שלום חברים

sarit9792

New member
שלום חברים

שלום למי שנמצא בפורום הנהדר הזה. רציתי לשאול אם ליוצאי אירן יש איגוד בארץ. אני מנסה להתקשר לארגון הגג של עולי אירן אך הטלפון לא מחובר. ההורים שלי ,שכמובן נולדו באירן ומאד אוהבים את התרבות מעונינים להתנדב וליצור קשרים בקהילה הפרסית. אודה לכם באם תוכלו למסור מקומות או טלפונים איתם יוכל ליצור קשר. בברכת יום טוב לכולם המייל שלי : [email protected]

פרויז1

New member
../images/Emo8.gifשני ארגונים שהוקמו כאן בפורום :

הפרלמנט היהודי פרסי ציוני לארץ ישראל - יו"רית הפרלמנט היא ג'ון ג'ון. ג'ון ג'ון אף מינתה שרים ומשרות ומינתה אותי לסגנה. 2. המועצה העליונה של כל הפדרציות הפרסיות העולמית בראשותי. היא הגוףך העליון. המועצה חילקה לזקני הפורום - שהם חבריה - לימוזינות ושומרי ראש, ולחלק מהם היו בקשות אישיות כמו סבא רחמים שביקש 2 בצעירות, קיבל 2 דוגמניות על צרפתיות בטיסת סכר במטוס מנהלים פרטי, ומאז נעלם. לא מופיע לישיבות השבועיות. ונייה - מנכ"לית הפורום שתהיה בריאה, איך אפשר בלעדיה??? אתם יכולים לפנות אלי. פרויז.

niya

New member
היי שרית וברוכה הבאה לפורום שלנו../images/Emo140.gif

את מוזמנת להשאר, וגם להביא איתך עוד פרסים ופרסיות למכביר... ככל הידוע לי, אכן הטלפון של ארגון הגג של יוצאי אירן לא מחובר - מעולם לא הצלחתי להשיגת טלפונית (או בדרך אחרת). גם אתר אינטרנט אין להם (לפחות בפעם האחרונה שחיפשתי, לפני מס' חודשים). אבל, אם תגלי משהו - ספרי גם לנו
ההורים מוזמנים לכאן - יש כאן לא מעט מבוגרים שכותבים ומשתתפים לשמחתנו הרבה

ברוכה הבאה לפורום שלנו שרית

חבל שלא ראיתי את הבקשה שלך לפני רגע היה אצלי מכר שלנו והוא בארגון אני מבטיחה לך לשאול אותו ואשלח למיל שלך אגב פרויז ברשותך נתתי לו את מספר ניד שלך למכר הזה הוא אמור להכנס לפורום או להתקשר אליך להתראות מחר כי אני היום עסוקה מאוד

sarit9792

New member
תודה

דליה חנום היקרה, תודה רבה על תגובתך. האם יש פעילויות שאתם מארגנים לאוכלוסיה שלנו פה בארץ. איפה אפשר למצוא קישורים?

gamari

New member
המלצה אמיתית

ללא כל רצון וכוונה להוצאת דיבה... ארגון הגג של עולי אירן התאחד עם בית כורש. . מעין חתול ועורב שצריכים לשמור על גבינה. . (בענייני כסף). הפעולות שלהם בעיקר בעזרת הבאת יהודים מהגולה לישראל ואם יש אפשרות לעזור, הרי זה משובח, לפנות לאדון מוסא-זאדה מי שבאמת פועל זה קרן מכבי"ם והעמותה ליוצאי משהד. קרן מכבי"ם מחלקת מדי שנה מאות אלפי שקלים מלגות לסטודנטים יוצאי אירן או שאחד מהוריהם יליד אירן ובאמת שם זקוקים לכח אדם, בין אם בשכר או בהתנדבות. תחת אותה קורת גג נמצאת העמותה ליוצאי יהודי משהד, גם כן פועלת על אותו עיקרון. עזרה ועידוד לסטודנטים במלגות לטובת רכישת השכלה גבוהה.

niya

New member
אז ככה

כשהייתי סטודנטית (זה נגמר לפני 3 שנים ונמשך מעל 10...) מעולם, אבל מעולם לא קיבלתי מלגה מהפרסים. פניתי (כמו גם אחי הגדולים ממני) מספר פעמים לקבלת מלגות לימודים מארגון עולי אירן ואפילו לא זכינו לקבל תשובת התייחסות לפנייה (גם "לא" זה תשובה). בבית נהנינו ונהגנו לומר ש"הפרסים קמצנים". ובסוף התיאשנו ולא טרחנו לשלוח יותר בקשות למלגות... מעבר לכך, ובהמשך לשרשור של anii10 בנוגע לדוברי השפה, שימו לב מה כתוב תחת "תנאי קבלה" של ארגון עולי איראן: תנאי קבלה: פעילות התנדבותית בקהילה, ידיעת השפה הפרסית, רצון טוב לעזור ולהיות מעורה בקהילה הפרסית בפרט, בלי דעות פוליטיות. על קרן מכבים לא שמעתי מעולם...

פרויז1

New member
ב- הח- לט ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif תפני למלכה חנום

מלכה חנום מארגנת את חברי הפורום לבילוי משותף ומיוחד. מה המיוחד? הולכים יחדיו לחפלה פרסית עם אוכל, להקה, אוירה מי שרוצה גם ריקודים - והכל על טהרת העדה הפרסית. האוירה נעימה. מלכה חנום ושירינכ התנדבו לארגן את חברי הפורום המעוניינים לערבים אלה : שאלות : לשכת המלכה והשירינכ חנום.

למעלה