שלום חברים מה המצב תנחשו מי חזר לעינינים
2 239 New member 18/6/03 #6 באמת אני מאוד מאוכזב את מכירה אותי טוב מאוד ואפילו ה הייתי אצלך בבית עם יהודה
J jessשל מיקה New member 18/6/03 #9 נו באמת ניקול 239.. את יודע מי זה בגן הילדים היה אחד שהיה מחטט באף כל הזמן אז זה לא זה זה זה שהיה אוכל את מה שיצא משם נו באמת איזה תעללות זו משחק לא כיף!!
נו באמת ניקול 239.. את יודע מי זה בגן הילדים היה אחד שהיה מחטט באף כל הזמן אז זה לא זה זה זה שהיה אוכל את מה שיצא משם נו באמת איזה תעללות זו משחק לא כיף!!
J jessשל מיקה New member 18/6/03 #7 אוי ויייי (בפולנית) ממש לרחם מי אתה ? ולמה לדבר עם עצמך ולענות לעצמך ולהצחיק את עצמך ולהעליב והכל הכל בעצמך מה אתה קישקשתא??? בשביל מה אנחנו פה????
אוי ויייי (בפולנית) ממש לרחם מי אתה ? ולמה לדבר עם עצמך ולענות לעצמך ולהצחיק את עצמך ולהעליב והכל הכל בעצמך מה אתה קישקשתא??? בשביל מה אנחנו פה????
נ ניקולי New member 18/6/03 #11 אמממ.... היית אצלי בבית??? וואווו איזה כבוד! בכל זאת??? אין לי שמץ ולאמר לך את האמת.?? ממש לא מענין אותי, אני שונאת מסתוריות ואני לא מתכוונת לפצח.
אמממ.... היית אצלי בבית??? וואווו איזה כבוד! בכל זאת??? אין לי שמץ ולאמר לך את האמת.?? ממש לא מענין אותי, אני שונאת מסתוריות ואני לא מתכוונת לפצח.
נ ניקולי New member 18/6/03 #13 אהה!!!! סידי? זה אתה??? ואני אסביר למה סידי (אני חושבת).. כי השבוע סידי הצהיר שהוא קנה מחשב, האומנם??? וכן גם סידי היה אצלי בבית נכון או לא?? זאת השאלה!
אהה!!!! סידי? זה אתה??? ואני אסביר למה סידי (אני חושבת).. כי השבוע סידי הצהיר שהוא קנה מחשב, האומנם??? וכן גם סידי היה אצלי בבית נכון או לא?? זאת השאלה!
S sidi New member 19/6/03 #14 ממש לא! ד"א אני הצהרתי שקניתי מחשב כבר לפני חודש בערך. ונכון הייתי אצלך בבית. אבל עדיין זה לא אני. נראה לי שזה ליאור.
ממש לא! ד"א אני הצהרתי שקניתי מחשב כבר לפני חודש בערך. ונכון הייתי אצלך בבית. אבל עדיין זה לא אני. נראה לי שזה ליאור.
נ ניקולי New member 19/6/03 #16 תגידי לו אני עושה לו שחיטההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הבטיח לי דג איפה הדג??
M mariana New member 19/6/03 #17 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני יודעת שהוא הבטיח לך דג הוא הבטיח לעוד הרבה מאמי תביני אותנו אנחנו בתקופה מאוד לחוצה אני לא זוכרת את היום שישבנו בבית בשישבת, רק חתונות ומסיבות וחתן שבת למיניהן ושבת כלה כל החרטא הזה שהבוכרים המציאו
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני יודעת שהוא הבטיח לך דג הוא הבטיח לעוד הרבה מאמי תביני אותנו אנחנו בתקופה מאוד לחוצה אני לא זוכרת את היום שישבנו בבית בשישבת, רק חתונות ומסיבות וחתן שבת למיניהן ושבת כלה כל החרטא הזה שהבוכרים המציאו
נ ניקולי New member 19/6/03 #18 ממי זה לא רק הבוכרים המציאו אני לא בוכרית ועשיתי שבת כלה שיהיה רק בשמחות
M mariana New member 19/6/03 #19 לא רק זה אני מדברת על מסיבות אחרות. כמו להיות אצל הכלה מיום שישי ושבת ולא לתת להם להיסתובב לבד ומלא המצאות כאלה אני מקווה שאצלי הם לא יבקשו את כל זה
לא רק זה אני מדברת על מסיבות אחרות. כמו להיות אצל הכלה מיום שישי ושבת ולא לתת להם להיסתובב לבד ומלא המצאות כאלה אני מקווה שאצלי הם לא יבקשו את כל זה