שלום חברים

שלום חברים

אז הייתה לנו שנה לא רעה בכלל הא? יש מבינכם כאלו שכבר איתי למעלה משנה, כשאף-אחד לא חלם שהשנה תסתיים כך. האמת שגם אני לא. יש משהו קוסמי בהתנהלות של השנה הזו, כאילו מישהו כיוון את הכל כמו שצריך. אז מה היה לנו שם? 5 סינגלים מהאלבום 1 שיר של סרן גלעד שטוקלמן ז"ל 1 ביצוע מהופעה 50 הופעות (הערכה גסה) 1 אירוח של בחור אירי מוכשר וביישן 2 תגליות 2 חלב 2 זמרים 1 איש 1 מקום שני (מפתיע) 1 מקום ראשון (כמעט שלי) 1 יוצר בתחילת דרכו 20,000 אלבומים 1 אלוהינו (שבשמיים ובארץ) כל הכבוד לכם ששרדתם אותי כל הזמן הזה, אני לא מאמין שהייתי מגיע לכל ההישגים האלו בלעדיכם. עשינו את זה! נכון היו לנו עליות ומורדות, כמו בכל זוגיות בריאה, אבל אני רוצה לחשוב שבעיקר עליות, ושפנינו קדימה. ועם כבר בקדימה עסקינן - השנה ניתן לרדיו קצת לנוח, ולאנשים להתגעגע. מאחורי הקלעים אני מניח שנתחיל לעבוד על האלבום השני, התוכנית היא כרגע להיכנס לאולפן באזור פברואר. יכול להיות שמדי פעם גם יבליח איזה שיר חדש להופעות (מלבד אלה שכבר ניגנו), החשש שלי הוא מכל הטלפונים הסלולריים האלו שמקליטים (ומצלמים) את השירים. לא כיף. נראה... בכל מקרה, ההופעות כן מתוכננות להימשך בחודשים הקרובים. אז נראה אתכם. (לא יותר מדי מקרוב. סתם...) תודה, שנה טובה... ותיסעו בזהירות! אריק.

שלום אריק../images/Emo24.gif

ממש עשית רשימת מכולת
אני אוהבת איך שאתה כותב בשירים וגם פה יפה שאתה מצליח לשמור על חוש ההומור
ושלא עולה לך הכל לראש כי יש על מה מחכה כבר להופעות בזאפה ובקמלוט שוב מזל טוב על היום הולדת ועל כל הזכיות

Inbar789

New member
אריק../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

קודם כל המון מזל-טוב על כל התארים, האלבום זהב והיומולדת!
זאת בהחלט הייתה השנה שלך - ומגיע לך! נקווה שהשנה הבאה תהיה טובה כמו השנה שעברה, ובהצלחה בהמשך

Miss Small Talk

New member
באמת זה נראה

כאילו מישהו החליט לכוון את כל הדברים כמו שצריך. ובהחלט מגיע והגיע הזמן. שנה טובה ומקסימה, ושכולם יזכו להגשמה עצמית ממש מחמם בלב לקרוא את ההודעה הזאת

אריק,באמת מזל טוב

וכל הכבוד על השנה המדהימה הזאת שהיתה לך. אפילו יצא לי לראות אותך בהופעה והופעה של שעתיים עברה לי כאילו זה 2 דקות-נהנתי מכל שניה ומקווה שייצא לי לראות עוד הופעות.מחכה כבר לאלבום הבא שלך. בהצלחה בהמשך.

ואם אפשר הצעה לאלבום הבא

כמו שאתה יודע,אתה לא היחיד שמנגן גיטרה,יש עוד אנשים שרוצים לדעת איך מנגנים את השירים שלך ולא תמיד האקורדים שיש באינטרנט הם נכונים. אם תוכל לצרף באלבום שלך גם את האקורדים לשירים,כדי שמי שרוצה יוכל לנגן

hilali1

New member
../images/Emo6.gif בטח התעוררת היום בבוקר ואמרת -

איזה יום נפלא
שתהיה שנה מלאה בימים שכאלה
אושר, בריאות, והגשמה עצמית
הילה

I מ י ר ב I

New member
שנה טובה ומבורכת../images/Emo70.gif

איזה סיכום שנתי מצוין.תענוג! היתה שנה מצויינת ללא ספק,נהנתי כ"כ. שיהיה בהצלחה ואני כבר מחכה לאלבום 2. אל תדאג,אני אמשיך לשרוד אותך עוד הרבה זמן. תודה

sm18

New member
שלום אריק ../images/Emo13.gif

השנה גיליתי זמר, יוצר חדש, ונהנתי מכל רגע של האזנה, ובעיקר מההופעות. הייתי בכמה הופעות "המוניות" יותר , ובשתי הופעות אינטימיות יותר (בבארבי כפר-סבא). חייבת לציין שאני מאד נהנת מהמוסיקה שלך, גם מהאלבום שלך, וגם שירים שכתבת/הלחנת לאחרים, אתה יודע לרגש, להלהיב, להצחיק (מאוד!) בהופעות, המשך לספק לנו כזה חומר להנאה
בהצלחה לך בהמשך הדרך! ולכל חברי הפורום- כייף להתעדכן פה, שנה טובה ומתוקה לכולנו, ולמדינה שלנו

Lp Fairy

New member
אריק..!

כול כך מחכה כר לדיסק הבא שיצא... ובינתיים לא מפסיקה לשמוע את הראשון... אתה אמן מדהים...שנה טובה...יותר מהקודמת..ופחות מהבאה..

שנה טובה אריק../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שמחתי לפרגן לך במהלך השנה האחרונה (במיוחד כשהיית נחמד) , להגיע להופעות (שהיו לא רחוקות), לעקוב אחריך (מוסיקלית , לא ברחוב ) , להצביע במצעדים (כשיצא) , אבל בעיקר בעיקר בעיקר שמחתי על המוסיקה המעולה , וזה מה שחשוב. כי אתה ואנחנו כאן בשביל המוסיקה. ואני אוהב את מה שאתה עושה מוסיקלית , חזק ואמץ , נתראה בהופעות (וכשייצא פה ושם). ולפי מה ששמעתי , האלבום השני יהיה לא פחות טוב מהראשון (מי אמר "ערב חג" ? ) שנה טובה וגמר חתימה טובה (גם לסבא שלך עם הקלפים !!!) אמיר.

למעלה