שלום חברים!

שלום חברים!

ב"ה מחר ה-28.01.03 התקיימו במדינה בחירות דמוקרטיות לראשות הממשלה, ולכנסת. כידוע, מלפני שנתיים, בו ´דודינו´ הפלסטינאצים החליטו לזנוח את דרך השלום, ולפתוח בדרך מלחמה, הם מנסים בכל מרצם וכוחם לפגוע בנו. לא צריך לספר לכם ידידי היקרים מה קורה שיש פיגוע. על כן, מחר ביום הבחירות, יש גל התראות קשה מאוד למחר (אני נמנע מלפרט) לכן חברים, בהגיעכם לקלפי, תפקחו עיניים. תסתכלו, הזעיקו 100 במקרה שראיתם אנשים חשודים/רכבים חשודים/חפצים חשודים. באם אפשר, תרשמו ביומן ותאבטחו את הקלפי באזור מגוריכם. נקווה ליום שקט, ולבחירות רגועות. Kיציק

Boscorelli

New member
מתנדב או שלום 30....

הערה פלסטינאצים של Kיציק הייתה לא במקום והודעה זאת צריכה להימחק שכמו שכן אני גם לא יגיד בפורום יהודינאצים אני לא יגיד פלשתינאצים... להתחשב...

זו דעתי האישית..

ואם הודעתי זו נמחקת, אראה בפורום זה סתימת פיות. לדעתי האישית, הערבים הם נאצים, וזכותי להביע דעה. תכתוב אתה מה שבא לך, את התגובות הנזעמות בעקבות מה שתכתוב, זה כבר בעיה אחרת.

Boscorelli

New member
Kיציק...

אם אני יתחיל לקלל אותך פה בפורום ולעלות עלייך ועל מתנחלים דעות אני בטוח שלא יראו את זה בעין יפה

שתקלל אישית, אחזיר ואתגונן..

בא לך לתקוף קבוצתית? אתה נהנה מזה? לבריאות, אני לא אגזול לך את ההנאה הזו. בכל מקרה, אם אתה חושב שהפלסטינאצים הם ´אוהבי שלום´ ו´חובבי יהודים´ אז צר לי ידידי, אתה טועה, ובענק.

Elicoz17

New member
עם כל הכבוד איציק, זה היה לא במקום.

אני לא אומר למחוק את ההודעה, אבל אני מבקש ממך לא להביע דעות שכאלה בפורם תקין ומתורבת.

פוגלר

New member
הרי כמתנדב שמייצג את המשטרה...

כמתנדב שמייצג את המשטרה אסור לך לדבר על עניינים פוליטיים עם אזרחים בשעת תפקיד כמו כל עובד מדינה אחר ולדעתי זה צריך להיות מוישם בפורום ובקשר למחיקת ההודעה אני מסכים עם הקודם לתגובתי ומוסיף שזאת החלטה של המנהלים

ידידי, פה הטעות שלך...

כשאני כותב בפורום, אני ללא מדים, ומייצג את עצמי. על כן, אכתוב מה שאני רוצה, כמה שאני רוצה, כל עוד לא עברתי עבירת בט"ש. או חריגה מנוהלי הפורום. לכן ידידי, הבעת דעה, בדוגמת ´פלסטינאצים´ איננה חריגה מנהלים, ואיננה חריגה מכללי ההתנהגות של הפורום. בשניה שאעלה על מדים, אסתום את הפה עם ´פלסטר´ ולא תשמע ממני ציוץ. ואם אראה ערבי, הוא יקבל ממני את כל הסיוע, כפי שיקבל ממני יהודי. פה, בפורום, אני אזרח! הפורום מאחד אותנו כמתנדבים, אך לא שולל מאיתנו את הזכות להיות אזרח, להביע דעה אישית. לילה קסום (יוצא לסיור והולך לסתום ת´פה)

Boscorelli

New member
Kיציק

אני לא הולך לפגוע בך או באף אחד אישית כי הפורום הזה לא נועד להקנטות... אני לא חושב דברים טובים על ערבים נהפוך הוא אני שונא את רובם ואולי גם יותר ממך אבל למרות כל זה אני לא הולך להכליל את הערבים בקטגוריה של נאצים כמו שאני לא יכליל גם כך מתנחלים אני שונא מתנחלים אבל אני לא יקרא להם נאצים כי אןי שום דמיון בין אחד לשני וכך גם בין הערבים לנאצים

אני חייב לציין, אתה מאוד הגון...

אתה שונא גם ערבים, גם מתנחלים.... אתה לא חד סיטרי.. : )

Boscorelli

New member
תראה...

אתה רוצה אני יסביר לך בכיף מי ומה אבל זה לא כל הערבים ולעומת זאת זה כן כל המתנחלים במיוחד האלה הלא חוקיות ואני מאמין שגם ההתנחלויות הם אחת הסיבות שגורמות לי לשנאות את הערבים כי אני מאמין שהן הסיבות לפגעה בארץ ישראל

את הוויכוח הפוליטי והמדיני

על מהות האינטיפדה, ועל עצם קיומה. נשאיר למקום אחר, הפורום הזה לא פוליטי, וטוב שכך.

למעלה