שלום חברים

שלום חברים

אחרי תקופה ארוכה בה הייתי מושבת, אני סוף סוף חוזר. עכשיו תתחיל עבורי תקופת שיקום קשה וארוכה. הרופאים עשו את שלהם, וכעת הכל תלוי בי. ברצוני להודות מעומק ליבי לכל מי שבא לבקר אותי בביה"ח, כל ביקור היה לי יקר מפז, ונתן בי עוד טיפת כוח.. גיליתי חברים טובים
. כמובן שמגיעה תודה מיוחדת לדודו שדאג שיהיה לי הרבה מה לקרוא עם ערימת חוברות של "כנפיים" ו"Cross Contry" תודה גם למי שהתעניין אך נבצר ממנו להגיע... (קיבלתי דיווחים), זה בהחלט ריגש אותי
כמובן שאני חייב תודה מיוחדת להתעניינות יוצאת הדופן שגילה בי (או יותר נכון בכינוי שלי) מר' מיקי וויס, למרות שהאדון אינו מכיר אותי בכלל (דווקא די מחמיא, לא?)... ובכל זאת, אני שואל אותך מיקי: מה????!!!... האם זה מה שבאמת מעניין אותך???!!... האם אתה שם לב במה אתה מתעסק???!!!.. אני שואל בפליאה מכיוון שלהבדיל ממך, אני הספקתי להכיר אותך מעט (מסיפורים של החברה, או ממאמרים שכתבת...) ולמרות כל חסרונותיך (שאני מודה שעליהם שמעתי ממקור שלישי, שהרי אני ,כאמור, לא מכיר אותך), הצטיירת בעיני כאדם משכמך ומעלה, אדם רציני שלא מתעסק בשטויות... ובכן, מסתבר שטעיתי ובגדול. אני מתנצל מעומק ליבי על טעותי זאת, ומתחייב לא לחזור עליה שוב
(בזאת אסיים את תגובתי הראשונה והאחרונה בנושא זה).

sam1961

New member
ברוך השב

יופי לקרוא אותך שוב כאן. אנחנו נרשמים לאותו קורס?

הכל תלוי בהחלמתי...../images/Emo101.gif

אני מתכוון להדרים לאילת לצורך השיקום, וזה יקח מספר חדשים. ודבר נוסף.. תודה רבה על הספר ועל ההקדשה
.. התחלתי לקרוא אותו היום (את הספר כמובן
).

חגי

New member
החלמה מלאה ומהנה

נראה שחזרת קרבי וזה כבר סימון טוב למרות שאיני זוכר מה מיקי אמר שהצריך תגובה כה "חמה", אבל בטח מיקי יפרשן לנו בקרוב ואם לא אז יותר טוב.

לא אמרתי שאני משכמי ומעלה, תהיה

בריא ותרגיש טוב. אני מודה שזה עיסוק בזוטות, אבל אי אפשר לעסוק אך ורק בדברים חשובים. לא רציתי לפגוע בך, רק ניסיתי להצביע על הצד המגוכח של השמות האלה, זכותי! וזכותך גם לחשוב אחרת וזה גם בסדר גמור מצידי. אם כבר החלטת שאני לא שווה את זה שבכלל תכיר אותי, מי יודע, אולי ההפסד כולו שלי. אני שוב מקווה שתבריא מהר, תחזור לגלוש ובעיקר תפסיק לכעוס עלי, לא עשיתי לך כל רע, ואם כן, (אני הרי היחיד שמתנצל בפורום הזה לפעמים), ס ל י ח ה !!! ולסיום, אולי בכל זאת תחליף את הכינו המצחיק שלך? (הוא אפילו כבר לא מצחיק. אם אתה עדיין זקוק לחומר קריאה: יש לי לפי משקל (נדמה לי ששלחתי לך דרך מישהו)

חגי

New member
היחיד שמתנצל... גיV מי Aה ברייK

מאחר ואני לא נוהג להתנצל כנראה שיש דברים שאני זוכר טוב ממך וזה בטח לא סימן טוב עבורך מיקי כי אני זוכר מעט מאד. אגב לא הבנתי - להבחין בין טוב לרע .... איך הגענו לקטע הזה?

בשעה טובה ../images/Emo24.gif

מחכים לראות אותך בהרים (באתי לאמר כמו היידי... מקווה שתסלח לי
). לדעתי כשתכיר את מיקי אתם פשוט תתאהבו אחד בשני.

וואלה, שוב תודה...

...וכן גיא, זה אומר שאני משוחרר ונמצא בבית
. דא"ג דודו, ברגע שאני מגיע לאילת אני מתכוון "להתלבש" על שולחן העבדה, ולהכין לפחות שני טיסנים דנדשים.... אז יאלה תקן את שלך ובוא להטיס..(במחשבה שניה, אם אני מכיר אותך טוב, אתה בטח מחכה שאני אתקן אותו... נו, טוב.. תביא אותו איתך, ונתקן אותו שם..
)

למעלה