שלום חברים!!!

שלום חברים!!!

קודם כל שתדעו שנקשרתי כבר לפורום ומופיעים לי כבר תסמינים של מכורה. אם הייתי חיה בעולם שכולו טוב, גם לא הייתי צריכה לעבוד במוקד שרות טלפוני ולקום כל בוקר עם פרצוף תשעה באב. היום למשל פתאום לקוח גילה לי שאני שרמוטה, האמנם?
עד עכשיו אני חושבת על מה שהוא אמר ולא מצליחה להסגר על תשובה.... בכל אופן חוץ מזה שאין לי זמן, הכל שגרתי עד בחילה, אפילו אבירים על סוס לבן לא מגיעים לפה. כנארה שמה שנותר לי לעשות בנתיים זה להכנס לפורום ולקנא במי שנוסע שיהיה סופשבוע רגוע והלוואי שלא נדע עוד צער

אךך דרמה דרמה אני עובר דברים כאלו

כל יום כן גם אני משרת אנשים ולא בטלפון ומה לעשות? הלקוח הישראלי חושב שאם הוא בא לקנות אצלך הוא קנה את אמא שלך כל דבר יקר לו והחוצפה שלהם לא יודעת גבול אז עיצה קטנה לי אלייך... תעשי את ההפרדה בין עבודה לבי ןהחיים הפרטיים לא כולם עושים את זה ואם יש יום חרא בעבודה אז לוקחים את זה הביתה וחושבים על זה כל הזמן (מודה גם לי לפעמים זה קורה) פשוט תתעלמי ואל תחשבי על זה האביר על הסוס הלבן עוד יגיע וגם אם הוא יהיה רכוב על קורקינט אני בטוח שתסתדרי ועד אז נגיד יפה שבת שלום ונדליק
לזכר נרצחי הפיגוע במצריים יהי זיכרם ברוך ת.נ.צ.ב.ה

ברי ידידי

לא רק שהלקוח הישראלי חושב שמגיע לו הכל, ישנם לא מעט טעוני טיפוח שההורים שלהם כנארה לא חינכו אותם תרבות דיבור וחושבים שהם מדברים לאיזה בובה מתנפחת. אז אתה יודע מה? התחשק לי לומר לו " לך תדבר ככה אל אשתך יה בהמה גסת רוח, שרמוטה אחותך" אבל ידעתי מה יניבו דיבורים כאלה אז למרות שזה לא מתאים לי שתקתי. אבל באופן כללי אין דבר כזה שיהיה יום בלי לקוחות שכל קשר בינהם לבין אדיבות היא מקרית בהחלט. תגיד לי אתה, ברי, למה שמישהו שהוא לא אומלל יתקשר בערב חג לברר על חשבונית? אני כנארה צריכה להתחפספס בתחום וכמה שחבל שזה יקרה כי זה קצת עצוב. נ.ב: וכל זה בשביל מה לעזעזל? 3500 שקל? עלבון, פשוט ככה!!

shar75

New member
איזה סיפור מוכר..........

כאחת שלפחות ב- 8 שנים אחרונות עוברת בשירות לקוחות טלפוני או פרונטלי ( מלצרות ) אני כל כך מזדהה, ועברתי כבר כל כך הרבה מלקוחות כך שהכל עובר לידי ולא נוגע..... למדתי לא לקחת את העבודה איתי הביתה זה הכי נורא שיכול להיות, והנה דווקא היום היה לי איזשהו "אירוע" עם לקוחה ולא הצלחתי לשלוט בעצמי מה שגרם לי להיות עצבנית כל היום ולהוציא עצבים על לקוחות אחרים ועל חברים. שווה את זה?!?!?! ממש לא !!!!!! נשימה עמוקה וממשיכים !!!!

למעלה