שלום חברים!

שלום חברים!

זאת הפעם הראשונה שלי פה וקראתי מספר הודעות בשביל להבין מה באמת קורה פה ורציתי להגיד לאנשים שלא מרוצים ממצב הפורום: אם לא טוב לכם כמו שהוא, למה אתם לא מנסים לשנות? דווקא הודעות שלכם בנושאים שרציתם לא ראיתי.... ולענייני: אני ממש מאוכזבת מבני אדם. אולי אני סתם נורא צעירה אבל עד היום לא היה אדם אחד שהכרתי שלא איכזב אותי.... ובדברים אפילו די גדולים.... מה קורה לעולם הזה? למה כולם תככנים ושקרנים ולא רגישים ולא איכפתיים? למה כל אחד דואג לתחת של עצמו ולא רואה ממטר? ושאלת השאלות: אם כולם כאלה, האם גם אני צריכה להפוך להיות אחת כזאת?

liors2

New member
בוקר טוב לך ../images/Emo24.gifלאכל האנשים

חמודה זה טבע העולם תתארי לך עם כולם היו טובים לא היו מלחמות לא היו רבים אחד עם השני כלזה בגלל תחרות וקנא ואין מה לעשות

angel151

New member
אל תהפכי לכזאת כמו אחת ששמה

הודעה בלילה בלי מחסום לרשום לי כאן בפורום כן כתבתי לך לכי תזדייני! והחבר הוסיף דברים אבל את אלה דווקא האהבים כאן בפורום זה די מוזר. טוב חבל אבל זו דרכו של העולם. לא שלי בכל אופן. אשאר מלאכית כפי שאני בשמי שאני אוהבת. כמו שכל אחד אוהב את שם המשתש שלא היחודי עבורו.

קנגורית

New member
חברה של נילס מתוקה...

לפעמים אנשים מאכזבים אותנו וככל שהקשר אליהם חזק יותר כן גודל האכזבה, אבל לפעמים אותם אנשים לא יודעים שהם מאכזבים אותנו אלא פשוט מנסים לשמור על האינטרסים שלהם ואז פה יש כבר בלגאן, אך אל תהיי עצובה כי על כל אדם אחד שאיכזב אותך קיימים עוד שלושה שירימו לך את המורל ויעניקו לך אהבה!!! אז אל דאגה לא כולם רעים יש גם טובים ומתוקים...

GALI02

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלות שהעלית כאן, זה לא קל התחושות שתיארת ואני חושבת שכל אחד מרגיש ככה בשלב כלשהו בחייו. אני חושבת שיש לנו בחיים מין תקופות כאלו שבהן אנו נקשרים לאנשים שפוגעים בנו. אבל עם הזמן לןמדים מיהם האנשים שאפשר לסמוך עליהם ואפילו אם זה רק בן אדם אחד או שניים. אני אישית חושבת שעדיף חבר או חברה אחת טובים מאשר אוסף של אנשים שכמו שציינת רק מאכזבים. אגב,אכזבה קשורה באופן ישיר לרמת ציפיות. אולי רף הציפיות שלך מאותם אנשים היה מוגזם? בכל אופן להפוך לאחת כזאת-לעולם לא!!! פשוט להיות קצת יותר בררנית לגבי אנשים שאת בוחרת להיות קרובה אליהם-או להבדיל להנמיך את רף הצפיות שלך מהם(ואני אישת מעדיפה את האפשרות הראשונה)

ניקולי

New member
אכן ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כמו שלא כל האצבעות שוות ככה גם בני אדם לא שווים. תראי אנשים שאת מאוכזבת מהם רצוי שלא תהיה בחברתם כך עדיף אל לנו להיות בחברת אנשים שפוגעים בנו, ומאכזבים אותנו כי מי שמאכזב אותך לא מספיק אוהב אותך אז מה בכלל אנחנו עושים עם כאלו אנשים?? אני אומר לך מה.. אנחנו בעיקר הולכים עם אנשים שמאכזבים אותנו (לא כולם) כי אנחנו טיפוסים שאוהבים אתגרים ויש כאלו שאוהבים להתעמת עם אנשים כאלו או אחרים. אני אישית התאכזבתי מחברים שלי ואם קראת את ההודעות שלי האחרונות היית מבינה עד כמה קשה להיות מאוכזבת מחברה טובה חברה שהיא כמו אחות.. אויי ועכשיו נזכרתי שאני צריכה להרים אליה טלפון נראה אם יהיה לי מספיק תחושות בטן בטוחות אני יעשה זאת... יהיה טוב קחי הכל בסבבה..

ענת מה הקשר י´אידיוטית?

את ממשיכה לכתוב דברים שלא קשורים אחד לשני היא לא שאלה אותך מה כתבתי לך אז תפסיקי לכתוב שטויות ותעני לעניין, מה אכפת לה מה כתבתי לך? ועכשיו אליך החברה של נילס: העולם אכן אכזרי ויש בו אנשים רעים ששקרים ומזימות זו דרך חייהם, אנשים פוגעים אחד בשני אולי ללא כוונה תלוי מה סוג האכזבה שאת מתארת זה יכול להיות אכזבה כתוצאה מאהבה או אכזבה מחברה טובה או הורים ועוד המון דברים יכולים להיות. וזה דבר ידוע שאנשים כל כך אנוכיים שדואגים לתחת שלהם אחרת איך ישרדו? זו דרכו של העולם, האדם נברא להיות גם טוב וגם רע. אז מה שהכי חשוב תשארי את כמו שאת אוהבת ולא לחקות אחרים מי שעשה לך רע יקבל את שלו חזרה, תאמיני לי שיש אלוהים שמשלם לכולם וזה מוכח (מניסיון). אז מה שהכי חשוב תהי חזקה ותשארי אדם טוב כמו שאת ואל תייחסי חשיבות לכולם כל אחד ודרכו שלו.

למעלה