החמישייה (: 1. השיר ששרת לה 2. חורף ! 3. אישה לוויתן 4. בקצב אחיד בתנועות של הגוף 5. הדרכים הארוכות
T talsh2 New member 11/10/12 #16 החמישייה 1. השיר ששרת לה 2. חורף ! 3. אישה לוויתן 4. בקצב אחיד בתנועות של הגוף 5. הדרכים הארוכות
T talimuli1 New member 11/10/12 #17 השירים שלי אני אשמח מאוד אם תוכלו לנגן בהופעה את השירים הבאים: לרגע קטן תרמיל קוסם מזל טוב ישראל התרופה היקרה תודה רבה
השירים שלי אני אשמח מאוד אם תוכלו לנגן בהופעה את השירים הבאים: לרגע קטן תרמיל קוסם מזל טוב ישראל התרופה היקרה תודה רבה
T talimuli1 New member 11/10/12 #18 אם הכוונה היא לשירים מאלבומים קודמים אז... ואולי מרי לנצח זה לא אותו דבר יותר טוב כלום מכמעט ניסים
ח חלי2525 New member 11/10/12 #22 החמש שלי ווואו זה קשה לבחור רק חמש!! תרמיל אסתר אוכלת פחמימה קוסם ספרד על קו המים
ל לא רציתי להיות שם New member 11/10/12 #24 חמישה שירים שהגיע הזמן לבצע...! שירים שמתאימים להופעה "רגילה" ולא מיוחדים להופעת פסנתר... הדרכים הארוכות חשוב לי כנפיים מתחמם ושיר שאף פעם לא שמעתי שהיה בהופעה: זמן!!! בהצלחה!
חמישה שירים שהגיע הזמן לבצע...! שירים שמתאימים להופעה "רגילה" ולא מיוחדים להופעת פסנתר... הדרכים הארוכות חשוב לי כנפיים מתחמם ושיר שאף פעם לא שמעתי שהיה בהופעה: זמן!!! בהצלחה!
מ משו אמיתי New member 11/10/12 #26 החמישייה שלי אגדות - כי הביצוע של מופעי ה-15 שנה היה מעולה וחבל שיישכח. ראש בקיר קוסם מקום החברים הישנים שלי - כי תמיד כיף לשמוע את זה בהופעות ומזמן כבר לא היה. בבקשה א
החמישייה שלי אגדות - כי הביצוע של מופעי ה-15 שנה היה מעולה וחבל שיישכח. ראש בקיר קוסם מקום החברים הישנים שלי - כי תמיד כיף לשמוע את זה בהופעות ומזמן כבר לא היה. בבקשה א
1 1dana1 New member 11/10/12 #28 מממ בהחלט קשה... אישית הייתי שמחה לשמוע את התרופה היקרה, יאן(!!!), תמונה משפחתית, מקום, וחצי חושך... מחכה מאד לתחילת סיבוב ההופעות, שיהיה בהצלחה!!
מממ בהחלט קשה... אישית הייתי שמחה לשמוע את התרופה היקרה, יאן(!!!), תמונה משפחתית, מקום, וחצי חושך... מחכה מאד לתחילת סיבוב ההופעות, שיהיה בהצלחה!!
ל לא דומה לו New member 13/10/12 #31 החמישייה הפותחת 1.כמה שאני אוהב 2.קוסם 3.צל שחור 4.תרמיל 5.משהו אמיתי
M m a y a 2 1 New member 15/10/12 #32 פלרמו!!!! וואי...הלוואי שזה יהיה!!! קוסם! תרמיל יותר טוב כלום כמה כוכב!!!