שלום חברים

שלום חברים

תרשו לי לספר קצת על עצמי, אני בן 25, גר בת"א, ואני אוטוטו פותח דף חדש (משהו שאני לא רוצה לדבר עליו, פשוט אני דוחק את הכל לפינה חשוכה ולא רוצה לגשת לשם). עוד מעט עבודה חדשה, עוד קצת כסף ואני אשכור דירה קטנה ואני מתכוון ל-ח-י-ו-ת. כמו שהמון זמן לא חייתי. אני גם מחלים מפגיעה קשה שהיתה לי, גם פיזית וגם רגשית, כך שהכל תופס משמעות חדשה בשבילי. דף חדש. הקטע הוא שאני לבד. תמיד הייתי לבד. אינני יודע איך להתקרב לחבר´ה בגילי (בעיקר בגלל הנטיה שלי), וממש הייתי רוצה למצוא חבר, לבלות ביחד בלי להתבייש, לראות סרטים ביחד (כי לבד זה פשוט מעציב), לא למהר, לפתח קשר שהוא הרבה מעבר לסקס, כי אני כבר לא מחפש סטוצים (כאילו שהיו לי הרבה). סתם רציתי לשתף אתכם.

לירונר

New member
שמחים ששיתפת אותנו ../images/Emo24.gif

אני לא חושב שאתה צריך לדחוק, אלא להיפך, לספר, להוציא. המון המון
עם העבודה החדשה, עם הדירה, ועם האהבה. אני מקווה שתמצא אותה כאן על גבי הפורום, כמו שהרבה חברים (כולל אותי) מצאו. ואיך אפשר בלי מלצר מהמם, עם כוס
חם

hatul

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני שמח שאתה מרגיש שאתה מתחיל דרך חדשה, אם כי אני לא בטוח שלדחוק את העבר לפינה חשוכה זה פיתרון לטווח הארוך... אני מכיר את התחושה של להיות לבד, של להרגיש אתה תמיד לבד... אתה לא לבד. בנתיים תוכל להכיר ידידים ווירטואליים, ואם תגיע למפגש המתוכנן, תוכל לראות גם במציאות. אני מרגיש שאתה מחפש ידידים, חום וקירבה... ואני מקווה שתמצא בקרוב. וגם חבר או בן זוג כמובן... אושר ואהבה

guy1974

New member
אהאה...

אחד מהכלים אשר עומדים לרשותך הוא האינטרנט, שכולל בתוכו המון אפשרויות. יש את הצאט, שנכון, הרבה אנשים בצאט מחפשים סטוצ מזדמן, אבל כמו בכל דבר, יש יוצא מן הכלל, ואם יש לך את הסבלנות לשבת ולשרוף זמן על הצאט יתכן כי תמצא שם מישהו כמוך שלא מחפש רק סטוצ (אני מצאתי ככה את בן-זוג
) וגם יש לקחת בחשבון שהרבה אנשים בצאט לא סגורים על עצמם באשר למה הם באמת מחפשים, אז אתה יכול לנסות להפגש עם אנשים מהצאט ואולי מתוך הפגישות האלה תמצא לך אנשים חדשים להתחבר אליהם. יש את אתרי ההכרויות, שלי אישית לא היה ניסיון בהם אבל אתר כמו קופידון מציע כמות נכבדת של אנשים. יש את הפורומים, כמובן, שתוך כדי זה שאתה משתתף בהם ומביע את דעתך אנשים קוראים ויוצרים קשרים דרך ההודעות, MSN, ICQ או כל דרך אחרת. (
- מתוך הצצה בכרטיס האישי שלך ראיתי שלא ציינת גיל, שם,מקום מגורים או דרך התקשרות כמו MSN ICQ, אני אישית חושב שאם מישהו ימצא את ההודעות שאתה כותב מענינות יהיה הרבה יותר נחמד אם תספק קצת יותר פרטים על עצמך) בנוסף, אתה גר בת"א, אז נכון אולי זה לא הכי נעים בהתחלה, אבל אתה יכול לצאת גם לבד למועדונים של גייז ולנסות להכיר שם אנשים. אני בטוח שלצאת לבד מצריך לא מעט אומץ (ככה אני חושב לפחות) אבל "שים זין", ותכניס לעצמך לראש שהסדר עדיפות שלך כרגע השתנה, ומה שחשוב לך הוא להכיר אנשים ולכן אתה מתגבר על הפחד/חשש/בושה ולוקח את עצמך ויוצא לבד. בכל מקרה, שיהיה
בכל התחומים החדשים שנפתחים בפניך.

neshamma

New member
שלום ידידי

קודם כל רציתי לאחל לך בהצלחה בדף החדש שאתה פותח בעבודה וגם בשאר החיים שלך,
הכי חשוב שהנשמה שלך תרגיש טוב תאמין לי לשאין כמו לסגור פרק בחיים ולהחליט שצריך להמשיך הלאה להמשיך הלאה כדי להמשיך לחיות גם אני עובר תקופה כזאת, זה משולב עם המון רגשות מסוגים שונים דבר שני, אם תרצה לדבר לשתף או סתם להתיעץ, אנחנו כאן, ואנחנו כאן גם בשבילך אחלה יום ממני ´´נשמה´´

../images/Emo51.gifלכולם

היום הייתי בראיון עבודה, ואני מרגיש שהשתניתי. הייתי בהרבה יותר פתוח (למרות שלא נראה לי שהתקבלתי, אבל זה בגלל המגבלות הפיזיות שיש לי עכשיו) וממש נהניתי להרגיש ככה. פתאום כולם רוצים לדבר איתך, כי ישר מה שרואים אצלך זה את החיוך. אחלה
אתם מכירים מועדונים נחמדים בת"א שאפשר לצאת להתפרק שם חופשי?

גלעד יא

New member
בהצלחה

טוב לשמור על אופטימיות מפני שהיא חוזרת כמו בומרנג. צריך רק לרצות לשנות את המזל/גורל/אורח חיים, ואנשים כבר ישימו
לשינוי. יש הרבה מועדונים לגייז בתל אביב.
שאדו - מוזיקת פופ ולייט האוס. הליין פועל בימי רביעי בערב
TLV - ימי שישי הופך לליין של גייז. לאוהבי סצינות הריקודים.
DOME - ראה ערך TLV
קרוז - ליין שאני מעולם לא ביקרתי בו, אבל שמעתי שהוא מעולה.
- OUT - בכל יום ראשון יש ערב אירווזיון (אם זה הקטע שלך) יש עוד הרבה מסיבות ואירועים לקהילה, כולל מפגשים באגודה ובאוניברסיטה. בעכבר העיר ובטיים אאוט תל אביב יש מדורי גייז וגם שם תמצא תשובות להרבה שאלות. קח הזמן הוורוד ועוד מספר שאלות יפתרו. את בן זוגי הכרתי דרך הפורום הזה ממש, אז כנראה שבאמת פורומים ודומיהם זו דרך טובה להכיר אנשים חדשים למטרות שונות. בהצלחה. אני אשמח לשמוע על האופן שהחיים שלך יתפסו.

למעלה