שלום חברים.

talik

New member
שלום חברים.

כן, אני יודע, אני נמצא אבל אני לא כותב כאן הרבה. גם עדיין לא הראיתי לכם איזו עבודה שלי. אבל עדיין אין לי סורק, ולמרות שתכננתי לסרוק אצל חבר, זה עדיין לא בוצע. בכל מקרה, מאד רציתי לשתף אתכם במשהו. לחבר טוב שלי היה יום הולדת, והרגשתי שאני חייב לקנות לו משהו מיוחד. אחרי הכל, הוא קלע בול ביום הולדת שלי לפני שנתיים כשקנה לי עפרונות צבעוניים כשלפני זה תמיד ציירתי בשחור (עפרונות או פחם), ואני עדיין לא קניתי לו משהו עם רעיון דומה. נפל דבר, והגעתי למסקנה לקנות לו אוסף של דברים כתומים! למה? כי הוא מטורף על כתום. ממש ככה. ובנוסף, הוא כותב. ככה שקניתי לו מחברת כתומה, עפרון כתום, מחק כתום, מחדד כתום, ברכה כתומה ו... את הספר "אניהו" של אתגר קרת, סתם בשביל ההשראה. בכל מקרה, לא על זה רציתי לרשום לכם, אלא על הצבע. רציתי לרשום לו בברכה משהו על כתום. בהתחלה רציתי לשאול אתכם (אחרי הכל, היו כאן שירשורים מדהימים לדעתי על כל מיני צבעים...) אבל אז אמרתי "למה לא לחפש לבד לפחות בתור התחלה"... ואז, הגעתי לאתר מעולה. האתר הראשון לא מדבר בכלל על הצבעים, אלא על השימוש בצבעים. אתם יודעים, חם, קר, ערבוב וכו´, וכל זה מוסבר באמצעות ציורים והתנסויות. כן, קצת כמו ילדים קטנים, אבל מאוד מעניין. האתר השני הוא "אושר", אתר שבו אתם ממלאים שאלון בנושא כל צבע, רואים את מידת ההתאמה שלכם לצבע הזה, ובכלל רואים מה אומר הצבע על האישיות של האדם שבחר בו. נכון, הרבה ידע אומנותי אין בזה, אבל בהחלט שני אתרים יפים. מקווה שתהנו! אז, שלא יעבדו עליכם! ושתהיה לכם שבת שלום. וסופשבוע נעים!!!

danbros

New member
../images/Emo42.gifרעיון ממש יפה המתנה עם הכתום

אני קיבלתי בשנה שעברה מחברה חבילת דברים סגולים. אתה יכול להוסיף פחית קינלי, עוגת גזר (חייבים עוגת יומולדת..), ופוסטר של שמעון פרנס..

talik

New member
תודה

חבל שלא חשבתי על זה קודם. בכל מקרה, כבר נתתי לחבר שלי את המתנה, הוא מה זה התלהב... צרפתי לזה תיאור של "תכונות הכתום". הוא היה בשוק. הוא אמר שזה בדיוק הוא. ולמה קיבלת דברים סגולים? זה הצבע שאת הכי אוהבת? מהאתר שכתבתי לכם עליו: (www.osher.co.il) תכונות הכתום הכתומים הם אנשים האינדיוידואליים ביותר: הם לא מרגישים במיטבם כאשר הם בתוך מסגרת - ואם הם כבר בתוך מסגרת הם יעשו כל שביכלתם על מנת להבליט את היותם עצמאיים. כך למשל, חייל כתום ידאג להקפיד על משהו יוצא דופן במדיו או בהופעתו, תלמיד כתום יתמרד נגד התלבושת האחידה, וכו´. לכתומים יש מוח יצירתי שעובד נון-סטופ: תמיד יהיה להם הצעות איך לשפר, איך להוסיף את הקורטוב היצירתי, איך לחסוך בזמן ועוד. הגישה שלהם לחיים היא אמיצה - הם לא נרתעים ממכשולים - להיפך, זה נותן להם יותר מוטיבציה להצליח! תחומי עיסוק מתאימים: הפקות, בימוי, משחק, טלוויזיה, שיווק, מכירות, חקירות פרטיות, עיתונאות, פוליטיקה, ספורט מקצועי וכל תחום שאין בו שיגרה. תכונות הסגול הסגולים הם המהפכנים, בעלי החזון, האידאליסטים. מטרתם היא לשנות את העולם: הם בעלי חוש צדק מפותח, רגישים לכל מה שקורה בכל מקום בעולם. יש להם מודעות פנימית וחברתית מפותחת וכאשר הם באיזון - אכן יש להם מקום להשפיע ולשנות. הסגולים ניחנו ביכולת גבוהה לראות את העתיד שכן הם קולטים את החיים דרק העין השלישית: הם מתרשמים מציור עוד לפני שהוא מוכן ויכולים למעשה לראות את העתיד בכל תחום בו הם בוחרים, בתנאי שהם מחוברים לאני-הפנימי. הסגולים מאמינים שמה שהם רואים הוא הגיוני ומתקשים להבין איך לא כולם בדעתם. הם אוהבים להיות במרכז העניינים, בעיקר מול קהל, ויודעים כיצד להתנהג כאשר הבמה לרשותם. בעוד שצבעים אחרים יכולים להרגיש תשישות אחרי הופעה מול קהל, את הסגולים זה דווקא מטעין... הם אוהבים נסיעות - בארץ ובעיקר בעולם: זמן ממושך מדי ללא נסיעות יכול ממש להוציא אותם מאיזון! הסגולים לא מסוגלים לעבוד רק בשביל הכסף. הם חייבים להפיק הנאה מהעבודה ולדעת שהיא משרתת את האנושות. אם העבודה משלבת נסיעות, מה טוב. מתאים להם עולם המוסיקה, תקשורת, קולנוע, פסיכולוגיה, עיתונאות, משפט, ללמד או כל דבר שאין בו שיגרה. מומלץ: האתגר בגדול עבורם הוא ללמוד לבטוח בחוש הפנימי ולהימנע מביקורת עצמית מחמירה מדי.

למעלה