שלום חברים

Nחמן

New member
שלום חברים

לאלה, שעדיין זוכרים את קיומי (ומסתבר, שיש לו מעט בפורום), לאלה, ששמעו על קורותיי לאחרונה וגם דאגו לשלומי ולבריאותי ובככל לכולם - לאחר פעילות רבת שנים פרשתי מהפורום אבל הקשר האישי עם כמה מהחברים נותר גם מחוץ לפורום אך לא מעט בזכותו. לפני כשבועיים נפגעתי בתאונת דרכים. היום שוחררתי מבית החולים עם מוגבלויות אך רובן יחלפו עם הזמן. ברוך ה' אני מרגיש מצוין (פרט למוגבלויות כאמור) ובע"ה מקווה, שמצבי יוסיף להשתפר עוד. שבועיים של היעדרות וניתוק כמעט מוחלט מהקהילה נת אותותם ולא נותר לי זמן רב לכתוב. מי שיודע את מספר הטלפון שלי, יכול להתקשר אליי אבל מראש אני מתנצל, שלא יהיו לי חיים קלים. בעוד כשבוע ערב ראש השנה וצריך להספיק גם המשך השיקום והכנות לחג. מודה מקרב לב לכל המתעניינים בשלומי ומאחל לפורום הנפלא להמשיך לשגשג וכמובן גם הצלחה רבה למנהל הפורום האחד ומיוחד - אופיר היקר והאהוב. לכולם ברכת שנה טובה וכמובן גם בקש/ת סליחה עם בטעות מישהו נפגעמדבריי, כי מצד האמת אני אוהב את כולם. רק לפעמים הטבע האנושי גורם לסטייה מהתקן ולכן אני מבקש סליחה ומחילה ומקווה להיפגש בקרוב. שלכם Nחמן

Nחמן

New member
תודה

וכמובן אתה (וכן שאר חברי הפורום) מוזמן לבקר בעת ביקורך בארץ. דלתי פתוחה תמיד.

נחמן יקיר הפורום החלמה מהירה ו...

שנה טובה ומאושרת, שנה של בריאות איתנה, גמילות חסדים ואהבה רבה. כמובן שאני מוחל וסולח, על אף שאני יודע שעשית רק טוב עם כוולנו ועל כולנו ואני מבקש ממך סליחה ומחילה אם עשיתי כלפיך משהו שאינו כשורה, טעיתי, פגעתי הכל נעשה בשגגה ועל כן אבקש מחילתך. שמח לשמוע ממך.

Nחמן

New member
תודה, מצפה.

דווקא לך אינני מוכן לסלוח. הפגיעות שפגעתי בי היו מינוריות מדי; חלשות מדי. אילו לפחות היית מרביץ בי, כפי שבאמת הייתי ראוי לכך, ניחא...
אני מאחל לעצמי, שכל המכות שאקבל, יהיו רק המכות שלך...
בא לזעוק בקול רם, שכל העולם ישמע: היכן אנחנו? במדינת ישראל או במדינת סדום? גבר בן 60 הוכה למוות ע"י שני נערים פוחזים בני 14 ו- 15 משום שסירב לתת להם סיגריה. זה קרה במרחק חצי שעה הליכה מביתי. לא רק הוכה למוות אלא דימם במשך שעות רבות ואיש לא הגיש לו עזרה או לפחות הזמין אמבולנס. המשך יבוא...

concealed

New member
רפואה שלמה.

אני קורא כבר די הרבה זמן הודעות שלך בפורום. אתה אדם יקר עם זכויות רבות. רפואה שלמה ותכתב ותחתם לחיים ארוכים ומשמעותיים.

Nחמן

New member
תודה רבה

טרם זכיתי להכירך (האם במקקרה נפגשנו אי פעם בקבות הו"ד?) אבל נעים לדעת, שיש אנשים, שמעריכים את פועלך. לשמחתי אינני יחיד. המחמאות אינן שלי, כי זה טבע האדם האמיתי. דווקא התגובה שלי למצפה (נצל"ש) מביעה את החריג והיוצא מהכלל, שאיננו מעיד על הכלל, כפי שכתבתי כאן בעבר, אבל כידוע התורה מייחסת חומרה רבה למקרה של "כי ימצא חלל באדמה לא נודע, מי היכהו, ויצאו זקניך ושופטיך..." וכו' (מתוך פרשת "שופטים" שקראנו אך לפני פחות משלושה שבועות). שנה טובה גם לך.

החלמה מהירה ומלאה! ../images/Emo140.gif

מקווה שתגיח לפה גם בהזדמנויות שמחות מזו... חג שמח ושנה טובה!

רפואה שלמה ומהירה!!!

בטח שזוכרים אותך, אתה אחד מעמודי התווך המרכזיים של הפורום הזה! אי אפשר לשכוח אותך, נחמן.
מאחל לך המון בריאות ורפואה שלמה!!
תנוח ותחזור לקהילה בכוחות מחודשים! =]

למעלה