שלום חברים,

מליאור יקרתי

עוקבת אחריך כמעט מכנסתך לפורום בניק"עצובה" ורואה אליה תמורות חלו בך ,כל הכבוד לך , מעריצה אותך על גיוס הכוחות ומציאת דרך חיים חדשה . רק הרשמי כבר שלא תהיא עם כוכבית . תלמדתך
טלי .

בוקר טוב ../images/Emo42.gifוברוכה המצטרפת פרח בר

פרח ברוכה המצטרפת אלינו , המקום פתוח ומוזמנים כולם לכתוב ולעלות נושאים , המאמר שכתבתי על צחוק הוא בעקבות הרצאה ששמעתי בנושא , אתם מוזמניםן להוסיף תכנים מעניניים . והיום נסיכת הכוכב עוברת צינטור שעבורה הוא לא פשוט , נתפלל ונחזיק אצבעות לבריאותה . עכשו אני יוצאת לפזוטרפיה הרגל עדיין בסד הגבס , ואני חיבת להתחיל להפיעל את הברך .. פחד, כאב, וחשש ממה יהיה ... כשאשוב אשתף אותכם .. יום קסום חברים
טלי

שלום חברים, ../images/Emo39.gif

אני לא יודעת איך נקלעתי הנה אמנם לא אלמנה אלא גרושה אך המאמר על בריאות הצחוק והשרשור בנושא גרמו לי לרצות להיות פה אתכם,ואולי גם אני זקוקה לאיזה צחוק משחרר כל כך נחמד וחם כאן התקבלוני?

תודה לך הים רגוע, וטוב שכך../images/Emo13.gif

הצליל ים רגוע מעביר בי מין תחושת ביטחון ולמאמר על צחוק , לפני כשנתים רציתי להצטרף לסדנת צחוק עם לני רביץ אם את מכירה, אך לצערי היות והסדנא הייתה רחוקה ממני וותרתי אך הבטחתי לעצמי שחייבת לעבור אותה פעם כי פשוט זו סדנה כייפית ומשחררת שחושבת שמגיע לכל אישה ולנסיכת הכוכת שולחת אנרגיות להבראה והחלמה מהצינטור ולך ים רגוע מאחלת טיפול מהנה בברך,ללא כאב רגוע כשמך

פרח בר היקרה ,וסדנאת הצחוק

בעבר השתתפתי בסדנת צחוק של לני רביץ ,(ביחד עם אישי ז"ל) תרחנו ונסענו עד המרכז וביום שישי בבוקר התקימה הסדנא ובלינוי 4 שעות של צחוק ,אבל מאותו היום עולמי השתנה , למדתי שעל כל אסון שנוחת עליי יש עוד פן ,ואפשר להסתכל עליו אחרת , כי הלו ידוע שהרבה דברים שהיום נראים לנו "סוף העולם" -מחר הם בדיחה אז למה שלא נצחק עליהם כבר היום??גם הזוגיות שלנו קבלה שינוי.... ואני מאד רוצה ללכת שוב לסדנא של לני רביץ ,מחפשת שותפ/ה. מי מוכן להצטרף ? הכנסתי גם קישור לאתר של לני רביץ
טלי

ים יקרה

הייתי שמחה להיות לך לשותפה לסדנא העונג הוא לי אך מאחר ולא ניידת והיות ואצלי התחבורה קצת בעייתית מחכה ללני פה אצלי בישוב כשיחליט לצחוק פה

בוקר טוב יפה ואביבי קומונה יקרה

מתחילים לראות את האביב ואת פריחתו מזג האוויר קליל לא חמים ולא קרים. אוליי הגיע הזמן ליצור מפגש להכרת האנשים מאחורי הניקים? כפפה זרקתי,נראה מי ירים/יסכים לאתגר ולמטרה. יום טוב לכולנו. מרדכי

בוקר נפלא/tapuzforum/images/emo42.gif

מחכה שהמתבגרים יתעוררו , הם בשביתה בעל כורחם , ואז נראה מה נעשה היום. נראה לי שננצל את היום ונדליק את המנגל ונעשה על האש. זה הפלוס בלגור בבית קרקע. בברכת יום כייפי לכולנו./tapuzforum/images/emo39.gif

למעלה