שלום חברים

שלום חברים ../images/Emo188.gif

אני מודה לכם על השותפות המלאה באירוח הרב. בעת זו מוקיר אני תודה לרב קצילנבוגן שהועיל להקדיש מזמנו למעננו. ברצוני לשמוע את דעתם של החברים על האירוח והאם כדאי יהיה להוסיף ולהביא אורחים נוספים מידי פעם. אודה מראש למשיבים בסקר זה. המשך ערב מצוין לכולם.

לדעתי הרב ענה יפה מאד.

בלי התחמקויות, בשפה ברורה ומובנת, וכשלא ידע לא בוש לומר איני יודע. זה היה אירוח שעורר משוב חיובי. כנלע``ד.

היה מצויין! תודה רבה לכם!!

אבל השעות שהוקצבו... קצרות מדי.. החברים בפורום הם הרבה והשאלות כפול, אז אתה רוצה שיענה בשעתיים?? הבנתי מאץ שמרצונו הטוב הוא נכנס למחרת להשיב..

19אריאל

New member
היה נהדר! שיבוא כל יום!

ואם יש לך עוד אנשים מעניינים במלאי אנחנו מאוווווד נשמח! תודה לך חקר.

היה חבל``ז חושילינג!

שכוייעח! ממש מעלה ת`רמה וסוף סוף יש מישו או מישויים (בעתיד) שיכולים לענות תשובה אמיתית..

גם אני נהנתי.. אפילו שלא שאלתי..

פשוט לא היה לי מה לשאול. ואני לא אוהב לשאול סתם או לכתוב סתם בפורום..

ליבי מצטרף להנ``ל ^

קבלתי תשובות מקוריות ! ואני מאוד ישמח אם זה ימשיך כך... תודה חקר...

לא היה ממה להינות

העסק לדעתי התנהל בצורה שלומיאלית. מלכתחילה נתבקשנו לא להגיב בשאלות שהופנו לרב. ולבסוף הרב הגיע לאחר ייאוש בשעה מאוחרת. ואילו הרב היה מגיע בשעה סבירה, ואף השאלות היו נפתחות עם בואו לתגובה, הלא אז השרשור היה מגיע לכדי 500 תגובות

גם אני מצטרף להנ``ל

היו צריכים לסדר את זה באופן שאפשר להגיב. וכשהרב יגיע- לנקות, או לזרוק אותם בשירשורים נפרדים.. וגם שהגיע אחרי שכולם כבר התייאשו.. ולא לכולם סיפק תשובה מספקת. ועבר לשואל הבא.. אבל בכללי- היה מצויין.

היה ממש מועיל, הרב ענה תשובות טובות

אני בעד לחזור על זה שוב! וישר כוח לעוסקים במלאכה... תודה!

הרב דיבר יפה מאוד!!

רואים שהוא מנוסה בהסברה חרדית.. לא מתחמק ועונה כמו שצריך! מאוד מאוד נהנתי מתשובותיו על השאלות!

מWIי

New member
כי זה לא לזקנות שלא מבינות עניין..

אם כבר, אז לבחורי ישיבות..

בשביל מה סתם לפגוע ?

אז מה אם מדובר בבחורה ? לא כל אחד מוצא עניין בשאלות מעין אלו. ואילו היה מדובר בגבר, האם גם אז היית מגיב בכגון דא ?

למעלה