קול

וכבל נורמלי רק יכול להועיל. עכשיו אני חושב על זה יכול להיות שתצטרך גם קדם מגבר/מגבר בגלל שיציאה של פטיפון היא בעוצמה חלשה.

Fat Danken

New member
אוקיי ארן, תודה.

אתה יכול להמליץ לי על חנות באזור שבה אני יכול להשיג כבל שכזה? תן לי את השם, וגם טלפון אם אפשר. תודה רבה.

פנטילון

New member
נמיה אירופאית

אני מניח שתוכל למצוא את זה בכל חנות למוצרי חשמל/אלקטרוניקה. באיזור שלנו יש בחנות DVD בקניון דרורים ובהום סנטר באיזור תעשיה הישן. בתוך נתניה בטוח תוכל למצוא ביותר זול. לא צריך לעלות יותר מ20 שקל לכבל פשוט ו-50 ככה לכבל משובח. (נכון עידן?)

Fat Danken

New member
עוד שאלה

אתה חושב שיש כבל שכזה בו התקע של ה-aux מורכב מחמישה פינים קטנים בחצי מעגל? ככה פשוט מורכב השקע של ה-aux במערכת (מערכת ישנה).

פנטילון

New member
ברוך גדול

לא יצא לי להתעסק עם כאלה כבלים ככה שאני לא יכול לתת לך תשובה ודאית. ניסית בפורום אודיו וקלנוע ביתי?

Fat Danken

New member
טוב, אחרי ניסיונות רבים

הבנתי לבסוף מה אני צריך; כבל Line in פשוט, שמשני צדדיו נראה כמו חיבור של אוזניות. צד אחד אחבר לכניסת ה-line in של המחשב ואת הצד השני לבורר שלי (רסיבר/מערכת) לשקע האוזניות.

פנטילון

New member
בהחלט רעיון

רק אל תשכח לעשות הרבה בדיקות של הווליום של היציאה והכניסה שלא יצא מזה מלפפון חמוץ

ayalon6

New member
ותבדוק שזה כבל סטריאו..

יש על הצופציקים שני קווים

1Melancholic

New member
אההה, כן ../images/Emo140.gif

תודה לך גיורא, על הביקור הבלתי נשכח בפוקצ'ה... מקווה שנהנת מהלימונדה
ומקווה לראות אותך שוב :]

Fat Danken

New member
לא לימונדה, מיץ תפוזים

והוא היה נהדר!!! שעות סיפרתי לאבי על המיץ הנהדר. הוא היה קר וטוב! כבר תכננתי שאם ישאלו אותי פעם איפה יש באיזור מקום שווה לשבת בו ולשתות משהו קר, לענות "פוקצ'ה". היה משהו טוב במיץ! יכול להיות שגם הייתי מאוד צמא.

למעלה