שלום חברים !!

שלום חברים !! ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אני חוזרת אחרי חודש מייגע שלמעשה עדיין לא נגמר: שיפוצים !!
במהלך החודש גרנו, אלה ואני, בחדר אצל ההורים. בלי פרטיות, בלי הרבה סובלנות ובעיקר- בלי מחשב !!!
אז אתמול התחילו הענינים לחזור למסלולם והנה אני חוזרת לפורום בגעגוע רב... ראשית כל- אתי, קראתי את סיפורך וממש התרגשתי. אין לי מה להוסיף מעבר לתגובות שקיבלת, רק חזקי ואמצי ואשמח אם תכתבי שוב. למי שמנצל את חופשת הקיץ להתלבטויות והחלטות- אנא שתפו. ולכל החברים הותיקים שנעלמו קצת מהשטח (תראו מי שמדברת... אבל לי יש תירוץ טוב!!) - אנא השמיעו קול וספרו מה קורה!!. אצלנו: אלה יצאה השבוע לחופשי (...) וכיוון שאני עוד עובדת, היא באה אתי לעבודה. בינתיים הולך טוב ושתינו נהנות. לגבי שנה הבאה: עדיין לא ברור. היא רשומה לכלא (אופס, גן) מועצה וכבר הודעתי לגננת בגן הפרטי בו היינו השנה שאלה לא תמשיך שם... ופתאום לבטים ונדודי שינה... ההחלטה קשה וממש טרגית עבורי. אך כיון שאני משנה בחודשיים הקרובים סטטוס משכירה לעצמאית, מחוייבות כספית לגן פרטי ממש מפחידה אותי. אז כרגע לא אשנה כלום בהחלטה, נראה מה יהיה... זהו. מאוחר ואני זזה. אנשים השמיעו קול!! נשיקות חגית

../images/Emo24.gif חסרת לנו (לי בכל מקרה ../images/Emo8.gif)

שמחה שחזרת סוף סוף, את כבר לקראת הסוף של השיפוצים מכאן הכל יהיה רק טוב יותר

הי חגית

ברוכה השבה. והכי כייף שתיכף מסתיימים להם השיפוצים. מקווה שיהיה לאלה טוב בגן בשנה הבאה. יש לי רק משהו קטן ממש קטנצ'יק לומר לך..... רק אם זה בסדר לומר אותו בשירשור "ברוכה השבה".....

למעלה