שלום חברים

• פותח הנושא 2951
  • פורסם בתאריך

2951

New member
שלום חברים

נסיתי להתחבר אליכם הרבה זמן , ורק כעת הצלחתי . אני זקוק לעזרה . תלמיד שלי שיתף רק אותי בסוד שלו , ואני משתף אתכם - אסור שאף אחד יידע - לא היועצת ולא ההורים ולא החברים . הסוד הוא סיוטים בלילה , חלומות על קברים ,וסיוטים ביום כשהקרוב שנהרג בפיגוע "בא לבקר" כדמות בלתי ברורה שמטיילת פתאום בבית . חבר´ה , מה עושים עם זה !?

bizi

New member
ל2951

המקרה שאתה מתאר עצוב, אך מתאים לימים אלו יש ברשת אתרים רבים מאוד שמציעים סיוע וטיפול. אחד מהם של משרד החינוך www.education.gov.il/cherum בהצלחה

גילאורי

New member
לדעתי צריך

לשכנע את הילד להעזר בגורם מיקצועי, אם לא ישירות, אז לפחות דרכך. ניתן גם להתייעץ עם יועצת ביה"ס או הפסיכולוג שעובד עם ביה"ס, מבלי להזכיר את שם הילד. בכל מקרה- המצב מחייב טיפול.

ראשית.. ברוך/ה הבא/ה ../images/Emo140.gif

לדעתי הדבר הראשון להיות אמפטי אליו. שיבין שזה בסדר שזה טבעי.. הוא לא יוצא מדעתו או משהו כזה... (וא חושש לספר להורים ואפילו לחברים על סיוטים ?) דבר שני, יש הרבה מאוד מקומות שהוא יכול לפנות אנונימית. טלפונית ו/או מרכזים שבהם הוא יכול להגיע, להשאר אנונימי ולדבר על זה אם תאמר/י לי איזור מגורים.. אומר לך על מרכז קרוב

רותי32

New member
הרבה תשובות בקבלה

נכחתי קצת בשיעורי קבלה ויש הרבה חומר על הדברים הנ"ל כדאי להתייעץ עם אנשים שעוסקים בכך מכיוון שזה לא יעבור לבד. אולי כדאי לפנות לפורום המיסטיקה ולשאול שם.

למעלה