שלום חברים

vered83

New member
שלום חברים

היום היה של שי היה בבית ספר של שי הייתה אסיפת הורים ואנחנו מרוצים, הם אמרו ששי התקדם מאוד, והשתנה ב-3 חודשים שהוא פשוט מקסים, וגם אנחנו אמרנו ששי השתנה לגמרי, והחיים אחרים, גם ד"ר מיקי הייתה והייתה מרוצה מההצלחה שלי שי, המורות גם אמרו שיש לו ליקוי דסלקציה קשה לקוי למידה, בקריאה, ושלאט לאט הוא ידע לקרוא לפי הקצב שלו, אנו מרוצים מהבית ספר. עכשיו בבית יש לו הרבה עודף מרץ אולי כי הוא מרוצה, הוא פחד שיגידו עליו דברים רעים כמו בבתי הספר הקודמים . ורד

אני שמחה שיש שיפור עם שי../images/Emo24.gif

אני בטוחה שנמצאה לו מסגרת שמתאימה לו ובעקבות כך..יש שיפור משמעותי בלימודיו. תודתנו - לד"ר מיקי אברמוביץ. ולסגל ביה"ס ואנא שילחו ברכותיי לשי המתוק.

vered83

New member
שלום תיקי היקרה

צריך להודות לתיקי הרבה, שבזכותה שי הצליח להגיע לבית ספר והתקדם נורא,

o g

New member
../images/Emo45.gif קודם כל לשי

וכמובן שגם לכל האנשיםהטובים באמצע הדרך - בת-שבע, תיקי , מיקי ואתם
המשפחה היקרה של שי, שתומכים בו באהבה כה רבה שיהיה לכם ולשי בהצלחה גם בהמשך אורית

הלנה

New member
כל הכבוד לשי ../images/Emo47.gif

אני בטוחה שמצבו רק ילך וישתפר עם הזמן. זו התחלה מצויינת. יישר כח לכל המשפחה. ורד, תגידי לשי שאנחנו בשיפוצים בבית אז ערן לא יהיה במחשב כל השבוע, אבל סיפרתי לו על הברכות שלו לנתניה בפורום של הנוער והוא מאד מודה לו על כך.

שביק

New member
ורד יקרה מסרי לשי שאני גאה בו

אני שמחה מאד על התקדמותו. בזכות הגעתו למקום הנכון הוא יגיע להישגים טובים ויוכל להיות ככל האדם. אני מאושרת ממש. מסרי לו ד"ש ממני וכמובן לאמא.

שביק

New member
מיקי יקירתי, כל הכבוד! העקשנות

והדבקות במטרה משתלמות. חבל שלא הייתי נוכחת באסיפת ההורים כדי לשמוע במו אזני מלים טובות על שי. מקווה שכך ימשיך. להתראות מיקי. אוהבת אותך

mazy

New member
../images/Emo45.gifישר כח../images/Emo24.gif

קודם כל , כל הכבוד לשי על המאמצים והנכונות להשתפר, הנה ההוכחה- המאמץ משתלם
לאילנה וורד ובכלל למשפחה התומכת של שי- חזקו ואמצו והמשיכו לעודד את שי ולתמוך בו ולהיות שם תמיד בשבילו, בזכותכם הוא מצליח
ולמיקי, כל הכבוד על העזרה התמיכה והליווי שהיא מגישה, יישר כח
המשיכו לתמוך בשי ולעזור לו, אני בטוחה שתצאו נשכרים (כבר עכשיו רואים תוצאות)
מזי.

vered83

New member
תודה לכולכם על התמיכה

קראתי לשי את מה שכתבתם והוא מאוד שמח

שי כל הכבוד חמוד../images/Emo24.gif

איזה כייף לקרוא את כל מה שכתבו עליך אני חושבת שכל מילה מיותרת. אני כל כך שמחה שאתה מצליח ובמיוחד בזכות......... כמובן, קודם כל בזכותך, כי לולא הרצון שלך לא היית מגיע להישגים. יש לך משפחה חמה ואוהבת ואני מאושרת בשבילכם. המשך כך ילד מתוק אוהבת אלונה וכולם מצטרפים לברכות.

למעלה