שלום חברים

שלום אמיר, אני אשמח לקבל תשובה מהר

רציתי לשאול משהו: לאחותי הקטנה יש בת מצווה בחנוכה וזה בזמן הפסטיגל ואני רוצה לעשות לה הפתעה מיוחדת.חשבתי שאולי אפשר לעשות משהו שקשור לפסטיגל עם הכוכבים והכל ואני לא יודעת למי לפנות. אשמח מאוד אם אתה תוכל לעזור ולענות לי(אחותי שרה ורוקדת ואוהבת להופיע).

היי אמיר, כייף שאתה כאן!../images/Emo13.gif

מאחלת לך בהצלחה בכל הפרוייקטים שיהיו לך בהמשך, נהניתי מאוד הלהקה, אני יגיע גם ביום חמישי הקרוב. תודה שאתה נותן לנו את הזכות לשמוע לראשונה את השיר לפסטיגל! שיר מהמם, דאנסי עם קמת נגיעות מזרחיות... מעניין בטח יהיו הרבה עינטוזים על הבמה... אה ושוב היה לי כייף לראותך במוצ"ש אחרי הלהקה. תודה

ooortalll1

New member
אמיר שיהיה לך בהצלחה!

כל הכבוד.. אני מעריצה אותך עוד מתחילת ימיי היי פייב ואני אמשיך לעקוב אחרי השירים וההצגות שלך..אני מוקסמת מהכישרונות שלך.. בהצלחה בפסטיגל זה בטח מלא שעות לעבוד וזה אבל זה יעבור בהנאה!:) והשיר ששמת? ממש מקסים איזה קצב נחמדדדד חח הוא מתנגן לו פה חח ובקשר לאלו שהגיבו על הגיל מה נסגר איתכם?אפשר לחשוב גיל 30 הוא כבר זקן.. נו באמת גיל 30 זה אחלה גיל ואם אמיר אוהב להופיע והכל זה לא אומר שהוא צריך לעזוב את זה להפיך הוא צריך להמשיך בזה כי הוא עושה את זה מקסים וכולם אוהבים את זה הוא יודע לזוז לשיר לרקוד לשחק הוא פשוט מוכשר ויהיה כזה תמיד ושמרו את התגובות שלכם לעצמכם כי הן חסרות טעם ותאקט!

למעלה