שלום חברים,

yamkachol

New member
שלום חברים,

אצלי הכל בסדר. כרגע אין לי זמן לעדכונים. אז רק שתדעו .... חגי

מבינה שהחיים אצלך ממשיכים

תודה על העדכון , תמשיך בדרך הטובה לעשות למען עצמך ולמען הילדים שלך שתרצה לעדכן נשמח לשמוע אותך , ולקרוא אותך אנחנו פה מחכים לבשורת ולסיפורי מעשים שלך

kampf

New member
היי ים איפה נאלמת

דאגנו לך חשבנו שהלכת ל
אז שלחנו
לחפש אותך.

בוקר טוב והיום חג מולד

היום חג המולד ... היום הנחשב ליום הולדתו של ישו. ישו הוא הדמות המרכזית בדת הנוצרית, והוא נחשב בה לבנו של אלוהים ולמשיח. חג המולד, יום הולדתו של ישו, מצוין ב-25 בדצמבר ברוב העדות הנוצריות, אולם התאריך המדויק של לידתו לא מוזכר בברית החדשה, ורק בשנת 221 מופיע בכתובים הציון כי ישו נולד ביום זה. זה החג המרכזי לנוצרים במדינות רבות. עם הזמן נוספה לישו חשיבות גם בדתות אחרות. הוא נחשב לנביא בדת האסלאם, שבה הוא מכונה עיסא, ויש לו מעמד של נביא גם אצל הדרוזים, הבהאאים והאחמדים. וים דאגנו לך טוב שאתה כאן ... ואתה נעלמת לנו להמון זמן ,שגב ... ומה עם מפגש יש מקום מומלץ? דבר איתי במסרים .... והבוקר איחרתי לקום ואני בלחץ מוזמנת בערב לארוחת חג מולד אצל משפחה נוצרית מחברי ..מתלבטת מה להביא ?י יום טוב לכולנו וחג שמח לידידינו הנוצרים ...

קחי איתך משהו מתוק

כיי לנוצרים קטולים חוגגים יום הולדת ליהושוע היהודי שאחרין החברים שלו יסדו דת חדשה ישו = ימח שמו וזכרו כך כתוב אצל חכמינו שלא רצו לקבל את השינויים שהוא בקש שיתקיימו בדת היהודית

חזרתי מארוחת החג ..שמחה ועמוסת מתנות ..

הוזמנתי לארוחת חג בבית של הורים של חברתי ליז ..נוצרים הגרים ברח הגפן ..מה שהדהים אותי זה הבית העשיר בפרטי רהוט עתיק, הכל יבוא מאנגליה ..אבל נדהמתי שמתחת לעץ חכו גם לי מתנות ובשפע ..ועוד איזה מתנות ...אוהבת מתנות אבל פה הובכתי ...לא רגילה לקבל מתנות כל כך יקרות .... היה טקס מרשים של ברכות .אב המשפחה ברך כל אחד מהילדים והנכדים ..והתישבנו סביב שולחן ענק הינו כ30 איש כולל הילדים ..והאוכל זרם בשפע ...תרנגול הודו ענק אפוי ממולא ..קובות ממולאים שונים ומיוחדים ...סלטים ...ומתוקים בלי סוף גם יבוא מאנגליה של כל מיני עוגות ועוגיות וגם כל סוגי הבקלאות למניהן ..והכי כיף ששכרו שתי נשים להגיש ,לפנות לנקות ...כך בנות המשפחה יכלו להנות .. היתה אוירה של שמחה וכייף מאד נהנתי ...וכשסנטה הגיע לחלק עוד מתנות לילדים אני פרשתי....מרוצה ומלאת זכרונות טובים ...

החג של החגים

בחיפה תמיד ידען לחיות בהרמוניה המאמינים של כל הדתות שמחה שהיית לך במקום שמח ואולי סימנלי שתתחילי איתם שנה חדשה כי את חיה את החיים שלך כיום , את המירב שאת יכולה להוציא מהחיים אני ממש שמחה לקרוא אותך ככה , ]פורחת כפי שאת אמורה להיות תמשיכי ככה חמודה , החליים יפים , ובינינו כולנו מתפללים לאל אחד שיביא אלינו את השלום הנצחי שלו ושתפסק המנלחמה ורק שלום יהיה על האדמה

למזלי התיעצתי עם חברתי ליז ...

והיא הציעה לי לקנות משהו קטן לכל אחד מהילדים שיהיו במקום לניח בגרב מתחת לעץ ...מכן הבנתי שכולם נותנים מתנות לכולם ואכן קנתי שפע של מתנות שיהיה לכולם ...אומנם דברים קטנים כמו סט איפור לבנות ...לבנים ספרונים,והוספתי קצת סוכריות לילדים .. ולמבוגרים ספרים שהיו במבצע ..ככה לא הסתבכתי ונתתי לכולם מתנות ...

יש גם ד"ש מהיתומה לשתי אמהות

היא בסדר לא לדאוג תשתדל להכנס שתוכל כרג אין לה אינטרנט

אני שמחה למצוא אותך כאן

חשבתי השבוע לארגן משלחת חיפושים אחרי כולם אבל אמרו לי לא שואלים גבר איפה הוא מניח את ראשו בליל ולא עם מי הוא אכל ארוחת ערב אז מחכה למילים הטובות הפורום הן המשמחות אותי כל פעם מחדש

yamkachol

New member
היי קאמפף, כן, שמעתי שאתם מחפשים אותי,

הייתם מאוד קרובים אלי.... כמעט.... כל טוב. חגי

emmy5

New member
yamkachol אם הכל בסדר אנחנו מאוד מרוצים

שיהיה לך רק טוב!!!

למעלה