שלום חברים...

אופק136

New member
שלום חברים...

איכשהו אני מגיעה לכאן רק כשרע לי.. בעבר נהגתי לכתוב כאן דיי הרבה. רציתי לשתף אתכם בכך שאחי היחיד מתחתן.. בשעה טובה:) אני לסבית בארון,המשפחה שלי חושבת שיש לי חבר כמה שנים-משום מה לא מפריע להם שהם לא ראו אותו..:) לחתונה שלו אני מרגישה צורך עז לבוא יחד עם מישהו..אבל אין לי באמת מישהו שאני יכולה לספר לו למה אני רוצה שהוא יבוא איתי גם חבריי חושבים שיש לי חבר.(פרט לשתי החברות הכי טובות שלי). הבת זוג שלי לא מצדדת בי ,היא אומרת שזה לא בסדר הרצון הזה, אבל אני פשוט לא מצליחה לדמיין אותי מגיעה לשם לבד, אצלנו (דיי דוסים..:)) וכולם כבר נשואים, אני לא רוצה לבוא לבד:(

ספר ריק

New member
היי...../images/Emo13.gif

אם חשובה לך הדיסקרטיות בשלב זה, אני לא הייתי כותב בפרטים את השם המלא... (אלא אם כן מה שכתוב זה לא אמיתי..) לעניין: אני מבין שזה לא פשוט להיות בחתונה של אח כשאת יודעת שגם ממך מצפים את זה יום אחד, בלי יכולת רצון מצידך לעשות זאת... אני לא מבין...למה את לא יכולה להזמין פשוט חבר/חברה לחתונה של האח? הרבה עושים את זה... זה אומנם לא קשור, אבל- מעניין אותי מאד איך מצאת בת זוג, אם את עמוק בארון? דרך הרשת? מקווה שזה בסדר לתחקר את מי ששואלת...

אופק136

New member
היי...

לגבי החתונה...אני לא יכולה להביא סתם חבר כיאני רוצה להציג אותו כבן זוג..וכל הידידים שלי חושבים שיש לי חבר.. אז זה בעייתי. את בת זוגי מצאתי באטרף...כמו כולם..:) אין דרך אחרת לאנשי הארון.

ספר ריק

New member
אה, הבנתי..את צריכה להביא את ה'חבר' המודבר..

חח יאללה אני מתנדב לבוא, אם יש אוכל...חח סתם נשמע מוזר שמצד אחד אתם דוסים ומצד שני יש לך ידידים, אבל כנראה זה לא הזרם הדתי לאומי הספציפי שאני מכיר... עד מתי את מתכוונת להסתיר? את לא יכולה לומר שנפרדת מהחבר? חייב חייב שיהיה לך חבר? אני לא מבין את זה... חשבתי שעושים דייטים וככה מכירים...לא חייבים חבר של כמה שנים

גנימדס

New member
ראית פעם קומדיה רומנטית?

כי זה נשמע ככה.... הכוכבת אומרת שיש לה בן זוג ובעצם יש לה בת זוג ("לנשק את גסיקה שטיין") חייבת למצא בן זוג למחר וצריך לייצר כזה בדחיפות ("רומי ומישל") כי אחרת כולם יצחקו עליה, סך הכל היא מדברת עליו המון זמן ("יומנה של ברידג'ט גונס", "החתונה של החבר שלי" ואיפה לא?) תמיד המצבים האלה מסתבכים. אני מציע לך לעצור את זה. אל תביאי מישהו פיקטיבי. אל תדברי עליו ואם מישהו שואל אותך שאלות כדאי שתעני "אני מעדיפה לא לדבר על זה". אם תמציאי משהו, רק תסבכי את עצמך עוד יותר.... אבל אם את ממש חייבת להשאיר אותו בעולמך (וחבל, כי אני יודע עד כמה זה הורס עוד יותר!!) המציאי את התירוץ הכי הגיוני לך . "הוא לא יכול לבוא כי הוא במילואים" "רבנו ממש קשה אתמול " "יש לו מבחן מחר" "הוא בדיוק שבר את הרגל"

אופק136

New member
לשניכם...

ספר ריק אאמץ אותך בכיף:) ולשאלתך אני לא דתייה אבל המשפחה שלי כן-אני מכבדת את זה. גנימדס..ואוו איזו תגובה מושקעת ,לא הפסקתי לצחוק.. וכן אני חייבת להשאיר אותו בעולמי. אני רק צריכה למצוא קורבן שיספוג את כל הנשיקות מהדודות.

ספר ריק

New member
זה בדיחה? את לא יודעת שדודות דתיות לא מנשקות?

למעלה