שלום חברים.

שלום חברים.

הרבה זמן לא היתי פה והוספתי כמה נחשים . אז אתמול הבאתי מקורן (נחשיה במצובה) זוג תירס אלבינו X נלסון אלבינו. אני חייב לציין שקורן הוא אדם מדהים,הוא ראה שאני מתעניין בנחשים,והוא לקראת סגירת המקום,הוא הביא לי ספרות על נחשים,מגדיר נחשים מכל העולם שכולל את רוב הנחשים בעולם אם הוראות טיפול וממש הרבה דברים,ספר על מחלות בזוחלים אם הסברים ומלא מידע,ספר על הנחשים של אפריקה,ספר על הזוחלים של פלורידה.20 ומשהו וולדות מתנה והרבה הרבה ידע,שווה ביקור לראות מה שעוד נשאר ויש למכירה נחשים נדירים (בואות עצים,פיתון דם,פיתונים יפים כרכנים מדהימים ועוד ועוד. הבאתי בן זוג לקינגית שלי שכבר אוכלת עכברים,והבואה גודלת יפה.אני מקווה להגדיל את האוסף העונה,אם מישהו מוכר/מכיר מישהו שמוכר מילקים פואבלונים שישלח לי מסק בבקשה. אני מקווה לעלות תמונות. שלום רב,אסף בן בסט.

Rea Livny

New member
שלום אסף..

אני חושב שכולנו נשמח לראות אותך יותר פעיל כאן בפורום!..עכשיו: תתחדש על הנחשים החדשים..אכן קורן מוכר את כל האוסף כבר עלה פה דיון קצר על זה, היום דיברתי איתו והוא הזכיר בדיוק את ההכלאה הזאת..מחכים לתמונות..בן כמה הקינג החדש?איזה אורך?

גם אני ...........

קניתי הכלאה כמו שלך אסף ותיתחדש דרך אגב א ני מרוצה מהנחש הוא אוכל כמו מפלצת והוא גם ניראה מדהים לקורן אכן יש מקופ מדהים וגם אני קיבלתי כמה דברים מתנה כמו כמה ולדות וכמה סלעים יפים אני אישית הכי אהבתי אצלו תבואה עצים ותפיתון עצים אבל גם המרושת טייגר שלו מדהים וביכללל כל הפיתונים המיוחדים מדהימים ביכלל כל הנחשים אני ישבתי איזה שעה שעה וחצי והסתכלתי מדהייים
תעלה תמונות אני גם ישתדלללל אגב לקחת את זאת שדומה לפואבלון???

אכן..

לקחתי את זה שדומה לפואבלון,ואחד שמזכיר סנלואה. המקום מדהים בן אדם מדהים נחשים מדהימים.בימים האחרונים אני רק קורה כל היום את הספרים. תמונות בזמן הקרוב,גם של בורמזית של חבר שלי...

למעלה