שלום חברים!

שלום חברים!

אנוכי טבעונית ותיקה, וסמויה כרונית.. אז, נעים להכיר!:)

קפצתי לפה סתם לבשר לכם בשורה נחמדה...
לפני הכל, אני לא מפרסמת, ולא מקבלת כסף על זה.. רק מיידעת כדי לשמח את הטבעונים שמחכים לזה..

היום, יצאתי עם משפחתי לקפה גרג בראשון לציון. כאשר ביקשתי את התפריט הטבעוני, זימנו אותי למטבח.
כנראה שהייתי ביום הנכון ובזמן הנכון, כי בדיוק ביצעו טעימת מבחן לפיצה טבעונית חדשה..
הציעו לי טעימה, ובהתחלה חששתי.. ואז הגיע אדם והציג עצמו כמייבא של הגבינה והראה לי אותה..
מדובר בצ׳יזלי מאנגליה! שמעתי על הגבינה אך מעולם לא טעמתי אותה... אז טעמתי ונהניתי מהגבינה ואפילו הזמנתי פיצה!
הטעם לא סינטתי, וגם לא גבינתי עד בחילה.. ואפילו הקרניבורים בשולחן מאוד נהינו! (כולל אחותי ש״אלרגית״ לכל התחליפי חלב/ גבינה למינהם..!)

למי שמעונין הבנתי שבקרוב יהיה אפשרי לקנות את הגבינה בבתי טבע קטנים.. והיא אף תשווק כפיצה קפואה..
אז... מקווה ששימחתי כמה טבעונים שמתגעגעים לפיצה ״כהלכתה״ או לטבעונים חדשים...((;

Rock Solid

New member
ממש ים של פיצות טבעוניות

מסתבר שגם פיצה האט עובדים על פיצה טבעונית.

לפעמים אני חושבת כמה שזה מצחיק

לפני כ-4 שנים, באחד מהניסיונות שלי לעבור לטבעונות היה ערב אחד שבאופן חד פעמי הביאו לחנות vegan shop (ז"ל) פיצה טבעונית. ממש התלהבתי שסוף סוף יש פיצה טבעונית והלכתי לשם וכמו כמה עשרות אנשים שהגיעו חיכיתי שעות רק בשביל פיצה.

ואילו היום, כשיש פיצה טבעונית כמעט בכל מקום אני כמעט לא אוכלת פיצה...

מאוד שימחת. אני נורא אוהבת פיצה, אבל מודה

בעיקר בגלל הבצק והרוטב
כך שאין לי בעיה ממשית להזמין את ה"בלי גבינה", אם כי ברור שהגבינה הוסיפה משהו ליובש.
כיף לדעת שעוד מקום מוסיף פיצה טבעונית, היא נראית מעולה. אני גיליתי בשבוע שעבר ובאיחור נוראי את הפיצה של השה"צ (בקינג ג'ורג') והתענגתי מכל ביס. ממש אבל.

למעלה