שלום חברים!

מקווה בשבילך ../images/Emo9.gif

את חמודה שכזאת

®•lior•®

New member
תודה,כנסו רק שנייה להודעה!

שלום,צהריים טובים. תודה רבה!! וגם אני מקווה בע"ה. אתם מוזמנים להגיב בשירשור הicq/מסנג'ר ולשרשר את שלכם. יום טוב.

®•lior•®

New member
תסתכלי רגע

חח..תסתכלי מה רשמתי בחוקי הפורום,שאמרו לטופס הבקשה,תגידי לי זה טוב? פורום זה הוקם בשבילכם מעריצי הראל סקעת,כדי שתוכלו לשאול את השאלות כאן,לעלות תמונות,לראות את לוח המופעים,ולדבר על הזמיר הראל סקעת,והכי חשוב! כדי שאתם תהנו בפורום.ולכן הנה כמה כללים שאני מבקש שתקריאו בעיון רב,וגם שתפנימו: -שרשרו את הודעתיכם,אל תפתחו נושא חדש,זה תורם לסדר בפורום,ומונע הצפות,והודעות חשובות להדחק למטה,פשוט לחצו על הודעה בנושא שעליו אתם רוצים להגיב ולחצו על הוספת תגובה. אנא המעיטו לפתוח על כל דבר ``נושא חדש``,אלא שרשרו את הודעתכם. בכל יום,ייפתח שרשור ואתם מוזמנים לשרשר את הודעתכם לשם. -בפורום זה,אנו שומרים על פרטיות,אין לפרסם מספרי טלפון/סלולארי,או כתובות מפני שמירה על פרטיות הגולש. -בפורום זה אנו שומרים על זכויות יוצרים,אין לפרסם מילים לשירים,ואין להמליץ על דרכים לא חוקיות להורדת שירים,או כל דבר אחר. -יש לשמור על שפה ולשון נקייה,אין לקלל בפורום,אין לריב עם משתמשים אחרים בפורום,הודעות עם כל תוכן פוגע,והודעות שעוברות על תקנון הפורומים של ``תפוז`` יימחקו. -אנא,כבדו את הדעות של הגולשים האחרים,לכל אחד יש דעה שונה,וזכותו להביע אותה,בין אם זה לא נראה לכם.כבדו גם את הדעות של הגולשים האחרים בנוגע למתמודדי כוכב נולד,נגיד שילד רשם-שהתמודד שהוא אוהב הוא הכי טוב,אז כבדו את דעותו ואל תתקפו אותו בנוגע לדעתו,כמו שאמרתי: ``לכל אחד יש דעה שונה``. -אל תדונו בנוגע לניהול הפורום או בנוגע למנהליו בפורום,אם יש לכם משהו להגיד למנהלים,בנושא ניהולו של הפורום,או בנוגע למנהליו דונו איתם במסרים אישיים בלבד,הודעות אשר יימצאו יהיו עם מסרים למנהלים בפורום,יימחקו. -אין להתחזות למתמודדי ``כוכב נולד``,ואין להתחזות ל``הראל סקעת``,הודעות אלו מבלבלות את הגולשים בנוגע להבאתו של הראל. הודעות אלו יימחקו. (הודעה זו בהתאם ל"תפוז"). כל בעיה,הארה,הערה,ניתן לפנות אליי בe-mail: [email protected] גלישה נעימה,ושימרו על הכללים. ליאור

למעלה