שלום חברים

איילת1974

New member
שלום חברים

מספר אנשים פנו אליי בבקשת הסברים, ולמען האמת מגיע לכם. במיוחד אחרי הצהרותיי מלפני כמה חודשים שחזרתי ולתמיד. למה החלטתי לפרוש? אין סיבה ובוודאי לא אחת ועל אחת כמה וכמה לא חזרה בתשובה (מצטערת לאכזב
). אני חושבת שיש כמה סיבות לכך ובמיוחד עייפות. השילוב של טיפול בשני הורים ועבודה מסביב לשעון הביאו אותי למצב של חוסר יכולת ויותר חוסר חשק להתעסק עם נושאים אלו. ייתכן שבעתיד המצב ישתנה ואחזור להיות חלק פעיל בפורום (כמנהלת או כגולשת מן המניין), אך כרגע לא זה המצב. בכל אופן אני רוצה לומר לכולכם תודה נהנתי להתדיין ולהתווכח אתכם, ואני מקווה שהפורום יחזור במהרה להיות מה שהיה והוא יותר דיונים ופחות התגששויות, ולכל אלו שרוצים להפוך את הפורום של החזרה בתשובה, יש לי רק דבר אחד לומר. יש לכם מספיק פורומים להתבטא בנושא וכך ראוי. אל תנסו להפוך את הפורום למה שהוא לא בדיוק כמו שלא תרצו שאהפוך את פורום חרדים לפורום בו יש המלצות על מסעדות בהן מגישים בפסח פיתה עם בשר לבן, גבינה ושרימפס. לכל אחד המקום שלו, וגם זוהי מטרת הפורום והאתר. לכם ראוי שיהיה המקום שלכם לגור, להתבטא, לבלות ולאכול. אנו רק מבקשים שתתנו גם לנו. שמרו על עצמכם
איילת

למעלה