שלום חברים

שלום חברים

פרוייקט בא ופרוייקט הולך - אתם כבר די רגילים המחזמר "הלהקה" מסיים את דרכו על הבמות וזה הזמן לסכם עוד חוויה מבית היוצר של התיאטרון הלאומי. כפי שאתם יודעים "הבימה" היא בית בשבילי כבר למעלה משבע שנים. לכן כשהציעו לי לשחק את דני קוסובסקי זה היה המשך מושלם לברווזון ולמרי לו. להיות חלק מפרוייקט שהוא קלאסיקה ישראלית היה עונג גדול כמו גם לחלוק במה עם שירי מיימון הנהדרת (והמקצוענית) אדיר מילר אותו אני מכיר על רקע משפחתי מגיל 16 (ועשה לנו הרבה כיף מאחורי הקלעים ולא רק על הבמה)עם קרן פלס המוכשרת והיקרה לליבי עוד טרום ימי הלהקה. היה לי העונג גם להכיר את מוקי שהוא איש יוצא דופן והפך להיות חבר יקר (הוא ואני התחלנו באותה תקופה והיה מגניב לסגור מעגל מהימים בהם הייפייב ושבק ס' היו להקות מתחרות אי שם בשנות ה -90) גם יעל דואני היא תגלית אישיותית מעולה ועוד תגלית בימתית מדהימה - עודד יחזקאל וכמובן כולם יהיו לנצח סוג של משפחה. זה הזמן גם להודות ליוצרים שלעבוד איתם היה כבוד גדול ובית ספר מצויין - אילן רוננן ענת גוב ורמי קליינשטיין. ובקיצור - עוד פרק נסגר ותודה לכם שבאתם להיות שם כשזה קורה. אבל עכשיו זה זמן הפסטיגל. חנוכה מתקרב בצעדי ענק ואיתם מתקדמות ההכנות לאירוע הבידור הגדול במדינה. את הביצוע ל"כולם רוקדים עכשיו" בטח כבר ראיתם פה ושם וזה מקום טוב להזכיר את עבודתו הנפלאה של הכוריאוגרף עוז מורג שיחד עם רקדניו הנפלאים (חלקם בטח מוכרים לכם מנולד לרקוד) עוזרים לי להרקיד גם אתכם. (תודה מיוחדת גם למעיין שעזרה לי רבות עם הטנגו) אבל לפסטיגל יש גם חלק ראשון ובו כרגיל יש גם שירים חדשים לילדים....... אז הגיע הזמן שתשמעו את השיר לא?! אז קבלו אותו פורום יקר ראשונים. http://www.zshare.net/audio/4280883d9d48ff/ כתבתי הרבה היום. זה יפצה אתכם על זה שבטח לא תשמעו ממני עד אחרי הפסטיגל...... אתם יודעים טירוף חנוכה הידוע, שנמשך בפסטיגל 6 שבועות.

היי אמיר!איזה כיף שאתה כותב כאן!

רבה לך על הכל ו
בהכל!אני בטוחה שיהיה פסטיגל מדהים השנה.

בוקר טוב אמירוש

קודם כל כיף לפתוח את הבוקר עם הודעה שלך ובמיוחד עם השיר המקפיץ הזה, האמת אני ישר חושבת על השיר ועל הקצב שלו וכבר מדמיינת אותך רוקד כי זה שיר קיצבי ומעולה בשבילך בקיצור אני מחכה כבר לראות את זה לייב. ואנחנו סולחים לך שלא תכתוב זה בסדר אנחנו יודעים כמה זה קשה לעבוד בפסטיגל אבל אנחנו שמחים על זה שתהנה שם ושנוכל לבוא לראות אותך בעזרת השם. לגבי הלהקה לא יצא לי לראות עדיין אבל אני מקווה להספיק לפני שההצגה יורדת, באמת כל המעבר ללהקה היה נורא קליל כזה ישר אחרי מרי לו והכל וכזה כיף לראות אותך על הבמות גם במחזות זמר בתיאטרון וגם על הבמה בהופעות למרות שזה שונה אחד מהשני ולכל אחד יש את הקסם שלו אתה מצליח לשלב בין הכל ולהיות מדהים בשניהם. זהו חפרתי לך נראה לי חח בהצלחה בפסטיגל ונקווה לראות אותך בקרוב :) נשיקות חני

1sHiRuSh

New member
אמירו'ש../images/Emo13.gif

בפסטיגל! אני כמובן יבוא לראות אותך רוקד ושר..=] אהבתי מאוד את השיר הוא קצבי ויפה... מקווה לראות אותך

TetiBETTY

New member
תודה שקפצת לבקר...

כל פרוייקט שנגעת בו הפך לזהב. ללא ספק אתה בנאדם מוכשר ומקסים :) שיהיה המון בהצלחה

idany100

New member
פיי גוטמן,אתה לא מרגיש פתאטי קצת?

להופיע עדיין בגיל 30...עם ילדים בני 23?? נו,מה יהיה?? ותעשי לי טובה...רעות שטיינברג!!! אל תשיבי לי...כי את ממש מעריצה עיוורת. אני מחכה לתשובה מאמיר

TetiBETTY

New member
"קטן זה הכי כיף בעולם" לא?

הכי כיף להרגיש גם בגיל 30, עדיין צעיר בנפש...זו דעתי. ואני חושבת שהרבה יסכימו איתי, אתה לא חושב כך?

idany100

New member
זה לא קשור לעובדה של "להרגיש".

אני מכיר הרבה אנשים בני 50 שמרגישים כמו בני 20 (,רעננים,אופטימיים,שמחים,רואים רק ורוד,שומרים על עצמם,ובעיקר מרגישים....מרגישים צעירים--הרי זה מה שמבטא בד"כ אנשים צעירים לא?? השמחה והאופטימיות....להבדיל מבני 40 או 50 שרק מדברים כל הזמן על קרנות פנסיה,ביטוח סיעודי,מה ייקרה איתם בעוד 10 שנים..אולי ימותו ובלה בלה בלה. אז סבבה---אני דווקא מעריך אנשים שמרגישים צעירים. אבל מה הקשר בין הרגשה לבין מעשים?? לא כל בן אדם שמרגיש צעיר (וזה מצויין)...הולך בשעה 2 בצהריים לפאר'ק השעשועים ומתנדנד בנדנדה?? להרגיש "צעיר" זו הרגשה בפנים....זה משהו שבא מבפנים. מי אמר שזה צריך להיות מגובה במעשים של ילדים?? בקיצור--אני חושב שאחרי התקליט שהוא הוציא...מן הראוי,לזנוח את כל הפסטיגלים למינהם....ולנסות לדבר לאנשים יותר מבוגרים מבני 12. ואגב,ממקור ראשון אני יודע שמקבלים ימבה כסף מהפסטיגל...באופן יחסי לשוק הבידור בארץ. וזה מסדר את האומן לכמה חודשים (שכ"ד,אוכל,חיסכון וכו'..)-----אז קטונתי מלשפוט.......אבל בכל זאת. ובבקשה!!! תעשי לי טובה ,רעות שטיינברג.....לא להגיב לי לידיעה ,כי בשביל הגילוי הנאות את תמיד מדברת "מ...טעם " מישהו.... ולכן,את פסולת תגובה בהצלחה לכולם

חמודי אני לא שואלת אותך אם להגיב או לא

ואני כן יגיב לך: א.אם אני מדברת מטעם מישהו אז זה מטעם עצמי והרגש והמחשבה שלי בלבד כי כמו שאתה מביע את דעתך אז גם אני כך. ב.מותק לא טוב לך עם המופע הפסטיגל?אז במקום להטיף לאומנים המשתתפים בו למה הם לא מתאימים להשתתף בפסטיגל כי מן הסתם אתה מבזבז את זמנך כי איך לומר זאת בעדינות הם לא שואלים אותך במה להשתתף ואיך לנהל את הקריירה שלהם! אמיר יעשה מה שהוא חושב לנכון לעשות ומה שטוב לו נקודה. ג.אני לא פוסלת שום דעה או תגובה שלילית אלא רק את הצורה שבה היא נאמרת כי יש דרך יפה יותר לומר את הדברים.

שלום. ברשותך.. אני אגיב אליך:)

אקדים ואכתוב שאני לא קשורה לפורום ואני לא קוראת ולא כותבת כאן. נכנסתי לראשונה- מהעמוד הראשי (אבל דבר, כנראה, לא במקרה) פנית לאמיר פיי גוטמן, אבל כמו שקורה לרוב- האנשים מתקוטטים בינם לבין עצמם וזה "עושה את העבודה" של התגובות. אז אגיב אני. ----------- "אתה לא מרגיש פתאטי קצת?" שאלת על הרגשה. הרגשה פנימית, של בן אדם.. ולדעתי האישית- כבן אדם זה משהו שלא קשור לשום מקום שמישהו נמצא בו, לשום סביבה שמקיפה אותך. זה לא תלוי סיטואציה- זה תלוי בבן אדם עצמו. אתה שואל על הרגשה.. זו המילה שכתבת:) לדעתי, הדרך שאמיר פיי גוטמן (וכל בן אדם) עושה- אם הוא מרגיש נכון, שלם אמיתי בה- כבן אדם ואחר כך כאומן וכיוצר. אם זו דרך שנותנת לו להתפתח ולבטא את עצמו- וזה מרגיש right- לו, רק לו- אז מי שמקיף אותו זה שולי. אתה מבין? ו"ילדים", כפי שאתה קורא להם- או "קשישים" (תקרא לחווה אלברשטיין קשישה?) הם לא רלוונטיים כאן. אם הוא מרגיש שנכון לו.. כאדם. כנפש, בנשמה- להיות שם? בכיף שלו. ואם לא? אז זה שיעור:) חוויה, והוא למד ולומד. וכך לומדים. זו דרך ותהליך. (ולדעתי? לעשות טוב, כיף ולהעביר את עצמך- להיות מורה ולהעביר מסר או להשאיר רושם ממקום מאוד שונה מאשר לפני 10 שנים (אצלו, והפעם בלי הייפייב) על ילדים- שזה דבר מדהים!! ובתפילה שמקרוב אצלו ואצל כולם- זה עצום ודורש הרבה נוכחות מאומן)

היי אמירוש../images/Emo13.gif

כייף שכתבת לנו מאוד עצוב לי שהלהקה יורדת מהבמות אבל לצערי לכל דבר טוב יש סוף הייתם צוות וקאסט מדהים ועשיתם עבודה מצויינת. אני אגיע להצגות ב27.10 וב13.11 להפרד מהמחזמר המקסים הזה. ובקשר לפסטיגל מאוד מאוד אהבתי את השיר שיר מקסים כמו שרק אתה יודע לעשות
ענקית על שנתת לנו את הזכות לשמוע את השיר בבכורה לפני כולם. מחכה לפסטיגל בקוצר רוח
אוהבת אותך המון נסיך שלי רעות

שמח שכתבת

אני מכחה לפסטיגל בקוצר רוח,2 השירים שאתה מבצע פשוט בעיבודים מדהים!בהצלחה! וכן לכל דבר טוב יש סוף וגם ללהקה,זאות היתה הצגה שפוט מדהימה - אתם צוות מדהים!

מדהים אותי בכל פעם מחדש לראות כמה..

אתה מתפתח עוד ועוד בעולם הבידור ובכלל... שרק יהיה לך טוב
שמעתי את השיר, אהבתי מאוד את המוזיקה, הקצב והשיר הקליט, אומנם שיר ילדים כמו שאופייני לשירי פסטיגל, אבל כל כך מדבר אל כולם... אפילו מזכיר לי קצת שיר אחר, בוגר יותר, של גלי עטרי המופלאה - "מה שאת אוהבת" ולך, אני רוצה לאחל להמשך הדרך המופלאה שאתה סולל לעצמך: "אל תוותר על החופש שלך ליהיות מה שבא לך לעשות מה שרק אתה רוצה ואם רק תלמד איך אז תמצא בך אש להגשים כל מה שרק שליבך ירצה!" (אז לעולם אל תוותר...) מקסים מקסים

למעלה