שלום חברים!!!!

שלום חברים!!!! ../images/Emo70.gif

איזה דיסק הייתם לוקחים לאי בודד? אני הייתי לוקחת או אנפלגד של נירוונה או אולי בלקפילד מה אתם הייתם לוקחים? ואיך הם השפיעו עליכם? חחחחחח.....תגיבו ואתם אוהבים את היהודים? זאת אחת הלהקות האהובות עלי ואני חדשה כאן שלום אני לינוי (חחחח.... כבר הבנתם בטח
) ואני גם אוהבת את לד זפלין

Boo9ie

New member
אה?

שאלה מפגרת, סביר להניח שעד שאחליט הספינה תצא, היא תיקלע לסערה, הניצולים ללגונה, כחולה, מן הסתם. יתבגרו, יתעברו, יגדלו ילדים, רודנים שוויצריים קטנים עם ששה עבדים כושים- ובסוף ינצלו . And They Live Happily Ever After NP - univers zero - bonjour chez vous בנתיים לא ממש אוהבת, סילסקתי (ניבולו' כולי צער וחרטה self slap ) מזמן אבל עכשיו החלטתי להוציא לפועל את אג'נדת דיסקברי צ'נאל שלי, יאללה הלכתי להתמזכם. נו, ניחא.

MajorWinters

New member
לד זפלין? איכס../images/Emo19.gif

פה מדברים רק על קווין השולתים!!!1 וגם על גאנז כי אקסל כזה כוסון! הם הרוק האמיתי!

Abbe Faria

New member
אני חושב שהייתי לוקח את

אלקטריק ליידילנד של הנדריקס, עם העטיפה הישנה והמקורית שלו... היות שגם ככה אין הרבה איים בודדים עם מערכת - לפחות היה לי על מה להסתכל...

JIMMYPAGE

New member
שלי...

אני הייתי לוקח אממ נגן DVD קטן שינגן לי כל יום את לד זפלין DVD... לא צריך יותר... ולמשתמש/ת שאמר/ה איכס על לד זפלין... תרשי לי לצטט ציטוט קטן מפיו של אקס רוז: "לפעמים אני כותב מילים נהדרות... ואז אני שומע את המוזיקה הנהדרת הזאת בראש ואני חושב: "וואו! זה יותר טוב מלד זפלין". ואז אני הולך הביתה שם תקליט ומבין: שיט, זה היה לד זפלין!" תבין/י... לד זפלין היא אדריכלית הרוק הכבד והלהקה שהתחילה את גאנר זה.. (אולי גם בלק סאבט ו דיפ פרפל - אבל הם זכו להצלחה פחותה יותר) חן חן... Jimmy

למעלה