שלום חברים ...

udicol

New member
שלום חברים ...

סוף סוף גילית את הספורט שבאמת אהבתי (ואני עדיין אוהב).... ובכן מגיל 0 אהבתי את המשחק, אבל מה לעשות אין ולא יהיה בבאר שבע מקום נורמלי עם אנשים נורמלים שמחזיקים ציוד ורצון עז כדי לשחק. טוב אני מדבר על תקופת שנות ה-80 , בשכונה ה' בבאר שבע. משפחתי לא מהעשירים,ולכן לא יכלתי להזמין ציוד לי ולחבריי מחו"ל. איך שהוא הגיע מאמן מחו"ל, על דעת עצמו, קיים חוג קטנטן של מכורי בייסבול. לקראת סיום שהותו בארץ, חילק את הציוד שהיה בראשותו, עד עכשיו אני מחזיק את הכפפה שלי. תמיד כשאני נכנס לחנות ספורט (אלוף הספורט בבאר שבע) אני מנסה לחפש את המחבט המקורי ,כדור נורמלי או כפפה לבריאות שלי , תמיד אני מוצא את הצעצוע שמנסים למכור לילדים בני שנה. מחבט חצי מטר,כדור פלסטיק מאפן. יש קבוצות חובבים בארץ ? אתם מכירים משהוא בסביבות העיר באר שבע? דרום ? תודה.

SlamminDino

New member
שלום!!

אוקיי, אז זה הולך ככה. בדברים הבאים שאני יאמר יש מהשמחה ומהפחות טוב... נתחיל בדבר השמח: טוב שהגעת אלינו, מקום בו מדברים בייסבול , אוכלים בייסבול , יושנים בייסבול ומעשנים בייסבול!! ( כן, מוכרים חפיסות פחם בטעם בייסבול לנרגילה..) בכל אופן-- המסע שלך לחיפוש חברים הרוצים לשחק בייסבול מזכיר לי הרבה מאוד מקרים דומים שנתקלתי בהם בארץ ישראל. לפניי כמה זמן באו לפה חבר'ה שאמרו שיש להם קבוצה בערד. אני לא בטוח מה הגילאים של השחקנים אבל יש!! באיזור המרכז ישנה פעילות בייסבול במעוזים שונים כדוגמת רעננה, רחובות ומקומות נוספים אותם אני לא יודע את שמם.. ( כנראה גם סביון וכל מקום אחר שם יש אמריקאיים). תשמע מה אני ייעשה-- אמור להיות לי כמה אי מיילים של אנשים שקשורים לבייסבול בישראל. אני ישאל אותם אם קיימת התארגנות כלשהי של בייסבול באיזור הדרום ובאר שבע. רק מקווה שאקבל תשובה כי לפעמים אפשר ללכת חודשים בלי לשמוע מאנשים... בכל מקרה-- כתוב בגמרא שאדם הרוצה לשחק בייסבול, אסור מהבריות למנוע ממנו את התענוג ולכן אנחנו חייבים לעזור לך!!! אנחנו פה בפורום מדקדקים במצוות ומאמינים שכל המרבה הריי זה משובח (בגלל זה שותים הרבה
) לגביי החנויות בארץ-- זה כל כך מבדר מה שאמרת לגביי חנות הספורט בבאר שבע. יש לי חדשות בשבילך, אתה בטח כבר יודע אבל סתם בשביל הריענון... לא צריך להיות חיים יבין בשביל לשדר את התמונה הקשה המראה לנו מחסור חמור באמלח"ים של ספורט אמריקאי בישראל!! איך יכולים להיות פה כנופיות רחוב שמכבדות את עצמם ללא מחבטיי הבייסבול מעץ או אלומניום? המצב ככה בכל חלקיי הארץ ורק לחפש כדור בייסבול אמיתי יכול לקחת אותנו למסע חוצה ישראל ללא שום תוצאות!! המצב הזה ישתנה, חברי היקר and damn it, if i have to i'll do it myself... אז לסיכום הדברים הבאים: ברוך בואך לקהילה בעלת חבורה שמחה!! ו-- נעשה מה שנוכל על מנת לעזור לך לשחק בייסבול ולטעום את טעם החיים ( מלבד הייניקן ) . המשך שבוע טוב בינתיים

Blood

New member
שלום !

תמיד טוב לראות אנשים חדשים בפורום...

למעלה