שלום חברים

שלום חברים

מה שלומכם לפני שנה בערך, העלתי תמונה שלי וביקשתי שתגידו כמה לדעתכם אני שוקלת מאז, רזיתי באופן די משמעותי, אמנם לא רזה, אך לא שמנה אני שוב מעלה תמונה ושואלת- כמה לדעתכם אני שוקלת אנא שתפו פעולה, הסברים יבואו לאחר תגובותיכם אה ואגב, אני לא בהריון, זה ניק ישןןןן

t32

New member
תלוי בגובה

לפי התמונה אני מעריכה שאת 1.65 בערך? אז ההימור שלי הוא בסביבות התשעים קילו. מקווה שעזרתי.

lizush

New member
אני בד"כ משתדלת להיות מנומסת אבל...

Who cares ??? זה משנה אם אני אגיד 60 - 70 - 80 - 90 - 100? ואם אני אגיד 60? תרגישי טוב עם עצמך? ואם אני אגיד 100 - תשנאי את עצמך? זה לא עובד ככה - הכל בראש ובחיוך. ואת החיוך שלך מחקת, אז בכלל חבל.... ליזוש

קליספרה

New member
למעשה הבקשה שלך

חוטאת לרוח הפורום הרבה יותר מכל הצעה לדיאטה להבנתי הפורום הזה מתמקד בדבר אחד להפסיק לייחס חשיבות למספר הזה שעל המשקל - ואת באה ואומרת אתם לא מכירים אותי אני באה לכאן מידי פעם ומבקשת שתתייחסו אל המשקל שלי - מה ההגיון לעשות את זה דווקא כאן - לא ברור לי

עופר 123

New member
את שוקלת....

את שוקלת בערך, אהמ, בעצם אני לא כל כך יודע, כי טשטשת את הפנים. כדי שאוכל לתת הערכה מדוייקת, צריך תמונה ללא קווים לבנים כאלה. לחלופין, אני מציע שתפסיקי להתעסק בכמה אנשים אחרים חושבים שאת שוקלת. אלו מחשבות מתישות, האמיני לי

למעלה