מוצרלה שוב אכלת חלבונים? לא חייבים כל הזמן לאכול את זה את יודעת, אפשר גם לעשות מזה רויאל אייסינג....
י יניבניב New member 23/8/03 #17 מוצרלה שוב אכלת חלבונים? לא חייבים כל הזמן לאכול את זה את יודעת, אפשר גם לעשות מזה רויאל אייסינג....
N nani nani New member 23/8/03 #19 מאיפה אתה יודע שהיא אוכלת את זה../images/Emo12.gif? אולי היא בולעת? ויש לך אולי מתכון לרויאל אייסינג?
מאיפה אתה יודע שהיא אוכלת את זה../images/Emo12.gif? אולי היא בולעת? ויש לך אולי מתכון לרויאל אייסינג?
מ מוצרלה New member 23/8/03 #21 אווווווו התעוררת שף דגול????? לידיעתך, אני בגמילה מחלבונים. עברתי לפחמימות. מתי תכין לי משהו טעים????????
אווווווו התעוררת שף דגול????? לידיעתך, אני בגמילה מחלבונים. עברתי לפחמימות. מתי תכין לי משהו טעים????????
א אמא של שירי9 New member 24/8/03 #26 מז'תומרת, מה זאת אומרת? זה לא רק פורום חברתי. זה פורום של דרי מחלקה סגורה... יש כאן לפחות שתי מומחיות לעניין. תשאלי אפילו את ההיא, גיסתה, אחותו, נו, ההיא מסוכנות הדוגמניות.
מז'תומרת, מה זאת אומרת? זה לא רק פורום חברתי. זה פורום של דרי מחלקה סגורה... יש כאן לפחות שתי מומחיות לעניין. תשאלי אפילו את ההיא, גיסתה, אחותו, נו, ההיא מסוכנות הדוגמניות.
מ מוצרלה New member 24/8/03 #27 חחחחחחחחחחח באמת אתם צריכים להזהר אמא של.... ואני גילינו אתמול את הסיבה ששתינו באותו הפורום, מי יודע, אולי זאת שליחות שלנו אליכם. להחזיר את כולכם למוטב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח באמת אתם צריכים להזהר אמא של.... ואני גילינו אתמול את הסיבה ששתינו באותו הפורום, מי יודע, אולי זאת שליחות שלנו אליכם. להחזיר את כולכם למוטב. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
א אמא של שירי9 New member 24/8/03 #32 אנחנו גנובים, אנחנו גנובים אנחנו גנובים. מדרובים אחד אחד. אשריקו, אני עדיין מחכה שתפקסס לי את מספר הטלפון של ההיא, גיסתה ואחותה של אשתו הצולעת של ההוא מתל אביב.
אנחנו גנובים, אנחנו גנובים אנחנו גנובים. מדרובים אחד אחד. אשריקו, אני עדיין מחכה שתפקסס לי את מספר הטלפון של ההיא, גיסתה ואחותה של אשתו הצולעת של ההוא מתל אביב.