שלום חברים

בת הרב1

New member
שלום חברים

שלום לכולכם נחמד לפגוש אתכם כאן קיבלתי את הכתובת מידיד אני בת הרב בת 24 נשואה פלוס לא דתית ולא חילונית איפשהו באמצע

בן הרב

New member
הי אחותי ../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif../images/Emo39.gif

איזה כייף לראות אותך כאן אני מקווה שתהני לכל הפחות כמוני >בן הרב יודע מה הוא הפסיד כשנתן לך ללכת
<

חיקה

New member
ברוכה הבאה.שאלה מה עם הרב בעצמו או

עם אשת הרב נכדת הרב

אהלן וסהלן, שבי בנוח על הספה

ותתחילי לענות אחת אחת... [כמובן שאני אקרא את התשובות לאחר זמן, כי אני הולך לישון] ברוכים הבאים כבר אמרתי ? אמרתי. אז ככה: אני יידישיסט, בן 28 מרווק להנאתו, לא בארץ ולא בשמים, איפשהוא באמצע. ועכשיו, מי זה הידיד הזה שהביא אותך הנה ? הוא גולש בפורום ?

בת הרב1

New member
לילה טוב

וחלומות פז בן הרב הוא הידיד שהכיר לי את האתר וגולש בפורום חוץ מזה הוא הבחור הכי מקסים שפגשתי

בן הרב

New member
חברי הפורום היקרים

בת הרב היא ידידה שלי משכבר הימים תאמינו לי היא בחורה אחלה והלואי וירבו כמותה בישראל ועד אז אםתפק במה שאין לי והכי חשוב כמו שאתם מבינים לא על הכל אפשר לשוחח חופשי בפורום אבל השמות שלנו חופפים וזה בכלל לא במקרה, בעזרת האל הגדול והנורא אולי יום אחד יתאפשר לי להסביר, בכל מקרה אם משהו ממכם סקרן בצורה נוראה ולא יכול להתאפק שילחו מסר ואנסה קצת לשחרר לחץ, שלא ישמע דביק מדי אני אוהב אותכם ואת הפורום שנותן לי לכם ולנו את האפשרות להתבטאות לשמוע ולהשמע לייזר (אין)די זכות זאל דיר (בי) שטיין

אמצע זה כבר הרבה אחרי ההתחלה ../images/Emo13.gif

שלום לך, טוב לראותך. יש לך פה מקום טוב באמצע.

בן הרב

New member
אמרתי לך שהחברה כאן חמים

תאמיני לי כאן את יכולה לשאול מה שבא לך, לדבר על מה בראש שלך, ולפעמים להכניס גם לאיזה מחבת"ש מזדמן והעיקר ליצור חברים אמתיים שיבינו ויאהבו אותך בשביל מי שאת. עד לפעם הבאה תנצלי תזמן ותעשי חיים אוהב אותך א

בת הרב1

New member
תודה חברה

על קבלת הפנים החמה חלק מכם רשמו שהם סקרנים מי שמעונין לדעת מוזמן לשאול אשתדל לענות בכנות ולך א תודה מיוחדת שהכרת לי את החברה הנפלאים

rastamann

New member
ברוכה הבאה

שלום לך אני בן 24 חילוני כבר ובאמת מעניין אותי מה זאת אומרת שאת איפהשהוא באמצע ספרי קצת על התהליך על התחושות מה הכיוונים מעוניין לדעת

בת הרב1

New member
אז ככה

אין לי מושג מה הרקע שלך אגב אשמח לדעת אבל כמו שכתבתי אני אכן בת הרב וחייתי את כל הבולשיט (שטיקלאך) בלשונינו וראיתי את כל המסחרה שעשו מהדת וכולנו יודעים שאף אחד באמת לא ירא שמים לעצמו רק לשכנים שלו והכל מתחיל ונגמר במה יגידו האמת אני ממש כופרת אבל עדיין בתחפושת חלקית

R a c h e

New member
../images/Emo140.gif היי יקירה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה בבל קורתינו כבר "פותחת שולחן"
רחל

אז עכשיו באופן רשמי...

ברוכה הבאה. אף אחד לא מתפקד כאן אז... כוס מיץ
? כוס חלב (הסטייה הקטנה שלי)
? כוס יין
? כוס בירה
? או, כוס קפה
? (גם אני אוהב את החתימה שלי)