שלום חברים

PM41

Member
שלום חברים

אתם מוקפים באנשים מחליטים במקומכם פועלים מאחורי גבכם בניגוד לרצונכם לא מספרים לכם דבר שיכול להיות חשוב עבורכם גוזלים מכם את בחירה חופשית להחליט לבחור נכון בכל תחום דברים שהם עושים לא מקובלים עליכם האם אתם חיים בתחושת החמצה ופספוס הזדמנויות שהחיים יכולים להעניק לכם בגלל רוע לב של אנשים המונעים מכם לדעת? אם כן מה אתם עושים בנידון..? הרבה חומר למחשבה

PM41

Member
אני לקוית שמיעה מלידה

לא אוכל להרחיב מכיוון זה אישי ,איש איש ופרשנויות משלו יבין היטב

big 11

New member
היי מיורם

שבת שלום לך אני יורם מהצפון אני בן 40 גרוש בלי ילדים אם את מעוניינת בקשר רציני אשמח לשמוע ממך הנייד שלי 050-4384163 והמייל שלי [email protected] צרי קשר ונשתמע

זה נשמע נואש...

אולי כדאי לך לפנות לארגון בקול ולאח"א. אני בטוחה שיש שם אירועים שתוכל להשתלב בהם.

big 11

New member
היי נירנוש

הבעיה היא שאני לא פנוי באמצע השבוע אני עובד בערבים ואני גר בקריית אתא רוב המפגשים רחוקים עבורי יש גם מפגשים באזור הצפון וכולם שם מבוגרים ולא מתאמים לגילאים שלי אני בסך הכל מחפש בחורה נאה כבדת שמיעה שאוכל לבלות עימה ולהקים בית בישראל

אני מציעה

לפתוח דף בפייסבוק לפנות לאתר היכרויות אינטרנטי ויש רבים. למשל JDAT או קופידון. להוסיף תמונה יפה ועדכנית ולכתוב על עצמך קצת. אני בטוחה שיהיו לך הרבה פניות.

big 11

New member
היי נירנוש

תודה הייתי כבר באתרים אלו הכל אחיזת עיניים אפילו אני הכרתי את אשתי לשעבר באתר הקופידון לצערי אין אתר שאני יכול להסתמך עליו בגדול אבל אין ביטוח על כלום הכל זה הפתעות בחיים ורק לטובה

יש לך שתי אפשרויות בחירה לפעול:

א. להתגלגל כעכבר על הגלגלת בכיוון שמגלגלים בשבילך אותה. ב. להפסיק הגלגול ולשנות הגלגול לכיוון הרצוי לך. ברור שהאפשרות השניה קשה הרבה יותר, אך בהחלט אפשרית. אני מאמינה שאנו לא מפסידים הזדמנויות ונמצא / נקבל אותן אם הן מגיעות לנו, בדרך זו או אחרת, כנאמר: 'במקום שסוגרים לך את הדלת, יש חלון לפתוח אותו'... בהצלחה!

למעלה